Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,656
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

discovery-V8' Alıntı:
LR katilimi iyi olmusta ben 1 tane CJ saydım , neden CJ tayfası hiç katılmamış, en çok onlar yazışıyordu forumlarda !

4 adet CJ vardı heralde işler uymadı bidaki sefere artık ;)

1 ad CJ3
1 ad CJ5
2 ad CJ6

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Fotolarda görünmüyorlarda ondan ;D

FEYZİ' Alıntı:
Olcayım dere den gecerkenki resimlerimn nerde

Fevzi usta dur bende daha vidyoların var..:smiley:  Olmadı Olcay abideki resimlerinle sana ulaştırmaya çalışırım....

bende resimlere başlıyorum artık biraz gecikti ama atv haber kadar da gecikmedik be ;D

öncelikle kendimi taktim etmek istiyorum Sezgin / __ C J 7 __ ;)
bazı abilerle arkadaşlarla tanıştık ama tanımayanlar için bir kare ;D

ALIM1710.jpg

ve yoldaş abilerim soldan sağa ilk dörtlü ;) (hiluxtahep beraberdik)

ALIM1709.jpg

ALIM1700.jpg

ALIM1697.jpg

sabahtan sis çok güzel görüntü oluşturuyodu kekik kokusu da mükemmeldi
ALIM1708.jpg

Güzel bir toplantı olmuş. son anda katılamadım ama emeği geçen herkese teşekkürler . en azından resimlerden neler kaçırdığımızı anladık :(

Bu transporter Syncro mu ?

Deep' Alıntı:
Ben de öncelikle sponsorumuz Hüma Oto'ya ve beraber çalıştığımız yönetici arkadaşlarıma, tecrübesizlik sonucu yaşanan tüm aksiliklere rağmen anlayışını esirgemeyen tüm üye dostlarımıza teşekkür ederim. İlk bu denli büyük bir offroad tanışma organizasyonu olması ve olağandışı hava koşullarına denk gelmemiz tüm planlarımızı bozdu. Henüz 2 senelik geçmişi olan, çok hızlı büyüyen halen amatörce yönetilen bir oluşumuz, inşallah zamanla eksiklerimizi gidererek daha iyi organizasyonlarda hep birlikte olacağız :smiley:
Herkese sevigiler, saygılar
Mert Kiğılı

tercüman oldun.
teşekkürler mert...

gezenbilir ailesiyle ilk defa tanışma fırsatına nail olduk mutluyuz, başta site yönetimine ve sponsorlarımıza (o yağmurun altında verilen emekler,kurulan standlar asla hafife alınamazdı) bu gezide emeği olan herkese teşekkürler ,

bu arada toplantı alanında tanımadığım beyaz vitarası olan aracı arıza yapan abimize geçmiş olsun şile ye kadar peşimizde çekmek durumunda kaldık, geçmiş olsun diyoruz ( o dereye o araçla girdiğini fotoğrafda gördüm görsem çekmezdim :smiley: şaka :smiley:) denize düşen yılana sarılırya çeke çeke o şekilde frensiz komple buhar kaplamış camları ile nasıl peşimden geldi o yolda hala anlayabilmiş değilim, dönüşte korka korka çektim stres yaptı bende baya o an abim şilede benzinciye yanaşıp halatı çözmek için durduğumda hayrola mazotmu alacaksın demesi halaa aklımda sıkılarak yok abi buraya kadar dedim,tekrar kusura bakmasın burdan diyeyim.

aklımdayken çaylar için teşekkür edenler sizlere afiyet şeker olsun, bende de bir iki resim var ekliyeyim, tekrar tekrar teşekkürler herkese...

IMG_2365.jpg

IMG_2376.jpg

IMG_2381.jpg

IMG_2378.jpg

34 cie 64 ü görmüştüm diğerlerini yeni gördüm teşekkürler.

nasıl geldiğini çözemediğim birkaç araç X5, sorento, range rover vogue

demek ki bu araçlar tahmin ettiğimiz kadar arazide zayıf değiller (en azından benim gibi düşünenler için)
hani parkur da çok zorlu değildi ama X5 i karşimda birden görünce şok olmuştum ;D

Szgn_021.jpg

Szgn_011.jpg

günün en güzel defender'ı V8 motor + otomatik şanzımanlı :eek:

Szgn_017.jpg

Szgn_058.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri