Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,672
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

ben geç geldim o yüzden :D
yuvacıkta çok mantar olur. öğrettiler zamanında yeneni yenmeyeni sağolsun komşular.
bir dahaki toplantıda çevrede mantar varsa eğer söz toplaması benden.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Çok güzel bir jest olur bizlere eksik olmayın...
Pişirmesini bileni de buldukmu işlem tamamdır :smiley:
Bulamazsak ben öğrenir pişiririm en azından denerim valla!

Mantarı bende çok severim. Güveçte kaşarlı mantar ;) Ama kültür mantar tabiiki :D ..

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim

1 yıl İtalya'da kaldım birlikte olduğum insanların çalışma arkadaşlarımın çoğu mantardan anlardı ve çoğu hafta sonu ormana ava gider gibi mantar toplama partileri düzenlerlerdi.Tabii biz İtalya'nın gezilecek yerlerini tamamlayamadığımız için katılmazdık daha çok şehir şehir gezerdik.Mantarın çok özel bir yeri vardı onlarda "porcini" denen bir cinsi var ki adamlar çok büyük keyifle yerlerdi merak edip bizde tattığımızda gerçekten lezzetli idi.
Konunun yeri karıştı yahu!
Neyse burada kesiyorum ama sanki bir mantar köşesi açıp mantar toplamayı bilenlerin liderliğinde hem toplamayı öğrenip hemde doğanın bize cömertçe sunduğu bu bedava kaynaktan keyifle yararlanmayı bilmek gerekiyor.

:smiley: :smiley: :smiley:

arkadaşlar evt mantarı güvecte kaşarlı odun közünün üstüne koyacan tamam pişirmesi en kolay yanı yeterki toplamasını bilelim mantarda yanlış adım felaket bizde karadenizde tirmit derler mantara iri sognla kavururlar nefis olur saygılar tamam tamam kestik mantar konusunu :D :D :D :D ;D

reis tavuk tirmidi vardır acayip olur tereyağı soğanla

Merhaba GEZENBILIR Stickerlari nerden temin edebilirim??

beatrix' Alıntı:
Merhaba GEZENBILIR Stickerlari nerden temin edebilirim??

merhabalar, gezenbilir yönetimden mert kiğılı ya sorabilirsiniz...

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim

Ben de sticker temin etmek isterim. İstanbul Anadolu yakasındayım.
(hazır soran birini bulunca atladım tabi bende bende diye :=) )

stıcker yapıstırdım ben bugun sıvasta arabayı kotu yere parkettım memur arkadas geldı burası yasak buraya parkedemezsınız ama ben de gezenbılırcıyım onun ıcın bıraz sızı ıdare edrım dedı mert bence stıcker fıyatlarına zam yap:smiley::smiley:

Biraz geç oldu yuhhh diyeceksiniz ama gezinin önceki aksamından ve sbahdan görüntüler var.

4.jpg

6.jpg

GetAttachment.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri