Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BamBina Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,878

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009)

n734465190_6201791_67592.jpg

n734465190_6201789_1524501.jpg

n734465190_6201790_4384816.jpg

n734465190_6201787_8308551.jpg

n734465190_6201788_5681452.jpg

n734465190_6201760_5832825.jpg

n734465190_6201758_5398023.jpg

n734465190_6201759_2912730.jpg

n734465190_6201757_1668218.jpg

n734465190_6201756_8031988.jpg

n734465190_6201752_7774729.jpg

n734465190_6201751_4576613.jpg

n734465190_6201748_6994447.jpg

gittim gördüm gezdim :smiley:
bugün sabah önce fizik tedaviye sonra oradan da Cevahir e Fotoğrraf sergisini gezmeye gittim..
Ellerinize emeklerinize yüreklerinize sağlık. Gurur duydum :smiley:
Hakan Sezer oradaydı. Beni çelik dizliklerle robot gibi gelirken gördü ve epey güldü :D yürüyememek yada ameliyatlar durduramaz beni dedim son gününde de olsa sergiye gittim.. olay budur :D

Esracım, tüm ekip adına sana da özel bir teşekkür...

Tedaviye bile zor gittiğini biliyorum ve öyle durumda sergiye de gitmen yürekten destek verdiğini gösteriyor. Umarım, ikinci sergide daha çok aramızda olursun, hem sen hem de fotoğrafların. ;)

Valla Esra'ya çok teşekkür ederiz. Biraz saçma bir benzetme olucak ama Rambo yanında halt etmiş.. Bütün zorluklara karşıkafasına koyduğu şeyi yapıyor.

ps: Rambo 4'ü yeni seyrettim de.

Gelen ve destekleyen herkese teşekkür ederiz. Ama...
Özel teşekkürü hakeden,
Ankara'dan sadece sergi için gelen Emrah ve Sibel,
Yürüyecek halde olmamasına rağmen, hasta yatağından kalkıp gelen Esra.
Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar...

Sergiyle aynı anda başlatılan bir sosyal sorumluluk projemiz de vardı. Bunu da hatırlatmakta fayda var sanıyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25971.0

Evet Elif haklısın...

Hala devam eden projeyi de unutmayalım... Detaylarını Elif'in verdiği linkte okuyabilirsiniz.

[attachment=1]

Kadinlar Gunu fotoblok 02.jpg

ne demek efendim. Aşkolsun. Zorluklar Gezenbilircileri yıldırabilir mi , nerede görülmüş :D
Şimdide büyük hırsla 2. Gezenbilir festivali için kuracağımız kampa yetişebilmek için egzersizlere hız verdim. Hayırlısı..

Hakan Fotoğrafları düzeltiyor..

zjtjsk.jpg

Rambo ben Sergide :D

2gwf6t0.jpg

10756is.jpg

Son gün gezme olanağı bulanlardanız.Gezenbilir Fotoğraf Grubunun Cevahirde ortaya koyduğu emek ve ulaşmak istediği sosyal projesi takdire ve desteğe değer.Hazırlığını ve heyecanını buradan paylaşmış ve merak etmiştik.Tebrikler, devamını dileriz..

Teşekkür ederiz... :smiley:

Başta serginin süresini bir hafta olarak duyurmuştuk ama, hala devam eden proje yüzünden sergi de devam etmektedir. Kaçırdık düşünenlerin bilgisine... ;)

evet şüphesiz iyi bir sergi ve tanışma toplantınız vardı herşey çok güzeldi ama unutulan eksik olan bişey vardı arkadaşlar yada dostlar nerneyse davete icabet edilir davet edersin geleni agırlarsın yada gelen agırlanır bizde böle kültürümüz böle birini birilerini cagırınca ilgilenilir yada gittin bi davet edilmemişsen o davete gidilmez neyse davet edildik ama sonuç bi hüsrandı benim içn bi hayal kırıklıgı idi bi köşeden sadece bakakaldık yani gelmedimizi bizi görmeyen olmasa onada eyvallahta sagolun artısıda var aracımızı dışarıda park ettigimiz yerden aracımız cekilmiş ve bi sürü cekme esnasında harsar cabası neyse sizin canınız saolsun sizlet mutlusunuz tanıştınızya bizleri boş verin gitsin ya bi kere aileme rezil oldumya aileme düşünebiliyormusunuz ne korkunç bi olay ama önemli deyilya boş verin o karede biz olsakta olur olmasakta sizler tanışın inşallah benim başıma gelen herkezin başına gelmezde hangi duygular içinde oldugumu anlamassınız sanırım.

Geçmiş olsun Yaşar bey
Lakin anlatımınızdan ben pek birşey anlamadım..
Sergiyi gezmeye ve arkadaşlarımızla tanışmaya geldiniz. Kendinizi takdim ettiniz ve git kardeşim buradan mı dediler?
Yada grup olarak oradalardı ziyaretçi diğer arkadaşlarla fotoğraf çektiriyorlardı da yok siz girmeyin bu kareye mi dediler?
Yoksa orada fotoğraf grubundan arkadaşlarımızın olmadığı başka bir ilgilinin sadece fotoğrafların başında beklediği bir saate mi denk geldi ziyaretiniz?

Yaşar bey

Bir gün, sergi başında dururken, bir beyefendi geldi ve ''Gezenbilir sergisi mi bu?'' diye sordu. Evet dedim, ''Siz gezenbilirden misiniz?''... Evet, deyince tabi orda sohbet başladı. Karavan bölümünden Ahmet bey, ailesiyle gelmişti, ayaküstü sohbet ettik, ailesiyle tanıştım, sergiyi gezdiler, sonra düşüncelerini yorumlarını söylediler, selamlaştık ve gittiler.

Anlattığım olay, serginin son günlerinde oldu. Anladığım kadarıyla siz serginin açılışına gelmişsiniz. O gün çok kalabalıktık, sergiyi hazırlayan bizler de çok yorgunduk,kaç aydır sergi için koşuşturuyorduk. Bizler aramızda tanışıyor olabilirdik ama, yeni gelen çok arkadaşımız da vardı. Ama tabi ki tanımadığımız için, hepsi de yanımıza gelip ''Ben gezenbilir'den Murat, Ayşe, Fatma... '' diye kendilerini tanıttılar. Ondan sonra da zaten hep beraber sergiyi gezdik, sohbet ettik, vakit geçirdik, fotoğraflar çektirdik.

Toplu fotoğrafı çeken bendim ve çekmeden önce ''Hadi herkes geçsin, hadi şurda durun'' diye söyleyip, hepimiz toplanmıştık.

Cevahir'de binlerce kişi geçiyor, her insana ''Siz gezenbilir'den misiniz? Fotoğraf çekelim'' diye soramayız. Keşke yanımıza gelseydiniz, eminim böyle tatsız bir şekilde sergiden ayrılmazdınız ve hep baraber serginin keyfini çıkartırdık.

ya ne yapalım işte dedimya davet ettiniz geldik teşekkur ettik eşim oglum ilen birlikte aranıza geldim dedimki özellikle adım yaşar sudar diye kendimi tanıttım herkez orada idi merabalaştık selamlaştık tokalaştık elife hatta bi formda bi yanlışlık vardı konuştuk sonra siz aranızda arkadaş eş dostlarınızla oturup sohbet ettiniz biz oradan herhangi gecen biri deyilizki biz kaldık kendi başımıza ailece yani orda aman biz geldik kırmızı halı istemedik yada cicekler ne bilim tören beklentimiz yoktu helbette oranın bi amacı vardı sergi ve kulanmadıgımız deyerli makınamızı hibe etmek buydu sanırım ama yoksa yanılıyormuyum eyer yanılıyorsam herkezden özür dilerim biz yanlış yere gitmişde olabiliriz buda mümkün ama emine ve elifle selamlaşıp konuşmamızda hayal olmasa gerek neyse ya herşey için teşekkurler. boş verin gitsin hatta unutun ben unuttum bile.

Yaşar bey

Boşvermek olmaz, sergiden böyle tatsız ayrılmanıza gerçekten üzüldüm. Benimle selamlaştığınızı söylüyorsunuz, onun için ilk önce kendi adıma, sonra da ekip adına, kusurumuz olduysa, özür diliyorum.

Ama inanın, sergide her ne kadar keyifli olduysam da, yorgunluktan ve uykusuzluktan ayakta zor duruyordum. O kadar ki şehir dışından sergiye gelen bir arkadaşımı tanımayıp ''Hoşgeldiniz'' deyip, yanından geçtim. Keşke yanımıza gelip, diğer arkadaşlarla da tanışsaydınız.

Umarım bir başka sergimize de gelirsiniz ve bu tatsız durumu düzeltme şansımız olur.

Yaşar bey yaşadıklarınıza üzüldüm, öncelikle büyük geçmiş olsun demek istiyorum. Ama anlamadığım Cevahir Alışveriş Merkezi'nin biri kapalı ve 3 katlı, diğeri açık olmak üzere 2 adet otoparkı var ve açık otoparkı ücretsiz. Keşke aracınızı cadde üstüne bırakmasaydınız. Sergi konusundaysa, bizim olduğumuz katın bir üst katında bizimle alakası olmayan başka bir fotoğraf sergi daha vardı, acaba oraya gitmiş olabilir misiniz? Emine'nin dediği gibi sağolsunlar sergiyi gezmek için tanıdığımız ve tanımadığımız birçok kişi geldi ve elimizden geldiğince ilgilenmeye çalıştık. Eğer istemeyerek dahi olsa size bahsettiğiniz gibi davranıldıysa hem arkadaşlarım hem de kendi adıma çok ama çok özür dilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR