Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,966
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

inşallah ben de oradayım...kaçmaz bu fırsatttt ;)

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

biz de 2-3 kisiyz .. maalesef arac tamirde .. __ Ltf bizlier de birisi kaynaklasin ! ?__ icimizde kalmasin: Baska sefere de biz destek olalim ? Thank you

YAĞMURLU OLURSA GENE ASFALTTA 50 KM SÜRATI GEÇEMİCEM BEN :smiley:) OK144 YAĞMURA VE ASFALTA GICIK OLUYOR ...

cagri_ali' Alıntı:
İÇECEK KISMINA HERKEZ BİRASINI EKLEYEBİLİR HERALDE :smiley:PASTA YERİNEDE CİPS KURUYEMİŞ :smiley:

Bu aktivitemiz kamplı olmadığı için içki servisi olmayacaktır. Kamplı yapacağımız gezilerde zaten Efes içki sponsorumuz ;) Aynı gün dönüş olacağı için yanınızda içki getirmenizi tavsiye etmem. Şile yolunda akşam Jandarma uygulama yapıyor. İnanın Şile'deki yazlığıma giderken her seferinde jandarmaya takılıyorum, çok sıkılar.

AAA üzülmeyin kov pilot ne işe yarıyor ya ben içerim kov pilot sürer üzüldügünüz şeye bak...

bu arada alkol almıyacak bir kov pilot aranıyorrr....müracaat ben:smiley:

NURSEN-İM kov pilot nedir? sonradan kovacağınız bir pilotmu arıyorsunuz :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Bu aktivitemiz kamplı olmadığı için içki servisi olmayacaktır. Kamplı yapacağımız gezilerde zaten Efes içki sponsorumuz ;) Aynı gün dönüş olacağı için yanınızda içki getirmenizi tavsiye etmem. Şile yolunda akşam Jandarma uygulama yapıyor. İnanın Şile'deki yazlığıma giderken her seferinde jandarmaya takılıyorum, çok sıkılar.

Uğur abi haklısın, daha öncede Şile yolunda Ehliyetini kaptıran arkadaşlara şahit olduk, aman DİKKAT edelim

Valla ben cumartesi akşamdan kamp atıp rakı balık yapacağım için yeteri kadar alkol alıp ertesi güne kadar idare eder diye düşünüyorum.Elimden geldiği kadar misafir ağarlıyabilirim.
YER: Tanışma toplantısı kamp alanı :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Ugur abiye katııyorum, dönüş vaktine Şile yolunda Jandarma 2 noktada çevirme yapıyor, bu konda sıkıntı yaşanabilir.

Yapmayın arkadaşlar, rakı balık gibi baştan çıkaran tekliflerde bulunmayın, evden kovulacağım :D

Bence araçsız gelecek arkadaşların durumu biraz muallakda kaldı.
Bir çözüm üretelim Ümraniye İkea Önünde toplacaklar bir liste yapsınlar araçlarında yer olanlar ve oradan gelebilecekler yazsınlar derim, size nedersiniz eyy ahali..)

Bugün ahırkapı halinden aldığım 3 kilo solungaçları kan kırmızısı missss gibi istavritim var.Bir kalıp keçi peynirim+1 litre tekirdağ rakısı.Sabah kahvaltısınada menemen malzemelerim hazır. Artık bilmeeeeemmm.
YER:Tanışma toplantısı kamp alanı :smiley:

Benim pazar sabahımı yoksa cumartesi gecesimi gideceğim belli değil, hava durumuna göre cumartesi akşamı netleşecek, bununla birlikte pazar sabahı alana konvoy götürecek görevli araçlardan biride benim, bu nedenle sabah en geç 9:00'da Şile'de olmam lazım. Özetle eğer pazar sabahı gidersem ki cumartesi akşamı belli olacak; sabah 8:00'de Ümraniye Ikea'da iki ya da üç kişi götürebilirim.

Bu şekilde İkea'ya uğrayıp yanına bir iki kişi alabilecek arkadaşlar yazarlarsa bu sorun çözülür diye düşünüyorum.

yücel' Alıntı:
NURSEN-İM kov pilot nedir? sonradan kovacağınız bir pilotmu arıyorsunuz :smiley:

kulaga çok mantıklı geldi yaf bu... :smiley:

ataşehir tarafından gelen varsa alabilirim...migrosdan veya mc den:smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

SON KONULAR

Geri