Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,458
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011)

Katılım için başvuru süresi bugün doluyor.

Ağrı Dağına gelecek arkadaşların bana acilen özelden mesaj atması gerekir. Rezervasyon ve Sağlık beyanı formu göndereceğim.

Şu ana kadar benden form alanların listesi aşağıdadır:

GEZENBİLİR AĞRI DAĞI EKİBİ

1- Efe Karaismailoglu
2- Murat Albayrak
3- Dr. Turgut Sıdal
4- Funda Erhan

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011)

efe abi katilamıyorum...size ağrıda başarılar diliyorum..inşallah seneye birlikte bir daha gideriz...

EKARAIS' Alıntı:
Murat teşekkürler. Bu tırmanışı Explorer ile gerçekleştirmeye karar verdik.

Sana başarılı bir tırmanış dilerim. Sağsalim dönmen dileğiyle.

Selamlar
Efe
tekrar herkese merhaba,
Efe abi dileklerin için teşekkür ederim turp gibiyim ;D
Ağrıdan sonra İran'a geçip SAVALAN'a (4811mt)da tırmandım:smiley:

Explorer iyi bir firma, onlarla anlaşılmış olmasına da sevindim umarım rehberiniz Atilla olur.
10 yıldır orada rehberlik yapmakta imiş 3700(kum kampında tanıştık).
ben Ağrı tırmanışında biraz şanssızdım:(yüksekliğe uyum sağlayamadım:(

kar çok olduğu için atlar 4200 kampına çıkamıyorlardı.kampı mecburen 3700 e attık.
sanırım bu yüzde de yüksek irtifaya uyum sorunu yaşadım.

sizlere şimdiden iyi faaliyetler dilerim.umarım giden herkes zirve yapar.

legolas' Alıntı:
tekrar herkese merhaba,
Efe abi dileklerin için teşekkür ederim turp gibiyim ;D
Ağrıdan sonra İran'a geçip SAVALAN'a (4811mt)da tırmandım:smiley:

Explorer iyi bir firma, onlarla anlaşılmış olmasına da sevindim umarım rehberiniz Atilla olur.
10 yıldır orada rehberlik yapmakta imiş 3700(kum kampında tanıştık).
ben Ağrı tırmanışında biraz şanssızdım:(yüksekliğe uyum sağlayamadım:(

kar çok olduğu için atlar 4200 kampına çıkamıyorlardı.kampı mecburen 3700 e attık.
sanırım bu yüzde de yüksek irtifaya uyum sorunu yaşadım.

sizlere şimdiden iyi faaliyetler dilerim.umarım giden herkes zirve yapar.

Teşekkürler Murat bey.Umarım zirveyle sonuçlanan kazasız belasız bir faaliyet geçer.

Merhaba Efe Bey,

Ağrı dağına tırmanmak benim de hayalim, bu işin olimpiyatı olarak görüyorum Ağrıya tırmanmayı.Tırmanabilirmiyim bilmiyorum.Çıktığım en yüksek zirve bu yıl çıktığım Medetsiz zirvesi.Ayrıca Ağrı için malzeme eksiğim var. Zaten bu yıl kavuşma ihitmalim yok, ama umarım önümüzdeki yıl Ağrıya tırmanırız hep birlikte. :smiley: :smiley: :smiley:

Biz Medetsize 10 Temmuz da tırmanmıştık.Sizlerin çıkacağını bildiğim için GEZENBİLİR ekibine selamlarımı göndermiştim.

IMG_4130.jpg

Ağrı Dağı ekibine bol şans diliyorum.

Umarım kazasız belasız bri faaliyet yaparsınız ve zirve ile taçlandırırsınız :smiley:

Kalbim ve dualarım sizinle.

Sevgiler
Güncel

Gozak' Alıntı:
Ağrı Dağı ekibine bol şans diliyorum.

Umarım kazasız belasız bri faaliyet yaparsınız ve zirve ile taçlandırırsınız :smiley:

Kalbim ve dualarım sizinle.

Sevgiler
Güncel

İyi dileklerin için teşekkürler Güncel.Umarım başarılı bir faaliyet olur.

COMPETUS' Alıntı:
İyi dileklerin için teşekkürler Güncel.Umarım başarılı bir faaliyet olur.

Ağrı valiliği tırmanışı hava şartlarından dolayı iptal etmiş. siz de bir değişiklik yok değil mi Murat?

Valiliğin düzenlediği tırmanışın iptali hava şartlarından deniliyor ama başka sebepler var diye düşünüyorum.İnsanlar otobüslerde,uçaklarda,trenlerde ikin haber verilidi.Şu an bir çok sitenin hava durumuna baktığımda tırmanış için hava oldukça müsait görünüyor.Yapılacak olan faaliyette belki 3.200 lerde yağış olabilir.Bu tür faaliyetlerde zirve için 1 gün tölerans olması gerektiğini düşünüyorum.Hayırlısı bakalım.

COMPETUS' Alıntı:
Valiliğin düzenlediği tırmanışın iptali hava şartlarından deniliyor ama başka sebepler var diye düşünüyorum.İnsanlar otobüslerde,uçaklarda,trenlerde ikin haber verilidi.Şu an bir çok sitenin hava durumuna baktığımda tırmanış için hava oldukça müsait görünüyor.Yapılacak olan faaliyette belki 3.200 lerde yağış olabilir.Bu tür faaliyetlerde zirve için 1 gün tölerans olması gerektiğini düşünüyorum.Hayırlısı bakalım.

evet milleti perişan etmişler yollarda :(

neyse siz kazasız belasız gidip dönün de gerisi sorun değil :smiley:

Tüm ekipler sıkıntıya girdiler, sonuçta hava muhalefetide olsa daha önceden iptal edebilirlerdi..

Efe Abi, Murat, Funda ve diğer arkadaşlar, Sizlere bol şanslar diliyorum ve yolunuz açık olsun, başarılar hepinize, yüreğimiz sizlerle arkadaşlar, sevgiler, selamlar..

Zerrin Yiğiter

ceranus' Alıntı:
Tüm ekipler sıkıntıya girdiler, sonuçta hava muhalefetide olsa daha önceden iptal edebilirlerdi..

Efe Abi, Murat, Funda ve diğer arkadaşlar, Sizlere bol şanslar diliyorum ve yolunuz açık olsun, başarılar hepinize, yüreğimiz sizlerle arkadaşlar, sevgiler, selamlar..

Zerrin Yiğiter

Haklısın Zerrin,

Muratın dediği gibi işin içinde başka işler var. Çıkar nasıl olsa kokusu.

hava muhalefeti mi ??? terör muhalefeti mi? ??? :mad:
ama bildiğim halk orada çok gergin ve sıkıntılı ve
sn.Vali nin de elinden geleni yaptığını duydum.
yasak kararı alındı ise gerçekten çok ciddi gelişmeler vardır bence..

legolas' Alıntı:
hava muhalefeti mi ??? terör muhalefeti mi? ??? :mad:
ama bildiğim halk orada çok gergin ve sıkıntılı ve
sn.Vali nin de elinden geleni yaptığını duydum.
yasak kararı alındı ise gerçekten çok ciddi gelişmeler vardır bence..

o zaman tüm ekipler için uygulanması gerekmez mi Murat?

burada yasaktan ziyade başka şeyler var diye düşünüyorum. Netice de terör her zaman vardı, hatırlarsan bir dönem Ağrı tırmanışa tamamen kapalıydı. Eğer sebep dediğin gibi terörse bu birilerinin son dakikada mı aklına geldi de milleti yollarda perişan ettiler?

Bana kalırsa TDF'nin bu işte parmağı var. Tabii ki bu bir tahmin. İlerleyen günlerde nasıl olsa açığa çıkar herşey.

Gozak' Alıntı:
o zaman tüm ekipler için uygulanması gerekmez mi Murat?

burada yasaktan ziyade başka şeyler var diye düşünüyorum. Netice de terör her zaman vardı, hatırlarsan bir dönem Ağrı tırmanışa tamamen kapalıydı. Eğer sebep dediğin gibi terörse bu birilerinin son dakikada mı aklına geldi de milleti yollarda perişan ettiler?

Bana kalırsa TDF'nin bu işte parmağı var. Tabii ki bu bir tahmin. İlerleyen günlerde nasıl olsa açığa çıkar herşey.

Güvenlik nedenlerinden dolayı bu etkinlik iptal edildiğini düşünürsek diğer guruplar Ağrı tırmanışı için valilikten,emniyetten,jandarmadan alınan izinler doğrultusunda tüm dağcılara en azından izin alan ekip liderlerine bu bilgiyi verirlerdi diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri