Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 201
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,465
Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

ankara tayfası olarak gri şehrimize döndük...
gezinin enerjisi hala üstümde
hepinizi tanımak çok güzeldi
umarım en kısa zamanda yeni bir etkinliğe katılma fırsatım olur.
geziye katılan ve emeği geçen herkese özellikle koza ve sedata çooook teşekkürler

Etiketler

Arkadaşlar güzel Çanakkale gezisi sonrası hepinize merhabalar, ancak kendime gelebildim :smiley:

Ankara'ya son derece yorgun olarak döndük, hepimizin şaftı kaymıştı :smiley: ama tüm yorgunluğumuza ve özellikle uykusuzluğumuza deydi , bu mukteşem gezi için hepinize çok çok teşekkürler ediyorum ,

Ayrıca İstanbul'da bizi karşılayan Koza ve Berk'e ,

Çanakkale'de misafirperverliği için Furkan'a

İstanbul'da bizi gece 01.30 a kadar bizi gezdiren ve uğurlayan Sedat'a ayrıca çoooookkkkk teşekkürler ediyorum.

En kısa zaman da yeniden birlikte olabilmek dileğiyle hepinize sevgiler, selamlar

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar güzel Çanakkale gezisi sonrası hepinize merhabalar, ancak kendime gelebildim :smiley:

Ankara'ya son derece yorgun olarak döndük, hepimizin şaftı kaymıştı :smiley: ama tüm yorgunluğumuza ve özellikle uykusuzluğumuza deydi , bu mukteşem gezi için hepinize çok çok teşekkürler ediyorum ,

Ayrıca İstanbul'da bizi karşılayan Koza ve Berk'e ,

Çanakkale'de misafirperverliği için Furkan'a

İstanbul'da bizi gece 01.30 a kadar bizi gezdiren ve uğurlayan Sedat'a ayrıca çoooookkkkk teşekkürler ediyorum.

En kısa zaman da yeniden birlikte olabilmek dileğiyle hepinize sevgiler, selamlar

iyi ki geldiniz de tanıştık
ben teşekkür ederim :smiley:
çok kısa oldu
aslında şöyle bir hafta falan ayırmak lazım çanakkaleye
ya da en azından
19 mayıs tatili
:smiley:
her zaman bekleriz zerrin abla kısacası
kusurumuz olduysa affola :smiley:

arkadaşlar biz hep kitap kullandık bilgisayar kullamaya yeni başladık ayçada tarif etti yine de yapamadım resimleri yükleyemedim.serdarla görüştüm yarın forumda bir güzellik yapacak ve bende yükleyebileceğim.kusura bakmayın

bu arada güzel bir gezi oldu sağolun. rehberimiz ismet bey bizim için şanstı. sayesinde kendi yaşadığı gibi bizede deyim yerindeyse o günleri yaşattı. deniz müzesinden sonra koşarak aynalı çarşıyada gittim. furkan demişti sadece kapısı orijinal kalmış resimleri gönderebilirsem sinde göreceksiniz inşallah. nu arada uğur hocanın son dakika golü tekirdağ köfteside gezi finali için güzeldi. büyüksün hocam.

oo tekirdağ köftesi falan
afietler ola
;)
bu işe en çok nilsun sevinmiştir eminim
çünkü çanakkalede iken ona güzel bir köfteci aklıma getiremeyişimin kurbanı idim
köftenin memleketine gitmiş de haberim yok :D :D :D

giderken nasip olmamıştı. sağolsun uğur bey kıyak yaptı seyir halinde iken siparişi verdi. orada peynir helvasıda vardı püre gibi bir şey. ama senin peynir tatlısıda müthişti. fırınlanmışı makbülmüş. malum gezenbilir=yiyenbilir

bu arada nilsunun fotoğraflarına bakarsan ki henüz yüklemedi çanakkale fotoğrafı göremezsin. çünkü sadece portre çalışıyormuş.

Süper gezi , uyumlu çok iyi bir gruptuk, yeni gördüğüm tüm arkadaşlarla tanıştığıma çok memnun oldum:smiley:

Defalarca gittim Çanakkale'ye veya yol üstü geçtim, ama rehberin anlatımıyla tüm şehitlikleri ve anıtları görmek çok iyi oldu,
Daha önce gitmeyenlere mutlaka rehberli böyle bir turu tavsiye ederim,
Anzaklar gidiyorsa biz de her sene oraya gitmeliyiz bence, inşallah seneye daha da çok katılım olur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.