Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,814

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

hani yaaa daha geri kalan fotolar yaaa daha yüklemeyenler var hadi amaa ben hala bekliyorum :D doktor çok yogunsun sanırım

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

güzel bir organizasyon oldu.umarım herkesle tekrar böyle güzel bi organizasyonda yollarımız tekrar kesişir...

Ben bu yüzü hatırlar gibiyim.. :smiley: vokalistlerimizden birimidir acaba?? :smiley:

lucifer' Alıntı:
güzel bir organizasyon oldu.umarım herkesle tekrar böyle güzel bi organizasyonda yollarımız tekrar kesişir...

evet :smiley: doktorlardan biri..iyi tanıdınız doğrusu...

organizasyonun gece eğlencelerinde sizin emeğiniz çok geçti herşey için çok teşekkürler...lezzetle kahvaltı ve yemekler için de...ayrıca her şarkı başına ikram ettiğiniz güzel sıcak şarabın da tadı hala damağımda :D sıcak şarabı sevmeme rağmen o akşam içmek ayrı bi keyif verdi ...

Çok Sevgili doktor,
Doktor İsmail beyin ve Kaan beyin sözü var, bir sonraki buluşmada mutlaka tüm ekiple birlikte yine hazır olacağına dair.. :smiley: ayrıca sizlerinde ağzına ve diline sağlık ki,çok güzel müzik dolu bir geceyi bizlere yaşattığınız için.. Ve şarap için asıl bizler sizden özür dileriz, Erken bittiği için :smiley: bir sonrakinde hazırlıksız yakalanmamak için şimdiden aracımdaki buzdolabına 3 şişe attım bile.. :smiley: söz kimseye içirmeyeceğim..

selamlar

lucifer' Alıntı:
organizasyonun gece eğlencelerinde sizin emeğiniz çok geçti herşey için çok teşekkürler...lezzetle kahvaltı ve yemekler için de...ayrıca her şarkı başına ikram ettiğiniz güzel sıcak şarabın da tadı hala damağımda :D sıcak şarabı sevmeme rağmen o akşam içmek ayrı bi keyif verdi ...

Çadırım çevresindeki tüm Doktor' lardan ve sakinlerden horultum yüzünden özür dilerim....:smiley:
Bundan sonra çadırımın çevresindeki herkesin içikisi benden... Sızsınlarda beni duymasınlar diye gece :smiley:

Alpaslan içki kullanmıyor...
O nada Avil yutturucammm... :smiley:

ya ne demek.uyumaya mı gidiyoruz oralara :D bi daha ki sefer sabaha kadar oturup eğlenelim...böylece sorun da çözülmüş olur ;D

Nerdeeee?? sizi ayakta ve orada 5 dak daha tutabilmek için o gece 40 takla attığımızı unutmayın sakın... :smiley: :smiley: :smiley:

lucifer' Alıntı:
ya ne demek.uyumaya mı gidiyoruz oralara :D bi daha ki sefer sabaha kadar oturup eğlenelim...böylece sorun da çözülmüş olur ;D

Alfonse' Alıntı:
Çadırım çevresindeki tüm Doktor' lardan ve sakinlerden horultum yüzünden özür dilerim....:smiley:
Bundan sonra çadırımın çevresindeki herkesin içikisi benden... Sızsınlarda beni duymasınlar diye gece :smiley:

Alpaslan içki kullanmıyor...
O nada Avil yutturucammm... :smiley:

Abi pardonda avilin uyuttuğu çözüm değil ne yazık ki. Diyazem şart ;D

lucifer' Alıntı:

Tabi tabi nasılsa sen sonra yolda uyursun değil mi? Motor sesisyle yumuşak yumuşak ohh. Kaan'ım redbull'la varmaya çalışsın İstanbul'a...

valla sağlam bi antihistaminikte işimizi görür aslında:D bende sağlam uyku hali yapıyo :D

lucifer' Alıntı:
dimi ya ne de olsa yol boyunca sen ve emek uyku ihtiyacınızı gideriyosunuz..çamlıca gişelere geldiğimizde paraüstü alana kadar ki sürede bile kestirmeyi düşündüm ben ya...

yaa evet ben araç kullanan arkadaşalara çok üzülüyorum bizde geçenki etkinlikten dönerken arkadaşalar çoook zorluk çektiler bende ayıp olmasın ve bide ne olur ne olmaz diye uyanık kalmaya çalıştım :D hepimiz ölüyorduk uykusuzluktan kamp alanına hülya ile gelmeme ağmen erenle döndüm hem bi taraftan erene göz ucuyla dikkat ediyordum uyumasın diye hemde sağ dikiz aynasından hülyaya kilitlenmiş durumdaydım arada bi yolda aracın yalpaladıgını gördükçe telefona sarıldık :D yol boyu karşılıklı uykumuz açılsın diye telefonlarda konuştuk kendi kendimize tokat attık durduk :D puhaaaa

kırmızı ışıklarda uyudum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.