Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 550
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,628
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Bu arada aklıma gelmişken... 31" Bogger çeviren aks, 33" MTR çeviren akstan daha fazla zorlanır.

Etiketler

iksje' Alıntı:
Bu arada aklıma gelmişken... 31" Bogger çeviren aks, 33" MTR çeviren akstan daha fazla zorlanır.

Söylediklerin çok mantıklı geldi, özellikle de şu son yazdığın, bunları değerlendirip bir karar vericem, uyarıların için teşekkür ederim

ufuk28' Alıntı:
Söylediklerin çok mantıklı geldi, özellikle de şu son yazdığın, bunları değerlendirip bir karar vericem, uyarıların için teşekkür ederim

Tamam.. En kötü bi alo dersiniz gelir kurtarırız :smiley:

bir kaç foto daha..

arazideyizyeilvadigezisi251109312.jpg

DSC_0074.jpg

DSC_0306.jpg

selam,,,zj mi yeni aldım off road çılar kadar merakım yok cok zagmetli şeylerden harika eserler yaratmışsınız maassallah yaa bu araba mil miş göstergesi 2 haftadır uykumu uyuyamıyordum sızın formunuzda cevabımı buldum 3 gün güldüm durdum eee kolaymı 35-40 yakar dedikleri bana 1.000 yaktı km de bir bakım [buji,yag,fıltre vs..]600 edüştü şimdi sayenizde mil ögrendim meger 350 ymiş eh he he he

big_18824255zlr.jpg

big_18824255xru.jpg

big_18824255tba.jpg

resimler aldıgım galeri resimlerii ..... kendim biraz daha masraf edip mesela get koydurup yada takoz 5 cm veya 10 cm yükseltmek tavana 4 tane sis lambası sol aynam degişcek güneşli bir günde cekicem işallah yalnız bende daha önce nissan terrano2 2.7 tdi jep vardı inanın bunun 4 çekeri ona 5 basarmış sırf meraktan aldım zj yi eskiden bı hevesim vardı 2 yada 3 ay sonra hevesimi alıp satıcam,,herkes bana alma yazık edersin dediler parana ,,aldık su an gayet memnunum bu gün tüv türk de yaptım içim rahat 3 saat bekledim ama gectik sınıfı.....mil ha mil ah mil yaktın beni,,,,,,

gürcanumut' Alıntı:
resimler aldıgım galeri resimlerii ..... kendim biraz daha masraf edip mesela get koydurup yada takoz 5 cm veya 10 cm yükseltmek tavana 4 tane sis lambası sol aynam degişcek güneşli bir günde cekicem işallah yalnız bende daha önce nissan terrano2 2.7 tdi jep vardı inanın bunun 4 çekeri ona 5 basarmış sırf meraktan aldım zj yi eskiden bı hevesim vardı 2 yada 3 ay sonra hevesimi alıp satıcam,,herkes bana alma yazık edersin dediler parana ,,aldık su an gayet memnunum bu gün tüv türk de yaptım içim rahat 3 saat bekledim ama gectik sınıfı.....mil ha mil ah mil yaktın beni,,,,,,
güzelmiş güle güle kullanın derim kazasız belasız mil olayını öğrenmeniz iyi olmuş ama ..şunu merak ettim atıyorum .. 150 bin km olarak hesaplayıpta almadınız dimi aracı orada haliyle km değil mil olarak geçer ;)...bu arada model kaç ve sakıncası yoksa kaça aldınız yazarsanız teşekkür ederim ..ilgi alanıma girmeye başladı da bu araçlar ..tekrar güle güle kullanın derim ;)

güzelmiş güle güle kullanın derim kazasız belasız mil olayını öğrenmeniz iyi olmuş ama ..şunu merak ettim atıyorum .. 150 bin km olarak hesaplayıpta almadınız dimi aracı orada haliyle km değil mil olarak geçer ...bu arada model kaç ve sakıncası yoksa kaça aldınız yazarsanız teşekkür ederim ..ilgi alanıma girmeye başladı da bu araçlar ..tekrar güle güle kullanın derim ............merhaba km si bu model arabalarda gerçek olmaz sanırım malum memleketımızde üçkagıtçı zigniyeti cok benım km bahtıma dedim ama motoru ve şanzımana cok baktırdım 7,v8 tane cherokee yı gıttım ınceledim bu hosuma gitti çogunda çürük çoktu,,tavanları patlamış,lastık geberik bu bana uygun geldi 94 mod gayrı müslüm bi adamdaymış yaşlı içi çok iyi kalmış tabıkı masrafları var hava fılıtresı baya camurluydu onu görünce servise bı soktum 1000tl gibi masraf var su an onları yaptırıyorum ..sizin arabanızı sahibindende cok baktım masallah cok güzeldi ben bu arabamı 14.000 aldım 2 hafta oldubugunde noter satısını yaptık,,sizin arabanızın resimlerinde bir rangrover 4.6 hse var sanırım koyu renk jantlı falan ,o da sizinmi acaba o da güzel meraklı insanlar demek ne güzel yapmıslar dıyordum...ben aslında captiva almak istiyorum yaza kısmetse bıraz bınıp satıcam anlıycanız memnum oldum aracınızda cok harıkaa gule gule bının,,,

merhaba km si bu model arabalarda gerçek olmaz sanırım malum memleketımızde üçkagıtçı zigniyeti cok benım km bahtıma dedim ama motoru ve şanzımana cok baktırdım 7,v8 tane cherokee yı gıttım ınceledim bu hosuma gitti çogunda çürük çoktu,,tavanları patlamış,lastık geberik bu bana uygun geldi 94 mod gayrı müslüm bi adamdaymış yaşlı içi çok iyi kalmış tabıkı masrafları var hava fılıtresı baya camurluydu onu görünce servise bı soktum 1000tl gibi masraf var su an onları yaptırıyorum ..sizin arabanızı sahibindende cok baktım masallah cok güzeldi ben bu arabamı 14.000 aldım 2 hafta oldubugunde noter satısını yaptık,,sizin arabanızın resimlerinde bir rangrover 4.6 hse var sanırım koyu renk jantlı falan ,o da sizinmi acaba o da güzel meraklı insanlar demek ne güzel yapmıslar dıyordum...ben aslında captiva almak istiyorum yaza kısmetse bıraz bınıp satıcam anlıycanız memnum oldum aracınızda cok harıkaa gule gule bının,,,

güzel almışsınız fiyat olarak güzelmiş evet aracım da iyidir fena değil ama hacim olarak küçük sizin terciğiniz güzel olmuş ..o benim ilanlardaki range arkadaşımın oda satılık başka hesapları var oda titiz araç içn çok para harcadı demişken burayıda sohbete çevirmiş olmayalım .. ama aracınızı yükselmiş birde mt lastikli olarak ta resimlerini görürüz inşallah burada . ;)

çok yakışıklı hakkaten bizlerden birisininmi acaba?

http://www.sahibinden.com/off_road_modifiyeli_-_cok_yakisikli_-_super_renk-22WQQaXQQ19776891WQQpXQQdisplayitem

Tempus' Alıntı:
çok yakışıklı hakkaten bizlerden birisininmi acaba?

http://www.sahibinden.com/off_road_modifiyeli_-_cok_yakisikli_-_super_renk-22WQQaXQQ19776891WQQpXQQdisplayitem
bursa da olan birisi olarak bunu ben bile görmedim daha yanlız hakikaten çok güzelmiş nazar değmesin diyeyim çok yakışıklı olmuş ;)

ayhanayhan' Alıntı:
bursa da olan birisi olarak bunu ben bile görmedim daha yanlız hakikaten çok güzelmiş nazar değmesin diyeyim çok yakışıklı olmuş ;)

valla araç arıyor olsam Jeep demem bir baktırırdım servise sorunsuzsa alırdım ;D bu kasaya bu dozda aksesuar çok güzel gidiyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR