Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,228
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

buluşma yeri bencede belkahveden sonraki kemalpaşa sapağının ordakı opet istasiyonunda buluşalım saat 9,30 da

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

Tamamdır erco ile anlaştık.
görüşmek üzere.

son liste
Katılım listesi:
1-Vosdost (Defender)
2-Erdal & Kerem (disco-1)
3-Hasan ( dodge )
4-Burak ( freelander )
5-Nejat & Emine (Niva)
6-Önder (defender)
7-Furkan & Musa (L200
8-erco & Sibel copilot Burhan amca da yardımci copilot (NİVA)
9-serdar (NİVA)

Co pilot yardımcılğı
HER ŞEYİN BİR İLKİ VARDIR

ah be Burhan amca, kaçırdım seni :D ne güzel tecrübelerinden faydalanacaktım :D

neyse, sonuçta hepimiz orda olucaz. bu bile yeter bana :smiley:

arkadaşlar opet istasyonu kemalpaşaya 2 - 3 km kala sağda. birde tam girişte benimde çalıştığım petrol ofisi var. eğer kızılüzüm köyü yolundan gireceksek köyün giriş yoluda opete gelmeden 500 metre geride. o bakımdan bence buluşma yeriniz bornova olmayacaksa buluşma notamız kemalpaşa yol ayrımında buluşalım. ben kemalpaşadan geleceğim orda sizi karşılarım. saat ve buluşma noktamızı tesbit edelim. bir karar verelim. saygılar...

Katılım listesi:
1- Vosdost (Defender)
2- Erdal & Kerem (disco-1)
3- Hasan ( dodge )
4- Burak ( freelander )
5- Nejat & Emine (Niva)
6- Önder (defender)
7- Furkan & Musa (L200
8- erco & Sibel copilot Burhan amca da yardımci copilot (NİVA)
9- serdar (NİVA)
10- Melih (110 Defender)
11- Okan (110 Defender)
12- Türker (Daihatsu)
13- Serkan (110 Defender)
14- Aykut (110 Defender)
15- Görkem (110 Defender)
16- Ozan
17- Adnan
18- İsmail (Jeep)

ha gayret arkadaşlar 18 olduk.

yine güzel bi gezi olacak :smiley:

Kemalpaşa yol ayrımı saat 09.30 uygun mu ?

Kazasız belasız neşeli bir gezi olması diyeğiyle. Araçlarada zincir bulundurmayı unutmuyalım lütfen.

bence en güzeli yol ayrımı arkadaşlar ne der bilmem. bugün muhtemelen kar yağıyor tepelere. zincir olmasında yarar var. çünkü kemalpaşaya şu an yağmur yağıyor ama sanki kar havası var dağlarda sisli. ona göre tedbirli olmak lazım.kazasız belasız inşallah... saygılar

Kar konusunda hiç şüphem yok öleden sonra evka 3 de
sulu kar olarak başladı vesğuk devam etti zirveyi bizim için beyaza boyadığını düşünüyorum
eğleneceğiz evelallah...

yanlız o gün yağmurlu olursa nasıl nerde mangal yakarız onu düşünüyorum. zirvede kapı penceresi olmayan bina var ama rüzgar fazla oluyor. benim fikrim mangal yakma şansımız olmazsa eğer yanımızda aparatif yiyecekler alalım açkalırız sonra. ne dersiniz arkadaşlar. kaynak su bol ama zirvede su yok. aşağı kesimde kaynak su bol. su kabımızın olması yeter.

Ahmet kardeşim kemalpaşa yol ayrımı saat 9.30 bence uygun. Arkadaşlar içinde uygunsa mesele yok demektir. mutabık kalabiliriz.

sapakta 09:30 uygundur

ok144'lere zincir gerekir mi ki ?

her ihtimale karşı varsa iyi olur zirvenin kar kalınlığını bilmiyorum ve kar genelde donmuş oluyor. arazi sarp kayma tehlikesi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri