Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 550
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,666
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

alpaslanepli' Alıntı:
Valla Ateş abi önceki sayfalardaki beyazı görünce benimde fikrim değişti aslında. Pek sevmezdim xj'yi ama aksesuar çok yakışıyormuş..

gerçekten çok şık bir XJ aracım XJ olsa kesin o haldeydi şu an ;)
Zj aksesuarda daha sınırlı kalıyor görsellik olarak bence o yüzdende hala çelik tampon bile taktırmadım benim kara boğama :D

Etiketler

Valla ön tamponda bir şekilde beğendiğimiz çıkarda bu arka tampon ne olacak bilmem. Ergun abinin açtığı bir konudaki gibi ağaçtan yapacaz bu gidişle. Tek umudum Önder abi bir yapsın görelim. Onuda beğenmezsek gel biz seninle xj alalım :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Arkadaşlar , daha önce açılan ZJ konu başlığı ile bunu birleştirmemiz uygun olacak sanırım. Birde konu başlığına XJ eklemeyelim mi ?
sanırsam xj yi vergiden muaf tutar gibi konu dışı tutucanız anlaşıldı ::smiley: ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
sanırsam xj yi vergiden muaf tutar gibi konu dışı tutucanız anlaşıldı ::smiley: ;D ;D ;D

Yok abi konu başlığını açtıktan sonra değiştiremiyorsun ondan. Yoksa beyaz xj yi görünce biz xj ci olduk :smiley::smiley::smiley: Uğur abi halleder sabaha sen merak etme :smiley:

sabaha bakarım değişmemişse küserim herkese ben hisli bi insanım ::smiley: ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ön tamponda bir şekilde beğendiğimiz çıkarda bu arka tampon ne olacak bilmem. Ergun abinin açtığı bir konudaki gibi ağaçtan yapacaz bu gidişle. Tek umudum Önder abi bir yapsın görelim. Onuda beğenmezsek gel biz seninle xj alalım :smiley:

benim karaboğamı bu satten sonra anca bir 5.9 sattırır benden başka yolu yok :D

Herkesin derdi aynı sanırım. Orjinal olarak bile benim tampon yok. Bari replikasını yaptırırdım.

Jeep34' Alıntı:
Herkesin derdi aynı sanırım. Orjinal olarak bile benim tampon yok. Bari replikasını yaptırırdım.

uğur abi senin arabanın bırak tamponunu, senin aracın bir örneği daha yok tek :D

Arka tamponu kastettim. Ön tamponu 2 ay bekledim elimde sis lambalarıyla :D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Ohh Ohh ozaman 2006 ların fiyatı düşer :D:D:D

uğur abiye bi hediye rengi bile aynıııı :D :D

nofasciaall.jpg

lifted.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
(Duman) Cüneyt abiyide katmayın o kendine bir oyuncak aldı şimdi çivi bile çakmaz zj'sine... :smiley:
alp dalga mı geçiyorsun.oyuncağı aşşağı yukarı hazır aldım yapılacak çok şeyi yok.motoru değişicez.traktör lastiği takıp arka difrensiyeli kaynatıcaz.göstergeler faaal hale gelecek,alttan su alan yerleri onarılacak(hanım bu mesajı okursa gene arabada yatıcam)
zj'de yapılacaklar: ön arka tampon,cege,winç
ön arka tampon konusunda arayış içinde olan arkadaşlara müjdeyi vereyim.elimizde kalıplar hazır.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR