Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,448
Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)

TUĞRUL' Alıntı:
Kerim bey ben aracı Tarsusta bir arkadaşa satmıştım oda Hakan arkadaşımıza sattı yani araç aile içinde kaldı bende Mahmut ustanın l200 ünün aynısından aldım aracı yavaş yavaş hazırlıyorum gezilerde görüşmek üzere
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin.logo içinde bence guzel bi çalışma kullanabiliriz hepimiz çukurovalıyız sonuçta

Etiketler

Teşekürler Atilla abi biz yaptık değişmez diye birşey yok her zaman yeniliğe açığız daha çok gençlerin fikirlerini bekliyorum ama hiç uğraşan yok gibi Kemalhan hariç

toyota fj 40 yada defender 90 vari bir logo olsunda ;D malum en iyi onlar bu alemde ;)

Bora istersen catarpıllarıda koyalım malum arazinin kralı o ;D

TUĞRUL' Alıntı:
Bora istersen catarpıllarıda koyalım malum arazinin kralı o ;D

atilla abi o konuda uzman olabilir ;D şaka bir yana herşey güzel olacak inşallah. ;)

Abilerim Nacizane Fikrimi Söylemek İstiyorum Kimse Yanlış Anlamasın Ama Bu Defa Yarı Yolda Kalmasın Çukurova Off-Road Grubu İşi..Yaşım 22 Ama Bugüne Kadar Başladığım Hiçbir İşi Yarım Bırakmadım ; Bırakacağım İşede Başlamadım..Geçtiğimiz Gezilerde Ne Kadar Güzel Organize Olduğumuzu Gördük..En Son Karboğazı Gezimizdeki Uyumdan Bahsetmeye Bile Gerek Yok.. Biz Bunu Hak Ediyoruz Ve Gün Geçtikçede Dahada Uyumlu Hale Geldiğimizden ÇUKUROVA OFF-ROAD Sonuna Kadar Devam Etmeli..Herkese Saygılar..

kemalhanoray' Alıntı:
Abilerim Nacizane Fikrimi Söylemek İstiyorum Kimse Yanlış Anlamasın Ama Bu Defa Yarı Yolda Kalmasın Çukurova Off-Road Grubu İşi..Yaşım 22 Ama Bugüne Kadar Başladığım Hiçbir İşi Yarım Bırakmadım ; Bırakacağım İşede Başlamadım..Geçtiğimiz Gezilerde Ne Kadar Güzel Organize Olduğumuzu Gördük..En Son Karboğazı Gezimizdeki Uyumdan Bahsetmeye Bile Gerek Yok.. Biz Bunu Hak Ediyoruz Ve Gün Geçtikçede Dahada Uyumlu Hale Geldiğimizden ÇUKUROVA OFF-ROAD Sonuna Kadar Devam Etmeli..Herkese Saygılar..
çukurova off road tamam zaten abicim onda hem fikiriz .bizde cıddı bakıyoruz olaya sıteyide satın aldım. şu an yapım aşamasında.

Tamamdır Abi Hem Fikiriz :smiley: 2-3 Araçta Olsak 18-19 Araçta Olsak Çukuorva Off-Road Bu Sefer Kurulacak :smiley:

Bu Arada Benim Daha Önce Kullandığım Ve Arazi Kabiliyerine Hayran Kaldığım Bir TATA XENON Misafirimiz Olabilir 10-15 Gün İçinde Tata Isotlar'ın Müdürü Ziya Beyden Rica Ettim Acaba Bir Hafta Aramıza Katılırmısınız Ailenizle Beraber Diye Oda Kabul Etti..Hem Arazide Test Etme İmkanımız Olur Hemde Belki Aramıza Yeni Bir Üye Katılmış Olur :smiley: Şuanda Ellerinde Test Aracı Olarak 2008 yada 2009 Model Xenon Vardı 10-15 Gün İçinde Onu Elden Çıkarıp 2011 XENON ile Aramıza Gelmek İstediğini Söyledi..Bu Arada Xenon Almak İsteyn Arkadaşlarımız Varsa Eski Test Aracını 22.000TL'ye Alabilirim Bilginiz Olsun..

Bu Arada Xenon'un Neden Bu Kadar Başarılı Olduğunu Şuradan Anlayabilirz Sanırım

Arka Aks : Salisbury tipi tekli indirgeme, yaro kaygan aks şaftları, sınırlı kaymalı diferansiyel

Arka Aks Çapı : 4.1 (41/10)

Ön Aks : Bağımsız süspansiyon

Ön Aks : Otomatik göbek kilidi

Ön Aks Çapı : 4.1 (41/10)

Tata Diyip GEÇMEYİN ( Sadece Pick-up & Arazi Araçlarında ) 8) 8) 8) ;D ;D

Ohoo muhabbet bayaa ilerlemiş, Kemalhan yakın zamanda hep beraber Çukurova off-road olarak gezeceğimize inanıyoruım. Araç sayısı ne olursa olsun maksat beraber uyum içinde gezmek olsun ;)
geçen hafta örneklerini yaşadığımız gibi :smiley:
Atilla abi bu işin üzerine bir eğildi pir eğildi :eek: :eek:
Atilla abi bizim incirlik işinden ne haber ;D ;D ;D

selam herkese cok guzel kareler elınıze saglık tşkrlrrrr fatıh :eek: :eek: ne yaptın ya kardeşşş ;D ;D

selam super super olmuş harıka herkese teşekkur ederım paylaşım icin ellerınıze saglık :smiley: ha unutmadan afganıstana gelsenıze sızı davet edıyorum harıka off road bolgelerı var kar bol buyrun gelın hem hasret gıderırız :D :smiley:

afganlı ADO' Alıntı:
selam herkese cok guzel kareler elınıze saglık tşkrlrrrr fatıh :eek: :eek: ne yaptın ya kardeşşş ;D ;D
Yaa abi sendemii :smiley:))
abi pantol patladı ortaya bu sahne çıktı.. ufak biii firikik :smiley:)
atiila abide hiç kaçırmadı ortalığa yaydı.. olan bana oldu..
neyse abi sen beni boşver.. artık senide aramızda görmek istiyoruz haberin olsun

fatih.d' Alıntı:
Yaa abi sendemii :smiley:))
abi pantol patladı ortaya bu sahne çıktı.. ufak biii firikik :smiley:)
atiila abide hiç kaçırmadı ortalığa yaydı.. olan bana oldu..
neyse abi sen beni boşver.. artık senide aramızda görmek istiyoruz haberin olsun
tşkrrrrr fatıh bende cok ısterım malesef 6 veya 8 ayda bir aranıza katılabılırım malum iş :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR