Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 550
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,670

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Aslında ben de öyle düşünüyordum, fakat Kartalkaya gezisinin fotolarında beyaz bir XJ gördüm şiir gibiydi. Tamamen beyaz aksesuarlar tercih edilmişti. O fotoları gördükten sonra tekrar düşünmeye başladım :smiley:

Nasıl ve ne tip uygulanacağı çok önemli ama. Dikkat ederseniz bu xj de standart tampon boylarında bir uygulama yapılmış ve çok hoş olmuş. Izgaralara kadar gelen korumalıklı dev bir ön tampon olsaydı boğardı. Bu kibar olmuş..

Bide arkadan resmi olsaydı tam süper olacaktı. :smiley: taktım ben bu arka tampon işine :smiley::smiley::smiley:

alperhoca' Alıntı:
aha ha evet bahsettiğim araç bu olabilir :smiley: gerçekten çok şık

bahsettiğiniz araç bu.

alpaslanepli' Alıntı:
Nasıl ve ne tip uygulanacağı çok önemli ama. Dikkat ederseniz bu xj de standart tampon boylarında bir uygulama yapılmış ve çok hoş olmuş. Izgaralara kadar gelen korumalıklı dev bir ön tampon olsaydı boğardı. Bu kibar olmuş..

Bide arkadan resmi olsaydı tam süper olacaktı. :smiley: taktım ben bu arka tampon işine :smiley::smiley::smiley:

mustafa abinin zevkiydi ve gelin gibi oldu araba ;)

yapacağım zj ye bi arka tampon ve nokta koyulacak :D ;D

Arkadaşlar , daha önce açılan ZJ konu başlığı ile bunu birleştirmemiz uygun olacak sanırım. Birde konu başlığına XJ eklemeyelim mi ?

Valla Ateş abiye xj yi unutmuştur diye yazdık ama cevap yazmadı.. Bilinçli olabilir. Kötü bir anısı mı var xj ile. Bilen var mı? :smiley:

Noktalar yani Önder'cim. Devamı var anlamında :D

Jeep34' Alıntı:
Noktalar yani Önder'cim. Devamı var anlamında :D

sen birleştir abi konuları daha iyi olur. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla Ateş abiye xj yi unutmuştur diye yazdık ama cevap yazmadı.. Bilinçli olabilir. Kötü bir anısı mı var xj ile. Bilen var mı? :smiley:

köü bi anısı yoktur sadece unutmuştur diye düşünüyorum...

Şu an cepteyim. Yarın konuları birleştiririm. XJ konusunda ise Ateş'in fikrini alırız.

Aracına nokta yerine , noktalardan bahsetmiştim. Yani yapacaklar noktalanmaz anlamında :D

Jeep34' Alıntı:
Aracına nokta yerine , noktalardan bahsetmiştim. Yani yapacaklar noktalanmaz anlamında :D

çok haklısın uğur abi ;) bu saatte jeton bende geç düştü :D :D

noktalar bitmiyor tabi...

arka tampon, siren sistemi,depo kuruyucu, araç giydirme, ön arka dif lock vs...

zaten bitmesin gezmesi kadar bişeyler yapmasıda zevkli :D

Jeep34' Alıntı:
Şu an cepteyim. Yarın konuları birleştiririm. XJ konusunda ise Ateş'in fikrini alırız.

ben konu başlığını değiştirmeyi beceremediğim için Xj yi ekleyemedim işin açıkçası :D

alpaslanepli' Alıntı:

ben Xj yi severim hatta bence en güzel aksesuar kaldıran araç,ne yaparsan nekadar çok yaparsan o kadar güzel oluyor meret ;)
başlık konusundada top sende uğur abi :D

ates' Alıntı:
ben konu başlığını değiştirmeyi beceremediğim için Xj yi ekleyemedim işin açıkçası :D

ben Xj yi severim hatta bence en güzel aksesuar kaldıran araç,ne yaparsan nekadar çok yaparsan o kadar güzel oluyor meret ;)
başlık konusundada top sende uğur abi :D

Valla Ateş abi önceki sayfalardaki beyazı görünce benimde fikrim değişti aslında. Pek sevmezdim xj'yi ama aksesuar çok yakışıyormuş..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR