Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,323
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

3 kez araba kendi kendine şerit değiştirirken uyandım...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

valla aslınDA BENCE HER İHTİMALE KARŞIN Bİ KENARA ÇEKİP Bİ İKİ SAAT UYUMAK LAZIM

Ben Çiğdemin beni sattığını yazmayacaktım ama kendisi yazmış!Sağolsun yol boyunca gözünü benden ayırmamış...Son 60 hatta son 30 km bitmek bilmedi.sunroof kapanmadığından arabanın içi soğuk ve gürültülüydü.sanırım bu da benim için iyi oldu.ama hatalıyım bile bile ha gayret ha dayan mola vermedim.nolcaktı yarım saat geç gidecektim eve...hiç ulaşamamaktan daha iyi değil mi?

Ben dedim size bu kadar çok gezmeyin diye ama illada yok samandere şelalesi yok güzeldere şelalesi yok çay içelim börek yiyelim
ya yoruldunuz gider ayak bide tatlı yediniz

SERKAN BEY YAA GELMİŞİZ ÖLE GÜZEL Bİ MEMLEKETE ÖLE GÜZEL Bİ ORGANİZASYONA YAHU EĞLENCENİN GEZMENİN DİBİNE VURMADAN GİTMEK YAKIŞMAZDI BİZE :D

yaa bi etkinliktir lafı dönüyo haziranda ben içeriğini bilmiyorum nedir bu etkinlik eğer güzel bişey olrsa ben 1.5 yaşındaki yeğenimide getireceğim ama biraz tehlikesiz bi etkinlik olmalıki ortalıkta dolanabilsin bizim şeker böcek

Evet arkadaşlar bende kendimi geredeye zor attım ve ankaraya sabah altıda yola tekrar çıktım ama iyi bir tecrübe oldu birdaha kamp kurduğumuzda güneş doğarken kamp alanından toparlanmak lazım. Bende birkaç kez istemeden şerit deyiştirdim .

ben biliyorum ama yetkili arkadaşlar en geç 1 hafta içinde açıklarlar ve çocuk için bir sorun olmaz rahat ol

Serkan Bey Merhaba,

Bir ipucu verseniz olmaz mı:smiley:

jadeit' Alıntı:
Serkan Bey Merhaba,

Bir ipucu verseniz olmaz mı:smiley:
Valla bütün gözler üstümüzde moderatörler müdahale eder ayıp olmasın haddimi aşmayım
ama biliyorum bakın söyliyemiyorum süpriz bir yer sadece ipucu bu

lucifer' Alıntı:
ya ne demek.uyumaya mı gidiyoruz oralara :D bi daha ki sefer sabaha kadar oturup eğlenelim...böylece sorun da çözülmüş olur ;D
biz enginle erkenden yattık ama çok da iyi yapmışız. Sizin dönüş mesafeleri yakın bide bizi düşünün daha doğrusu beni 4 saat aralıksız yol geldim o da hız limitlerini zorlayarak normalde 5,5-6 saat sürüyo :smiley: tabi bu sırada engin uyudu :smiley:

Arkadaşlar Gezenbilir Bahar Festivalii olacak 20-21 Haziranda, ön çalışmalarını tamamlamak üzereyiz, konu kısa süre içinde açılacak :smiley: Ayrıca en küçüğünden en büyüğüne kadar tüm Gezenbilirciler katılabilir festivalimize, hiç bir sorun yok, merak etmeyin :smiley:

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar Gezenbilir Bahar Festivali olacak 20-21 Haziranda, ön çalışmalarını tamamlamak üzereyiz, konu kısa süre içinde açılacak :smiley: Ayrıca en küçüğünden en büyüğüne kadar tüm Gezenbilirciler katılabilir festivalimize, hiç bir sorun yok, merak etmeyin :smiley:
  Zerrin hanım teşekkür ediyorum kurtardınız beni yoksa herkes üzerime gelmeye başlıyordu.

Bir daha sabahın köründe karga kahvaltısını yapmadan çadırın başına dikilmezsin kalkın kahvaltı yapıcaz acıktık diye gerçi biz düzceden ayrıldıktan 45dak sonra evdeydik.
cidowsky' Alıntı:
yaa evet ben araç kullanan arkadaşalara çok üzülüyorum bizde geçenki etkinlikten dönerken arkadaşalar çoook zorluk çektiler bende ayıp olmasın ve bide ne olur ne olmaz diye uyanık kalmaya çalıştım :D hepimiz ölüyorduk uykusuzluktan kamp alanına hülya ile gelmeme ağmen erenle döndüm hem bi taraftan erene göz ucuyla dikkat ediyordum uyumasın diye hemde sağ dikiz aynasından hülyaya kilitlenmiş durumdaydım arada bi yolda aracın yalpaladıgını gördükçe telefona sarıldık :D yol boyu karşılıklı uykumuz açılsın diye telefonlarda konuştuk kendi kendimize tokat attık durduk :D puhaaaa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR