Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,934
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

cok kutuya pazar gunude calısılırmı ben pazar gunlerı ıcın yasıyorum

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Sayı arttıkça çok güzel oluyor ama organizasyonda bir o kadar hassaslaşıyor.
Organizasyonu sağlayan arkadaşlar jandarma ve yakın köy muhtarlarına haber verecekler mi?
Hepimiz gezenbilir üyesi de olsak bazı gezi kurallarının hatırlatılması gerekir mi? (çevreye zarar vermeme, ateşli silah kullanılmaması,...,vb.)

Selamlar,

Alper

Şu an itibariyle 179 kişi saydım maşallah...ve her dk. artış devam ediyor :smiley:

Pazargünü için Tahminen 200 kişi +75 Adet Arba+4-6 arasında Motorsiklet ile kalabalık bir gurup olucaz gibi görünüyor.

Güzel bir tanışma ve organzisayon olacak inşallah alt yapı çalışmaları tam gaz devam ediyor :smiley:

Orada görüşmek dileklerimle.

Selamlar,
Alps' Alıntı:
Hepimiz gezenbilir üyesi de olsak bazı gezi kurallarının hatırlatılması gerekir mi? (çevreye zarar vermeme, ateşli silah kullanılmaması,...,vb.)

Selamlar,

Alper
ateşsiz silah serbestmi :smiley::smiley:

ateşli silah bence serbest olmaması gerekli cünki baya kalabalık bir gurup olacak duyarlı olmak gerekli

Avrupa Yakasından gelecekler için de konvoya dogru bir guzergah belirlerseniz yolu şaşırmadan buluruz konvoyu :smiley:
tesekkurler

Bence hiçbir şekilde silahın orada işi yok, sanırım hoşda karşılanmayacaktır.

güzel etkinlik olacak.belli ama bizde antalya dan anca selamlarımızı ve saygılarımızı yolluyoruz.

metehan41' Alıntı:
İzmitli ve Sakaryalı arkadaşlar,
İzmit'ten Ağva'ya gitmek için Kandıra F Tipi cezaevinin karşısından Akçaova yoluna sapılarak direk Akçaova'ya varılmalı ve buradan Ağva'ya geçilmelidir. Bu durumda İzmitten Ağva 60 km'dir. Diğer durumda ise İzmit'ten Kandıraya gidip tekrar geriye Akçaova üzerinden Ağvaya geçilir. Buda toplamda 90 km olur. Sakarya grubu eğer Kaynarca üzerinden gelecekse Kaynarca-Kandıra-Akçaova-Ağva güzergahını kullanabilirler. Ama bana sorarsanız ben İzmit-F tipi Ceza evi sapağı-Akçaova-Ağva güzergahını tavsiye ederim. Yani olası bir durumda İzmit gurubuyla Sakarya grubu birleşecekse ya İzmitte birleşmeli yada Akçaova'da. Kandırada birleşmek bize fazladan 30 km yol yaptırır... Buna göre ben Pazar sabahı telefonum açık olarak muhtemel gelebilecek arkadaşları arayacağım ve İzmit grubu olarak herkese ulaşmaya çalışacağım. Bu doğrultuda planlarımızı yaparız. Önder bey Erkan beyde hafta sonu gelecek. Ben sizi pazar sabahı ararım hep beraber hareket ederiz. Benim tel: 0-533-255 57 58 ---- 0- 541-255 57 58 . Fatih YAZICI
anlıyorum fatih bey siz o zaman son şeklinizi verin biz uymaya çalışalım.

Arkadaşlar,
Jandarmadan, kaymakamlıktan gerekli tüm izinler alınmış, Hacıllı köy muhtarına da bilgi verilmiştir. Aktivite günü herkese değişik boyutlarda "gezenbilir" stickerları, ön cam için offroad gurubu stickerı, offroad hakkında bilgi, manifestomuzu ve konvoy kurallarını içeren kitapçık ve yaka kartları her araca 20YTL ücret karşılığı dağıtılacaktır. Yanınızda kalem bulundurun ki yaka kartlarına isimlerinizi yazabilesiniz.
Ateşli silahlar tabii ki bu aktivitede olmamalıdır.
İstanbul'dan Şile'ye gelmek için TEM üzerinde Ümraniye kavşağındaki Şile tabelasını takip etmeniz gerekiyor.

!!! CTESİ GECESİ SAATLERİNİZİ 1 SAAT GERİ ALMAYI UNUTMAYINIZ !!!!

Toplanma noktasında yaka kartlarında "görevli" yazan arkadaşlar size yardımcı olacak, tüm üye arkadaşlarımızdan ricam; lütfen görevli arkadaşların
direktiflerine uyunuz.
Herkese toplanma noktasında bir aktivite programı dağıtılacak, burada hangi saatte ne yapılacağı detaylı yazacak.
Toplanma noktasında araç parkı şeritlerle çevrilmiş olacak, araçlarınızı gösterilen alana park edeceksiniz. Parkurlar toplanma alanı dışındadır. Güvenlik açısından lütfen kurallara uyunuz ve şeritleri aracınızla geçmeyiniz. Toplanma alanının park yeri dışındaki kısmına görevli dışında araç alınmayacaktır.
Toplanma noktasında lütfen ateş yakmayınız.
Guruplar halinde rehber görevli arkadaşlar eşliğinde dere geçişleri de içeren offroad parkurlarına girilecek. Çok ağır bir parkur beklemeyin.
Menü ise kırmızı et ağırlıklı, tavuk ta olacak, içecek olarak meşrubat verilecek ve akşam ayrıca kuru pasta ikramı da olacak.
Herkese sorunsuz, keyifli bir aktivite dilerim.

İÇECEK KISMINA HERKEZ BİRASINI EKLEYEBİLİR HERALDE :smiley:PASTA YERİNEDE CİPS KURUYEMİŞ :smiley:

pilot olunca içmek sakıncalı olabilir.. 0.50 promilden fazlası için söylüyorum:smiley:

"Aktivite günü herkese değişik boyutlarda "gezenbilir" stickerları, ön cam için offroad gurubu stickerı, offroad hakkında bilgi, manifestomuzu ve konvoy kurallarını içeren kitapçık ve yaka kartları her araca 20YTL ücret karşılığı dağıtılacaktır"
Bu konuya biraz açıklık getirmekde fayda görüyorum.
Bu set içinde bulunan mazlemeler;
*Değişik boyutlarda "gezenbilir" stickerları, kaliteli ve sudan etkilenmeyen, dizaynı hoş stickerler.Araçların cam köşeleri veya uygun görülen yerlerine yapıştırılabilecek.
*Ön ve Arka cam için 2 Adet büyük cam eninde Folyo kesim "Gezenbilir Offroad gurubu stickerı"
*Offroad hakkında bilgi (Vinçleme teknikleri, Sürüş Teknileri ve Genel bilgi) içeren kitapçık. Değerli bilgiler içermekte.
*Dogaya saygı ve Offroad manifestomuz ve Konvoy kurallarını içeren kitapçık
*Yaka kartları (Üzerine Nickname ve İsim yazılacak)

Pazargünü yagmur ihtimali var, bölgesel geçişlerde olabilir.
Şemsiye ve yağmurluklarında yedek olarak alınmasında fayda olacağını hatırlatmak isterim.
Meteoroloji.gov.tr'den 26-10-2008 Pazar için tahmin.

haritatahmingun3.gif

Arkadaşlar bir konuya daha dikkatinizi çekmek isterim;köylülerin hayvanları etrafda bol miktarda ve başıboş gezmektedir,bilmeyenler için söylüyorum her an karşınıza bir hayvan çıkma ihtimaline karşın serbest gezilerimizde dikkatli olalım,inşallah olmaz ama kendi güvenliğinizi tehlikeye atmadan gezilerimizi yapalım herhangi bir hayvana çarpılırsa muhakkak o bölgenin muhtarına veya yetkili birisine haber verin sonradan tatsız olaylar yaşanabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri