pınarkaracar
Gezenbilir Fotograf Grubu
Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)
Hoşgeldiniz
fotograflarınızı bekliyoruzzzzzz
Hoşgeldiniz
fotograflarınızı bekliyoruzzzzzz
berksito' Alıntı:bende çok keyif aldım arkadaşlar, emeği geçen herkese teşekkürler.
tanıdığım ve yeni tanıma fırsatı bulduğum değerli arkadaşlarıma da selam ve teşekkürlerimi iletiyorum...
5 Mayıs'ta kimseyi gaza getirmek zorunda kalmayacağız sanırım. ve yine sanırım çoğu fotoğraf net olamayacak titreşimden..
birde :
napim yani aileme aldığım peynir tatlısının yarısını eve gider gitmez ben yediysem...suç mu şimdi bu, gider birdaha alırız... yada Furkan'a sipariş veririz...
sevgiler
Berk
VitaEsMorte' Alıntı:Hoşgeldiniz arkadaşlar
dilemma' Alıntı:butun arkadaslar hoşgelmısler furkan valla misafirperverliğini cok merak ettım
dilemma' Alıntı:butun arkadaslar hoşgelmısler furkan valla misafirperverliğini cok merak ettım
foorkyng' Alıntı:bu sefer çanakkalenin anadolu yakasinda sıra
e yalı hanı tabi ki var arkadaslar
ebru çok şey kacirdin ama olsun
telafi ederiz
dilemma' Alıntı:gercekten fotograflara baktıgımda cok sey kacırdıgımı gorebılıyorum furkan umarım telafi ederım mumkun oldugunca sartları zorlayacagım bakalım mısafırperverlıgını bende tadayım
newbig' Alıntı:selamlar
evet fotografları yükledim aşşagıdaki adreste bulabilirsiniz linge basınca download edeceksiniz yaklaşık 100 fotograf lütfen dosya ismine bakmayın orda bir hata yaptım toplu olarak nasıl düzelticegi gecenin 2.30 zunda hatırlıyamadım 100 tane fotografı tek tek degiştirmek zor geldi Küçük videoda turvada cekilmitir
http://www.dosya.cc/canakkale-Downsized2.zip.html
başıma geldigi için soylüyorum dosya zip tir sifresi yoktur eger sizin bilgisayar açmıyorsa arkadaşınızın bigisayarında açın yine olmazsa bana yazın cd halınde yollayayim