Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı Rapor 08-09 Ocak 2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,130
Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı Rapor 08-09 Ocak 2011

Zirve dönüşümüzden son bir kaç kare

Resim 066.jpg

Resim 068.jpg

Resim 069.jpg

Resim 070.jpg

Resim 072.jpg

Etiketler

Faaliyetimizde bizlerle birlikte zirve yapan Çankırı İl Temsilciliği ekibinide tebrik ederiz.Bir kaç kare'de Mustafa bey'in objektifinden.

IMG_2515.jpg

IMG_2527.jpg

IMG_2592.jpg

Arkadaşlar fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık.
Gerçeğini gördüğüm halde tekrar tekrar bakıyorum.

Ertürk, fotoğraf makinanın tarihi yanlış.

EKARAIS' Alıntı:
Ertürk, fotoğraf makinanın tarihi yanlış.

Evet abi ne yazikki farketmemişim.... Dünden beri faotoları yüklemeye çalışıyorum...Virüs bombardımandan dolayı, onları düzeltmeye zamanım olmadı...Fotoları zor kurtardım...Arkadaşlar kusurumuzu bağışlasınlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR