Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 167
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,397
Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

İstek üzerine karavanın üzerinde ne yapıyor :smiley: ?

IMG_2918.JPG

IMG_2919.JPG

IMG_2920.JPG

Etiketler

Çok kötü fena yakalandık. :eek:Unutulmayacak üç günlük kampta, sanalda tanıdığımız birebir ilk defa görüştüğümüz tüm katılımcıların sıcacık sohbet, ikram, eşliklerine, eğlence ve bilgindirmelerine çok teşekkür eder tekrar güzel kamplarda görüşmeyi dilerim.

10-11-12. sayfalarda yer alan fotoğrafları maalesef göremiyoruz. Diğer fotoğraflar görüldüğüne göre sorun nerede :smiley: Bu duruma bir çözüm bulunabilir mi?

O sayfaları ben engelledim ama hepinize söyledim fazla fotoğraf koymayın diye,demedim mi dedim.

Evet Levent kedi gibidir ne oluyorsa oluyor o yine kekini yiyiyor engelleyemiyorum,yine adabazarlı birisinin kekini yemesi de güzel bir ironi.

Sucuk konusuna gelince benim iddam yeme ,sevme konusunda ,bizim jargonumuzda benim bir sözüm vardır ' sucuk yemiyorsam hayattan beklentilerim bitmiştir ' he birde çocuğum olursa sucuk yada kangal koymayı düşünüyorum.

Fotoğrafların hepsi çok kötü baştan söyleyeyim ama akşam fotoğrafları çok daha kötü,Erden hocamın çektiği grup fotoğrafı şu ana kadar çekilmiş en kötü grup fotoğrafıydı bir daha olmasın.

Merhaba arkadaşlar,
Fotograflar görünür durumda, geriye dönük fotograflar yeni server'a taşınıyor,ilgili açıklama

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95797.new#new

Umarım çok çabuk biterde fotoları görme imkanımız olur.Kolay gelsin....

gezmen' Alıntı:
Karavancı/gezgin, gittiği yoldan dönmez ama.... :D Bir olasılık, çok sevdiniz ve gelirken tadını çıkartamadınız.... :smiley:

Bu yolu merak ettim; yöreyi az çok bilirim de... ;)

Cavid Hocam, yaklaşık 12km'si toprak yoldan oluşan bir rota izlemiş olduk. Gidişte gece olduğu için çevreyi hiç görememiştik dönüşte yine aynı yolu kullanında hem zirvede sularımızı doldurduk hem de manzaraya baktık. Genel olarak iyi denilebilecek bir yol birkaç yerde çamur geçişi vardı sadece. Bundan sonra da yağışlı havalar dışında tercih ettiğim bir yol olacaktır sanırım. :smiley:

Karamürsel - Boyalıca geçişine göre de yaklaşık 20km daha kısa. ;)

Golcuk_iznik.jpg

Golcuk_iznik1.jpg

Merhaba dostlar,

Baharı karşılama klasiğimiz buluşmamızı İznikte yaptık, cuma gecesi kamp alanımıza ulaştım. Kamp alanının küçük oluşu
bizim için endişe oluştursada katılımcı dostlarımızın duyurumuzdaki ricamıza uyarak konuşlanmaları sayesinde 40 araca kadar
alanı kullanmamızın mümkün olabileğini görmek güzel bir buluşmanın yaşanacağının ilk göstergesiydi.

P4060095.JPG

P4060103.JPG

P4060159.JPG

P4060160.JPG

Ekli dosyalar

• P4050093.JPG
    P4050093.JPG
    86.5 KB · Görüntüleme: 160

Geleneksel aile fotografımızdan sonra kampımızı ziyarete İnci & Soner Sarıhan ve oğulları Tibet geldiler. İnci ve Soner çifti
bisikletleri ile Hindistana gidip dönmüşler ve geçen yılda oğulları ile birlikte Hollandaya bisikletleri ile gitmişlerdi.

P4070188.JPG

P4080194.JPG

P4080196.JPG

P4080197.JPG

Ekli dosyalar

• P4070186.JPG
    P4070186.JPG
    205.3 KB · Görüntüleme: 156

Dönüş yolum için Elbeyli Gölcük olarak belirledikten sonra kıvrım kıvrım dolanarak tepelere ulaştığımda İznik gölüne son kez
bakıp evini bizler gibi sırtında taşıyan dostlarıda kenarda uygun alana bırakarak devam ettim.

P4080214.JPG

P4080212.JPG

P4080224.JPG

P4080225.JPG

Ekli dosyalar

• P4080203.JPG
    P4080203.JPG
    113.5 KB · Görüntüleme: 165

Geçmiş olsun Levent bey. Bu durumda ne yapılırdı diye sorsanız, aklımıza hemen bizim yolda kaldığımız zaman yaptığımız gitar konseri geliyor ;D

Levent bey iyi macera olmuş.Onunla geçmiş olsun.Anadolu insanının eli hep uzanıktır.Tutmasını bilene. :smiley:

İZNİK KAMPININ ARDINDAN...

Karavancılık daha çok bireysel bir eylemdir. Biraz kaçış, biraz da yalnızlık içerir. Yani kafa nereye ben oraya durumları. Milyonlarca yıldızlı gökyüzü varken beş yıldızları otellere nanik yapma durumlar gibi.... Tüm iplerin elimizde olduğu, ne yiyeceğimize, ne içeceğimize, nerede kalacağımıza kimsenin müdahale edemediği yüksek kalelerle çevirdiğimiz benliğimiz, bencilliğimiz gibi.. Bizi mutlu kılan belki de işin bu tarafı. Ama İznik'te gördüm ki dostluk ve arkadaşlık bu kaleleri yıkmış. Kişisel egolar aşılmış. Bir işi, bir eylemi ortaklaşa başarmanın hazzını yaşadık.

Bize bu duyguları yaşatan Gezenbilir ailesine ve Sn. Levent Güngör arkadaşımıza teşekkür ederim.

IMG_8318a.jpg

IMG_8244a.jpg

IMG_8311a.jpg

IMG_8291a.jpg

IMG_8323a.jpg

Levent bey geçmiş olsun yolda kalma macerası başarıyla son bulmuş.

Bir dahaki kamplarda görüşmek dileği ile.

Selamlar Turan YÜCEL.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR