Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,708
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Felice' Alıntı:
Kaşif benim bilgisayarda da durum aynı.... ama çaktırmıyorum ......;D

bu kadar arkadaş seyrettiğine göre bizde bi gariplik var sanırım.....;D

Çıkana kadar refresh e devam :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

evt arkadaşlar en sonunda seyredebildim cok güzel olmuş benim kecide aradan bir göz görünmüş artık o unlü bir keci :D :D :D :D 8)

2909ac94f1e9c9aeaf28e435cd2d564b.jpg

c0105e534d544e66debe243b08cae4f2.jpg

bende de beyaz. sanırım bizim bilgisayarlarda bir program eksik. Bu arada Esra hanımın verdiği resimin üzerine basıp duruyorum. Resim olduğunu sonradan farkettim :D

:D ay ilahi hiç güleceğim yoktu :D
video açılıyor forum üzerinde. bende izlerken videodan 2 kare foto çektim pc ile :D
ama evet özellikle mert in röportaj verdiği kare video gibi duruyor haklısınız :D

http://www.dailymotion.com/video/ k52wJO6z2PaIlnPr7n (video/ k52.... arasında boşluk olmayacak... buraya birleşik ekleyince yine video oluyor :smiley: )

birde linki kopyalayarak ayrı sayfada açmayı deneyin belki o zaman izleyebilirsiniz.

çok ilginç bizde bu site açılmıyor. Acaba youtube için bir program kurduk o sebeple bu siteye engeleme yapmış olabilir mi?

jeep' Alıntı:
çok ilginç bizde bu site açılmıyor. Acaba youtube için bir program kurduk o sebeple bu siteye engeleme yapmış olabilir mi?

benim iş yerindeki bilgisayardada sayfa beyaz görünüyordu izliyemedim cocukların bilgisayarında izleye bildim herhalde bir program eksik bizde flaş programlarıyla ilgili ola bilir

Güzel bir toplaşma olmuş. Tebrikler..

Arkadaşlar, orası bir önceki gün kamp için geldiğimizde mis gibi kekik kokuyordu :smiley: Zaten gezenbilir bi çok bakir kalmış çayır mis gibi kekik kokar ;) ancak o gün biraz aşırı yağmurdan biraz da sucuk kokusundan kekik kokusunu alamadınız :smiley:

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim

Deep' Alıntı:
Arkadaşlar, orası bir önceki gün kamp için geldiğimizde mis gibi kekik kokuyordu :smiley: Zaten gezenbilir bi çok bakir kalmış çayır mis gibi kekik kokar ;) ancak o gün biraz aşırı yağmurdan biraz da sucuk kokusundan kekik kokusunu alamadınız :smiley:

Ben sucuklar henüz fora edilmeden ulaşmıştım oraya gerçekten yağmura rağmen çok tatlı bir kekik kokusu mevcuttu.

Hatta sevgili Yükselcim elleriyle topladığı mantarları tereyağlı yaptı.Harikaydı tekrar ellerine sağlık dostum.

Şu mantarın zehirli olmayanını seçmeyi bilmeyi çok isterdim doğrusu!
Etraf o gün mantar doluydu ama toplayamadım halbuki yumurtalı naneli 0turtması ne nefis olurdu :smiley:

gevis' Alıntı:
Şu mantarın zehirli olmayanını seçmeyi bilmeyi çok isterdim doğrusu!
Etraf o gün mantar doluydu ama toplayamadım halbuki yumurtalı naneli 0turtması ne nefis olurdu :smiley:

hocam hiç sorma şu mantar işini ercovada da her yer mantar kaynı yordu ama mantardan anlıyan bitane insan bulamadım mantrlı her türrlü oluşumun sadece hayalini kurduk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,529
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafacan Nişancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR