Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 550
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,666
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

tüm burda yazılanları bir kere daha okudum ve allah muhabbetimizi bozmasın.sitenin en eski zj kullanıcılarından biri olarak bu tabloyu görmek büyük mutluluk.hepinize teşekkürler.adem abi pek mesaj yazmadığından birazdan onun izniyle fotoğraflarını eklemeye çalışacağım....

Etiketler

önce soldan sağa duman,clendraz,musazj5,2
zjler1.png

arşive bakarken benim aracın iki parmak çamurda tek tabanca fotoğrafını buldm paylaşmak istedim
DSC_0253.jpg

aranıyooor.... gezenbilirin zj leri toplanıyoruz az kaldı
neredebu52.png

Arka tampon için ilham verebilecek güzel bir örnek:
Şahsen ben bunu yaptırmayı düşünüyorum.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

RearBumper7.jpg

RearBumper6.jpg

RearBumper4.jpg

RearBumper1.jpg

Konu başlığına XJ ve bir sonraki kasa KJ ilave edilmiştir. Cherokee ailesi geniş ;D Aşiret gibi :smiley:

Fakat daha önce açılan '' Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?'' konu başlığı ile birleştirilmesinin pek uygun olmalacağını farkettim. Çünkü o başlıkta Gezenbilir'de bulunan ZJ sıralaması var ;)

Hadi şimdi araçlarımızın beğenilen fotoğraflarını sergileyelim :smiley:

Zj ler için en güzel ve şık uygulamalar bu sitede arkadaşlar.çelik tampon koymaya karar verdiğim zaman ön- arka modeli bu olucak kesinlikle ;)

http://www.kevinsoffroad.com/

duman' Alıntı:
alp dalga mı geçiyorsun.oyuncağı aşşağı yukarı hazır aldım yapılacak çok şeyi yok.motoru değişicez.traktör lastiği takıp arka difrensiyeli kaynatıcaz.göstergeler faaal hale gelecek,alttan su alan yerleri onarılacak(hanım bu mesajı okursa gene arabada yatıcam)
zj'de yapılacaklar: ön arka tampon,cege,winç
ön arka tampon konusunda arayış içinde olan arkadaşlara müjdeyi vereyim.elimizde kalıplar hazır.....

Yok be dalga geçmek ne haddimize. İkinciyi aldın ya zj ile ilgilenmezsin diye latife yaptım. :smiley:
Tampon kalıparının uygulanmış halinide dört gözle bekliyorum.
Saygılarımla...

ates' Alıntı:
Zj ler için en güzel ve şık uygulamalar bu sitede arkadaşlar.çelik tampon koymaya karar verdiğim zaman ön- arka modeli bu olucak kesinlikle ;)

http://www.kevinsoffroad.com/

Benim gibi ingilizce çahilleri için ana sayfanın linki yerine arka tamponun nal gibi meydanda olduğu bir sayfanın linkini atarmısın :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Benim gibi ingilizce çahilleri için ana sayfanın linki yerine arka tamponun nal gibi meydanda olduğu bir sayfanın linkini atarmısın :smiley:

alp bi bak bakalım :D

http://www.kevinsoffroad.com/zj/zj_70kit.html

ateş yükseltme kitini link atmışsın.tampon linki aşşağıda elimizdeki kalıpta birebir bu tampondan alındı.benim şu ana kadar gördüğüm en kullanışlı ve şık zj tamponu.Ergün abiyi orjinali Hakan Betir'in 5,9 una takılırken çağırmıştık.bende bi video var yükleyebilirsem birazdan huzurlarınızda olacak.
tampon ve gezenbilirli olmayan cherokee resimlerini başka bir başlıkta mı paylaşsak.ateşşş konu başlığına sahip çık
http://www.kevinsoffroad.com/zj/zj_bumpers.html

cüneyt abi haklısın bu başlıkta sadece bizlerin araçları olmalı yani gezenbilirin cherokeeleri ;)
modifikasyon hakkındaki resim ve linkler için başka bir başlık açtım :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31924.0

uğur abi bu konu dışı msj ları sen temizlersen çok sevinirim, şimdiden teşekkürler :smiley:

resimlere devam :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR