Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 201
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,465
Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

Hoşbulduk arkadaşlar, Furkan'a ve rehberlerimize çok teşekkür ederiz, peynir tatlısı da muhteşemmiş yahu :smiley:
bu arada Nadir abi seni çok çok ilgilendirecek fotolar var :smiley: bildiğin gibi değil :smiley: Troia bile gölgede kaldı

Etiketler

Ufuk kardeşim mailini aldım.Resimler için çok teşekkür.Gerçekten güzel bir araç.Doğu bloğunun sağlam ve stabil askeri araçlarından.İlgili araç bölümü kadar 4x4 otokaravan bölümüne de resimlerini koyalım derim.Ayrıca beni oralarda anmanız da çok hoşuma gitti.Sağolun.Ama bana en büyük hediye hepinizin oralardan sağ salim dönmesi.Tekrar hoşgeldiniz.

merhaba arkadaşlar,gezide emeği geçen bütün arkadaslara teşekkurlerımı ıletmek ısterım ,emeğinize sağlık ....

Deep' Alıntı:
Hoşbulduk arkadaşlar, Furkan'a ve rehberlerimize çok teşekkür ederiz, peynir tatlısı da muhteşemmiş yahu :smiley:
bu arada Nadir abi seni çok çok ilgilendirecek fotolar var :smiley: bildiğin gibi değil :smiley: Troia bile gölgede kaldı

rica ederim ne yaptım ki
ben teşekkür ediyorum asıl geldiniz hepinizle tanışma fırsatım oldu 1 yıl sonrasında :smiley:

Biz de Ankaralılar olarak sağsalim geldik. Ama kaç günde toparlanırız onu bilmiyorum. :smiley: O kadar yorgunluğun üstüne bi de uyumadan işe geldim. Her an horlamaya başlayabilirim. Of off bi sürü de iş var...

walla sız bızden daha fazla yoruldunuz emrah hakıkaten ama degdi bu yorgunluğa:smiley:))

Kesinlikle değdi. Bugüne kadar yaptığım en keyifli gezilerden biriydi. İnşallah daha nicelerinde görüşmek dileğiyle. :smiley: Bu arada ben fotoğrafları çarşamba veya perşembe günü ekleyebileceğim. Yarın, yarından sonra yine şehirdışına gidiyorum.

tamam,sana sımdıden ıyı yolculuklar o zaman en kısa zamanda baklıyoruz fotografları:smiley:

orda sizlerle olmaktan büyük keyif aldım kendi ve pluslarım adına hepinize dostlunuzu bizinmle paylaştığınız için teşekkür ediyorum....
en yakındaki etkinlikte görüşmek üzere...

hoşgeldiniz arkadaşlar

çok keyifli bir gezi olmuş
evet hepiniz yorulmuşsunuz ama tatlı bir yorgunluğunuz var :smiley:
merakla fotoğrafları bekliyoruz
saygılar

bu keyif karşılıklıydı mustafa en yakın etkınlık ahırkapı şenlıklerı gıbı gorunuyor pluslarınla beklerız artık:smiley:))

yemeği seven her gezenbilir üyesi gibi geziyi "leziz bir gezi oldu yahu" diyerek tanımlıyorum.

Emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkürsss...

Ahırkapıda buluşmak dileğiyle... Han'daki performansa dayanak soruyorum: Onaynamaktan fotoğraf çekebilir miyiz ki?:smiley:))

Şehitlikleri gezerken aklımda hep, Mehmet Akif'in Çanakkale Şehitleri şiiri vardı. Gelip hemen dinledim. Hepimiz size minnettarız aziz şehitlerimiz, meknınız cennet olsun. Ekmek Teknesi dizisinden bir alıntı buyrun izleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=_FR6ZQR7HOE&feature=related

bende çok keyif aldım arkadaşlar, emeği geçen herkese teşekkürler.
tanıdığım ve yeni tanıma fırsatı bulduğum değerli arkadaşlarıma da selam ve teşekkürlerimi iletiyorum...

5 Mayıs'ta kimseyi gaza getirmek zorunda kalmayacağız sanırım. ve yine sanırım çoğu fotoğraf net olamayacak titreşimden..

birde :
napim yani aileme aldığım peynir tatlısının yarısını eve gider gitmez ben yediysem...suç mu şimdi bu, gider birdaha alırız... :smiley: yada Furkan'a sipariş veririz...

sevgiler
Berk

hazırlıyanların emegi gecenlerin ellerine kollarına saglık herşey için tessekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.