Gezenbilir; Ceranus ile 2. Kirmir Kanyonu Yürüyüşü (8 Temmuz 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,824
Ynt: Gezenbilir; Ceranus ile 2. Kirmir Kanyonu Yürüyüşü (8 Temmuz 2012)

Ben çok teşekkür ediyorum, su geçen yıl vardı ve gayet güzel yüzerek geçmiştik ama bu yıl Ankara'ya su sağlamak amacıyla suyun akışının büyük şehir tarafından kesildiğini orada yaşaynlardan öğrendik ve maalesef çok üzüldük..

Fotoğrafların devamını bir kaç güne kadar yükleyeceğim, araya küçük bir tatil girdi :smiley:

meseregan' Alıntı:
Ceren Hanım ayaklarınıza sağlık çok güzel bir gezi olmuş. Birde kanyonda su olsaymış heralde burada azımız bir karış açık izlerdik fotoğrafları :smiley:

Bu arada foto ların devamını bekliyoruz:smiley:

Çok teşekkürler ediyorum, duyurularımızı burada ETKİNLİKLER bölümümüzde DOĞA SPORLARI alt başlığı içinde duyuruyorum ayrıca Facebook sayfalarımızda (Gezenbilir , Gezenbilir Doğa Sporları, Ceranus Ceranuss) duyurularımızı yapıyorum, sizleri de aramızda görmekten mutlu oluruz..

Bu arada bu pazar yani 29 temmuz da Gerede Yaylalarında serinlemeye gidiyoruz, sizide bekleriz..

sadık59' Alıntı:
süpersiniz bu tür etkinliklerin duyurularını mail yolu herkese açarsanız katılımcıların sayısı dahada artar katılmayı çok isterdim doğusu
bu arada suyu neden çekilmiş yoksa bir hes faciasına mı kurban gitmiş

Kayaların üzerinde hoplayıp zıplamakda ayrı bir keyif oldu ;D

yenizaman' Alıntı:
Çok eğlenmiş olmalısınız.... ;)

Etiketler

Zerrin Hanım bu parkur kaç. km. ? Zira sırt çantalarınızda fazla yük yok sanırım. Ben daha ağır bir çanta ile yürüyüşe çıkıyorum. Yemek, su, yedek elbise, teknik malzemeler vs. hepsini çantaya mı sığdırıyorsunuz yoksa malzemelerin bir kısmını belirli bir yerde mi bırakıyorsunuz ? Sanki biraz hafif yüklü gördüm sizleri.

Bu parkurumuz 8 - 10 km arasındadır, sırt çantalarımızda gerekli olan tüm ekipmanlarımız ve yiyecek ile içeceklerimiz bulunuyor ancak yedek giysilerimizi araçta bırakıyoruz, çünki kanyondan çıkış noktamızda aracımız bizi bekliyor oluyor :smiley:

ceranus' Alıntı:
Bu parkurumuz 8 - 10 km arasındadır, sırt çantalarımızda gerekli olan tüm ekipmanlarımız ve yiyecek ile içeceklerimiz bulunuyor ancak yedek giysilerimizi araçta bırakıyoruz, çünki kanyondan çıkış noktamızda aracımız bizi bekliyor oluyor :smiley:

oh ne rahat :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR