Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,537
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

zapatista' Alıntı:
kisa bulan arkadaslara bizi tanittilar diyen arkadaslara teessufler...biz in icinde kameraman arkadasim Emrah ve ben de variz yani biz de gznblr ciyiz bizim disco haberdeki arabanin uzeride de Gezenbilir yaziyor ..bir de oraya gelmek icin iki gun fazladan calistik.haberi bultene sokmak icin bin Bin bir dil doktum biz bu haberleri yapinca takdir-prim falan almiyoruz .sadece oradaki Guzel insanlarla beraber vakit gecirip(reha bey mesela) mutlu oluyoruz.olaya kisa olmus Benim Arabs yok vs. Yerine boyle bakmak lazim daha once 1000 tane gezi oldu hic biri haber oldu mu?tek amacimiz Oktay usta ile kamil le feyzi usta ile Serkan kardesimizle biraz saman gecirmek ....olay bizim gorevimiz olmus haberimiz yok...bundan sonraki gezilerde biz de calismak yerine keyif yapariz artik:(:(:(

Elinize emeğinize sağlık ve aramıza tekrar hoşgeldiniz diyorum..Bu arada müsait bir gününüzde haber için deyilde sıkı bir off-road yapmak için sizi aramıza bekliyoruz...

selamlar..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim

Emeğine sağlık Serkan arkadaşım, dostluğun ve desteklerin için teşekkürler...

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

serkan arkadaşım, tek kelimeyle eline sağlık. İnan bu sabah antalyadan arkadaşım aradı ve "yaw ordaki mavi vitara seninki miydi diye telefon açtı ve sizin grubun adı neydi internet adresi neydi" diye sordu. eğer izleyen bir kişiyi bile olumlu ya da olumsuz "allah akıl fikir versin bunlar bu yağmurda n'aapıyolar " yada "helal olsun adamlara yağmur çamur demeden zevk yapıyorlar" dedirtebiliyorsak bence büyük başarıdır. Ve binlerce kişide bunu dedi bence

serkan arkadaşım eline emegine saglık haberi bende izleyemedim isoff un oyunlarındaydık izleyen bir arkadaşım aradı abi senin keçi artist olmuş dedi sevindim tekrar emegine saglık görüntünün bir kopyasını varsa burda yayınlıya bilirmisin izleyemeyenler için

Serkancım emeğin için teşekkürler, kamereman arkadaşa da ayrıca teşekkür ederiz.

izleyemeyenler ne yapacak ? nasıl bulup izleyeceğiz ? serkan bey sanki size zor bir iş daha çıktı :smiley:

hemen halledicez..ben mert e ulastıracağım o da buraya koyacaktır..zahmet olur mu o gün yasadığımız keyfi bakıp izleyerek daha da uzatacağız:smiley::smiley:

sabırsızlıkla bekliyoruz emeklerine ellerine sağlık :smiley:)

Serkan Bey;

IKEA'nın orada buluştuğumuzda TV çekimi için geldiğinizi bilseydim, biraz daha ihtimam gösterirdim. :smiley: Programınızı izleme şansım olmadı maalesef, bir kopyasını burada ya da bir video paylaşım sitesinde bizimle paylaşma imkanınız olursa çok sevinirim.

Çabalarınız için teşekkür ederim. Ne yazık ki, karşılığında para verilmeyen emek, değeri bilinmeyen bir sır olarak kalıyor.

zapatista' Alıntı:
hemen halledicez..ben mert e ulastıracağım o da buraya koyacaktır..zahmet olur mu o gün yasadığımız keyfi bakıp izleyerek daha da uzatacağız:smiley::smiley:

Diğer ATV çekimi gibi buda yerini alacaktır ;)

Ellerine sağlık Serkan, çok güzel olmuş ;)

HTML:
<div><embed src="http://www.dailymotion.com/swf/k4xJP7J5G5wxy8Pr7n" type="application/x-shockwave-flash" width="650" height="525" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"></embed></object>

</div>

Çok güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık , Rehacım senin o askılarını yerim ben ;D

edaghan' Alıntı:
Serkan Bey;

IKEA'nın orada buluştuğumuzda TV çekimi için geldiğinizi bilseydim, biraz daha ihtimam gösterirdim. :smiley: Programınızı izleme şansım olmadı maalesef, bir kopyasını burada ya da bir video paylaşım sitesinde bizimle paylaşma imkanınız olursa çok sevinirim.

Çabalarınız için teşekkür ederim. Ne yazık ki, karşılığında para verilmeyen emek, değeri bilinmeyen bir sır olarak kalıyor.

AMAN AMAN bir de ihtimam gösterseniz kimbilir nasıl olurdu...börek, çay....çok tesekkürler umarım beğenirsiniz:smiley::smiley:

Ellerinize sağlık yayını kısa bulan arkadaşlara şunu hatırlatayım,herhangi bir Tv kanalına gidip anahaberden önce veya sonra reklam vermek istiyorum 1dk 30 saniyesi kaç lira diye sorup ondan sonra bu yorumu yapsalardı daha hoş olurdu.Ayrıca bu reklamın ağa babası parayla değil işte böyle dostane ilişkilerle yapılır.Tekrar tekrar elinize sağlık.

Ben de hem Serkan'a hem de cefakar kameraman Emrah'a bu güzel haber ve görüntüler için tekrar teşekkür ederim :smiley:

ATV ve Best FM gibi bizleri gönüllü ve en önemlisi karşılık beklemeden , bir ücret talep etmeden destekleyen , tanıtan dostlarımıza kucak dolusu teşekkürler.Sonsuz sevgiler ve saygılar.Sağolsunlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR