yaşar sudar
Ana Kamp
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009)
yok işte bakın bu olmadı başka bi katta digital makinalarınızı adadoluda kardeşlerimize hibe etmek konusunda bi pano sizin standınızın dışın öle bişey yok ve yoktu hadi öyle bişey oldugunu varsayalım buraya bu yazıları size ben kızgınlıgımdan deyil siz nasıl sevindiyseniz bende üzüntülerimi dile getirmek payşalmak istedim yoksa o sogukta yagmurun altında 2 yaşına basmamış gözümüzden esirgedigimiz evladımızı sokaga gezmeye cıkaracak kadar daha bunamadık özür dilemesi gereken birisi varsa benim herkezden bu konuda gereken ve gerekli sıkıntıyı ben yaşadım ve hatırlamak hahi istemedigim bi konuyu actıgım için özür diliyorum hoşcakalın iyi sergiler hoş ve güzel sohbetler iyi formlar.
yol' Alıntı:Yaşar bey yaşadıklarınıza üzüldüm, öncelikle büyük geçmiş olsun demek istiyorum. Ama anlamadığım Cevahir Alışveriş Merkezi'nin biri kapalı ve 3 katlı, diğeri açık olmak üzere 2 adet otoparkı var ve açık otoparkı ücretsiz. Keşke aracınızı cadde üstüne bırakmasaydınız. Sergi konusundaysa, bizim olduğumuz katın bir üst katında bizimle alakası olmayan başka bir fotoğraf sergi daha vardı, acaba oraya gitmiş olabilir misiniz? Emine'nin dediği gibi sağolsunlar sergiyi gezmek için tanıdığımız ve tanımadığımız birçok kişi geldi ve elimizden geldiğince ilgilenmeye çalıştık. Eğer istemeyerek dahi olsa size bahsettiğiniz gibi davranıldıysa hem arkadaşlarım hem de kendi adıma çok ama çok özür dilerim...
yok işte bakın bu olmadı başka bi katta digital makinalarınızı adadoluda kardeşlerimize hibe etmek konusunda bi pano sizin standınızın dışın öle bişey yok ve yoktu hadi öyle bişey oldugunu varsayalım buraya bu yazıları size ben kızgınlıgımdan deyil siz nasıl sevindiyseniz bende üzüntülerimi dile getirmek payşalmak istedim yoksa o sogukta yagmurun altında 2 yaşına basmamış gözümüzden esirgedigimiz evladımızı sokaga gezmeye cıkaracak kadar daha bunamadık özür dilemesi gereken birisi varsa benim herkezden bu konuda gereken ve gerekli sıkıntıyı ben yaşadım ve hatırlamak hahi istemedigim bi konuyu actıgım için özür diliyorum hoşcakalın iyi sergiler hoş ve güzel sohbetler iyi formlar.