Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,459
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011)

Güncel merhaba,
konu ile ilgili bir açıklama varmı bilmiyorum.acıkcası buradan ve face de bir kaç arkadaşın hüsran mesajlarını gördükten sonra böyle bir yorum yaptım.
bakalım bekleyip açıklamayı görmek gerekir.
tabi senin yazından anladığım kadarı ile iptal sadece Ağrı Valiliğinin düzenlediği çıkış için gibi.
çok ilginç :(

2007 yılında benim başımada geldi bu durum.
Alman dağcılar kaçırılmıştı o dönem çıkışlar iptal edildi.çıkamadan geri dönmüştük :(

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011)

2-3 gün öncesine kadar havalar baya yağışlı idi ondan dolayı iptal edilmiş olabilir terör konusuna gelince ondan dolayı iptal edildiğini sanmıyorum bi araştırıp sizlere bilgi veririm bizim buralarda düşündüğünüz ve tahmin ettiğiniz gibi sıkıntılar yok emin olabilirsiniz.

Güncel bende aynı şeyi düşündüm ama umarım böyle bir şey olmaz, yoksa büyük sıkıntılar olabilir...

Gozak' Alıntı:
....Bana kalırsa TDF'nin bu işte parmağı var. Tabii ki bu bir tahmin. İlerleyen günlerde nasıl olsa açığa çıkar herşey.

selam arkadaşlar
ağrı tırmanışı için yola çıkıp, ankarayı geçtikten sonra dönenlerden biri benim:(
bize de gerekçe olarak federasyonun muhalefeti,hava muhalefeti ve terör riski
denildi ama bence olay tamamen terörle ilgili istihbaratla ilgilidir.devlete bölgede bu tip
etkinlikler yaptırılmak istenmiyor diye düşünüyorum.muhtemelen özel şirketler
veya bireysel çıkışlarda sorun yaşanmıyacaktır.

yokozuna' Alıntı:
selam arkadaşlar
ağrı tırmanışı için yola çıkıp, ankarayı geçtikten sonra dönenlerden biri benim:(
bize de gerekçe olarak federasyonun muhalefeti,hava muhalefeti ve terör riski
denildi ama bence olay tamamen terörle ilgili istihbaratla ilgilidir.devlete bölgede bu tip
etkinlikler yaptırılmak istenmiyor diye düşünüyorum.muhtemelen özel şirketler
veya bireysel çıkışlarda sorun yaşanmıyacaktır.

Sedat merhaba,

Öncelikle sizin adınıza üzüldüm. Umarım bir daha ki sefere sorun olmadan çıkarsınız.

Terör olduğunu zannetmiyorum zira eğer terör olsaydı sadece valiliğin organizasyonu değil tüm organizasyonlar iptal edilirdi. En azından mantıklı olan bu.

Murat selam,

Bugün ytüdak'ın listesine düşen bir mail var, paylaşmak istedim. TDF ile ilgili birşeyler yavaş yavaş değişmeye başlıyor gibi, en azından bana öyle geldi;

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü'nün yolladığı B.16.0.TGM.078.08.00-406-1/153623 sayı numaralı Ağrı dağı yeni protokolü ile eskiden TDF'ye yatan yabancı dağcı ve Yurtiçi yürüyüşcülerin ücretleri artık Ağrı dağı valiliği bünyesinde toplanacak (uygulama başlamıştır).

Federasyonun önemli gelir kaynaklarından biri de yeni protokol sayesinde yok olacak.

Koltuğuna yapışanlara duyurulur.

Engin Kulahoglu

İhbar falan gelmiş olamazmı Güncel Abi..?

Ekibe başarılar yolunuz açık olsun.

Bu etkinliğe ait görseller ve anekdotlara;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78127.0

linki üzerindenulaşabilirsiniz.

İyi Seyirler arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri