Valla bütün gözler üstümüzde moderatörler müdahale eder ayıp olmasın haddimi aşmayımjadeit' Alıntı:Serkan Bey Merhaba,
Bir ipucu verseniz olmaz mı![]()
biz enginle erkenden yattık ama çok da iyi yapmışız. Sizin dönüş mesafeleri yakın bide bizi düşünün daha doğrusu beni 4 saat aralıksız yol geldim o da hız limitlerini zorlayarak normalde 5,5-6 saat sürüyolucifer' Alıntı:ya ne demek.uyumaya mı gidiyoruz oralarabi daha ki sefer sabaha kadar oturup eğlenelim...böylece sorun da çözülmüş olur ;D
Zerrin hanım teşekkür ediyorum kurtardınız beni yoksa herkes üzerime gelmeye başlıyordu.ceranus' Alıntı:Arkadaşlar Gezenbilir Bahar Festivali olacak 20-21 Haziranda, ön çalışmalarını tamamlamak üzereyiz, konu kısa süre içinde açılacakAyrıca en küçüğünden en büyüğüne kadar tüm Gezenbilirciler katılabilir festivalimize, hiç bir sorun yok, merak etmeyin
![]()
cidowsky' Alıntı:yaa evet ben araç kullanan arkadaşalara çok üzülüyorum bizde geçenki etkinlikten dönerken arkadaşalar çoook zorluk çektiler bende ayıp olmasın ve bide ne olur ne olmaz diye uyanık kalmaya çalıştımhepimiz ölüyorduk uykusuzluktan kamp alanına hülya ile gelmeme ağmen erenle döndüm hem bi taraftan erene göz ucuyla dikkat ediyordum uyumasın diye hemde sağ dikiz aynasından hülyaya kilitlenmiş durumdaydım arada bi yolda aracın yalpaladıgını gördükçe telefona sarıldık
yol boyu karşılıklı uykumuz açılsın diye telefonlarda konuştuk kendi kendimize tokat attık durduk
puhaaaa
jadeit' Alıntı:Serkan Bey Merhaba,
Bir ipucu verseniz olmaz mı![]()