Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,448
Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)

teşekkür ederim adnan bey yani şimdi nasıl sinirlenmeyeyim insanlara ekmek var ye diyorsun ekmek beğenmiyorlar ondan sonra işyok açız diyorlar ben bu insanlara anlam veremedim ben gerekirse müşterim osmanıyeden yola çıktım geliyorum diyor onu madur etmemet için dükkanım açıkkalıyor.adnan bey ayrıca boranın bana verdiği alt kartel muhafazası da var onuda taktırmak istiyorum ayrıca aracıma hidrolık direksiyon tetibati getirtim orjinal onuda taktıracağım bunun için bir usta var istanbuldan geliyor buraya bizim araçlardan anlıyor ondan haber bekliyorum gelmiş adanadaymış eğer ondan haber alamassam görüşelim en azından vinç ve karteli taktıralım ilginiz için teşekkür ederim h.ibrahim

Etiketler

foremost' Alıntı:
teşekkür ederim adnan bey yani şimdi nasıl sinirlenmeyeyim insanlara ekmek var ye diyorsun ekmek beğenmiyorlar ondan sonra işyok açız diyorlar ben bu insanlara anlam veremedim ben gerekirse müşterim osmanıyeden yola çıktım geliyorum diyor onu madur etmemet için dükkanım açıkkalıyor.adnan bey ayrıca boranın bana verdiği alt kartel muhafazası da var onuda taktırmak istiyorum ayrıca aracıma hidrolık direksiyon tetibati getirtim orjinal onuda taktıracağım bunun için bir usta var istanbuldan geliyor buraya bizim araçlardan anlıyor ondan haber bekliyorum gelmiş adanadaymış eğer ondan haber alamassam görüşelim en azından vinç ve karteli taktıralım ilginiz için teşekkür ederim h.ibrahim
sızı anlıyorum mahmut usta ıle gorustunuzmu ıstanbuldan gerek yoktu bence amcam olur onunla bır konussanız daha ıyı olur oda adanada ben yakın olsam ılgılenırdım cok uzagım sıze

mahmut abi ile geçen hafta görüştüm oda cumartesi olduğu için kimse bulamıyacağımı söyledi doğruda söylemiş kime yoktu hatta ertesi gün kar boğazına gideceğimiz için acele etmiştim yoksa sonra da taktırsam olurdu ancak gerçekten lazım oldu ama takılı değildi araçları çıkarmak için bayağı uğraştık benim aracımda dahil
mahmut abinin yeri karşı yakada fırsat bulursam bu cumartesi kendisinin yanına gideceğim bir çayını içelim fırsat olursa vincide taktırırız selamlar

Gezii nooldu geziiii =) bu hafta onur bey keşif yapyordu güyyyyaaa.. :smiley:

gurubun içinde bir defender görmek güzel paylaşım için teşekkürler
saygılar
_AHMET_

teşekkürler ahmet bey dahada çoğolmasını temenni ediyorum saygılar

ibrahim kardeş goremiyoruz seni gezilerde :( vinci taktırdınmı bu haftaki köşk geziside fena degildi ;)

dede geziden haberim olmadı vincide bu hafta taktırdım haberim olsa gelirdim :(

bu gezidede vinçli araba çok lazım oldu sana çok ihtiyacımız vardı. benim araba arızalandı :(

tamam abi inşallah diyer gezilere katılmak olsun hepinizin eline sağlık resimlere baktım

abi geçmiş olsun yetişirim umarım birdaha ki serüvene sende kurtul artık eski vinçten yakışır sanada baba bir vinç artık

ok nisanda hatayda guzel yarış etkinlikleri var onlara hazırlanalım ;)

foremost' Alıntı:
abi geçmiş olsun yetişirim umarım birdaha ki serüvene sende kurtul artık eski vinçten yakışır sanada baba bir vinç artık
şubat sonu gelecek inş 16800luk bekliyoruz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR