Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)
bu güzel kamp ve yürüyüş etkinliğinin 2. gününe katılabildim nöbet tutma gerekliliğim yüzünden...
pazar sabahı balçova termalden Metin Bey ile beni karşılayan rehberlerimiz Ömer abi ve Murat abiyle yürüyüşümüze başladık...
fotoğraflarım kahvaltımızı yaptığımız kamp alanından başlıyor
nöbetten çıktığım için fotoğraf makinem çantamın derinliklerinde kalmış da :S
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)
kamp alanına geliş ile kahvaltı fotolarından sonra
1. Behzat düzlüğü olarak bilinen kamp alanımızdan ve Manzara kayalıklarına çıkış anından fotolar sırada
gezdik, eğlendik, zihinleri deşarj ettik, yedik, içtik...
her güzel şeyin bir sonu var
aslında son demesek de olur...
bekle bizi doğa haftaya yine seninleyiz inşallah
ama kaçınılmaz son toparlanma ve dönüş
eşek gibi taşıdık, kral gibi yaşadık
yürüyüşe katılan herkese ve izleyenlere teşekkür...
Arkadaşlar çok güzel bir hafta sonu olmuş,insan bu fotolara bakınca neden bende oralarda değildim diyemeden alamıyor kendini,yiyip içtiğiniz sizin olsun bize gördüklerimiz yetiyor Mehmet abinin mecburi geri dönüşüne üzüldüm oysaki kendisi uzunca bir zamandır yapmakta olduğu karavanı sebebi ile yorulmuştu iyi bir değişiklik olurdu,neyse önümüz bahar daha çokca yürüyüş ve kamp yapılır,Murat kardeş sanada teşekkürler bu tarz organizasyonlarla birçok arkadaşa ön ayak oluyorsun,Metin abinin koltuk altında mat ve elindeki baston şemsiye fotoğrafına çok güldüm tam bir doğa adamı görüntüsü var ;D
Gezilerinizin sağlıklı bir şekilde daim olması dileğiyle.
Araç ile yukarı kadar çıkmak kısmet değilmiş [attachment=1]
Oldukça derin bir göçük oluşmuş yağmurdan [attachment=2]
Kamp yükü ile çıkınca fotoğraf çekme işi kamp alanına kadar durdu Erken gelip menemen hazırlayan abiler vardı
[attachment=3]
Yemek hazırlamanın huzuru var yüzünde [attachment=4]
İşte kampımız [attachment=5]
Yıllardır bitmeyen döner restoran [attachment=1]
Kamp sorumlusu [attachment=2]
Kamp sakinlerinden Hatice [attachment=3]
Kamp alanımız [attachment=4]
Baharın geldiğini gösteren çiçekler [attachment=5]