Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,448
Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)

Herkese selam

Yıllık izin dolayısıyla Ürgüpteyim burda super kar durumu var, keşke cemaatcene burda olsaydık...Araclar yabancıya gitmiyor guzel olmuş..Tuğrul bey hayırlı olsun sizin yeni aracınızda pickup sayımız giderek artıyor maşallah.... ;D

Logolar Kemalhana emanet , ufak bir hatırlatma Duyuruyu yayınlarken standart formatı unutmayalım birde uzaklara uçmayalım (bu hafta için).

Etiketler

arkadaşkar benim çektiğim resimleri şimdi atma fırsatı buldum hekeze selam :D[attachment=1]

tn_IMG_4277.jpg

tn_IMG_4284.jpg

tn_IMG_4308.jpg

tn_IMG_4306.jpg

tn_IMG_4310.jpg

daha bitmedi teşekkürler fatih yine keyifli bir gezide buluşuruz umarım

tn_IMG_4395.jpg

tn_IMG_4399.jpg

tn_IMG_4381.jpg

tn_IMG_4411.jpg

tn_IMG_4425.jpg

;D ;D benden bukadar arkadaşlar hepinize kolay gelsin ;D

tn_IMG_4457.jpg

tn_IMG_4467.jpg

tn_IMG_4499.jpg

tn_IMG_4480.jpg

tn_IMG_4486.jpg

selam foremost paylaşım ıcın tşkrlrrr harıka resımlerr elınıze saglık :smiley:

teşekkürler adnan bey sizide aramızda enkısa zamanda aramızda görmek isteriz iyi günler dilerim

yok daha taktıramadım kardeş hiç vaktım olmuyor bu hafta tekrar deneyeceğim ama ümidim yok cumartesi gimse uğraşmak istemiyor benimde başka boş zamanım yok ne yapacağız bilmiyorum sinirimden patlayacağım sorma :mad: :mad:

foremost' Alıntı:
yok daha taktıramadım kardeş hiç vaktım olmuyor bu hafta tekrar deneyeceğim ama ümidim yok cumartesi gimse uğraşmak istemiyor benimde başka boş zamanım yok ne yapacağız bilmiyorum sinirimden patlayacağım sorma :mad: >:
selam foremost abısı racacı yollayın bana ben takarım takmak o kadar zormu yaff :D

foremost' Alıntı:
yok daha taktıramadım kardeş hiç vaktım olmuyor bu hafta tekrar deneyeceğim ama ümidim yok cumartesi gimse uğraşmak istemiyor benimde başka boş zamanım yok ne yapacağız bilmiyorum sinirimden patlayacağım sorma :mad: :mad:
hıc sınırlenme hemen montaj yaparızzz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR