Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,700
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ict3055' Alıntı:
Bu sabah araç -13 gösterdi, Abant esmez ayazı yoktur ama soğugu çoktur :smiley:
Gerçi listedekilerin hepsi tecrübeli abilerimiz :smiley:

Geçen seneki kampta -8 görmüştük. Esmediği sürece sıkıntı yok.

Etiketler
Geçen sene çok eğlenmiştik, bu sene daha çok eğleneceğimizi düşünüyorum...

GEZENBİLİR 2012 KIŞ KAMPI KATILIM LİSTESİ

01- Efe Karaismailoğlu, 2 kişi + 14 yaşında oğlum , İstanbul, 4 çeker, Cuma gecesi gidiyoruz
02- Murat Albayrak 2 kişi + 14 yaşında oğlum , Kdz Ereğli H.Oto, Cuma gecesi gidiyoruz
03- Ender KURUTLU 2 KİŞİ , Istanbul, 4 çeker, cumartesi sabah
04- Funda Erhan 2 Kişi +? İstanbul Binek oto. Cuma gecesi geliyoruz ...
05- Adnan Akgün 2 kişi + ? Kdz Ereğli 4 çeker cumartesi sabah.
06- MKG 2 kişi Ankara
07- Ufuk Özçelik 2 kişi Ankara 4 çeker cuma akşam.
08- Mehmet Emin Aydın 2 Kişi Ankara
09- Kadir Tunca (Tommycan) 2 Kişi+2 (?) İstanbul Binek oto Perşembe olabilir
10. Çağrı Taşlı 2 Kişi Bolu - Cumartesi

EKARAIS' Alıntı:
Kamp alanında elektrik panoları gördük. Fakat panolara elektrik verecek adamı göremedik. Malum bu kamplar daha ziyade bahar ve yaz ayları için var. Allahın kara kışında diz boyu kar üstünde kamp atacak bizden başka ekzantrik adam olmadığı için elektrik olmayabilir ;D. Fakat bunu da araştıralım. Sen yine de otel alternatifini değerlendir derim. Elektrik olma ihtimali zayıf. İnşallah bu sene çok güzel bir kamp olacak.

Efe Abi
9 Aralıktakamp yapmak için gittiğimde kamp alanı girişindeki kütük evde gece elektrik vardı. Sanırım kampın elektriğini de kütük evden veriyorlar....Kurcalamak lazım.......:smiley:))))

tommycan' Alıntı:
Efe Abi
9 Aralıktakamp yapmak için gittiğimde kamp alanı girişindeki kütük evde gece elektrik vardı. Sanırım kampın elektriğini de kütük evden veriyorlar....Kurcalamak lazım.......:smiley:))))

Kurcalarken elektrik çarpmasın da :D

Merhaba Arkadaşlar,

Kamp alanı ile ilgili wc,elektrik gibi problemleri çözmeye çalışıyoruz.Kamp alanı ile ilgilenen ve görüşme içerisinde olduğumuz Bolu Şube Müdürlüğünden bir yetkili şu an kamp alanında.iki konu hakkındaki problemi umarım gün içerisinde çözmüş oluruz.

Selamlar,

Murat

EKARAIS' Alıntı:
Takip'ten ziyade listeye adını yazmanı bekliyorum Ertürkcüm :smiley: Özledim vallahi. Bu fırsatla görüşmüş oluruz.

Efe abi ben de sizleri özledim...
hafta sonuna açık öğretim sınav görevi yazmışlar...
yerime girecek birini arıyorum bulurum inşallah...
halledersem cumadan ordayım...

kesin olmadığı için listeye adımı eklemedim...

Arkadaşlar kamp alanıyla ilgili wc problemimiz'de çözülmüş olup tek sıkıntımız elektirik problemimizdir.Malum kamp alanındaki paneller karın altında kalmış ve sıkıntı yaşanacağı için elektirik veremiyeceklerini belirtmişlerdir.

Saygılarımla,

Murat

Selamlar

Cevaplar için teşekürler..
Konu anlaşıldı otel bakicam :D
Olmadı günübirlikte olsa ikna etmeye çalışıcam
Bu seneki kampı fotoğraflardan izlemek istemiyorum gelip bende foğraf çekmek istiyorum bakalım kısmet.

Saygılar.

İyilik Efe abi, seni sormalı. ben de sizi özledim ama okuldu hayattı derken fazlasıyla enteresan bir hayat tarzım oluştu yakın zamanlarda. sizi tekrar görecek olmak güzel geliyor bolu'da. Gerçi daha arkadaşımla konuşup durumu netleştirmedik lakin her halukarda satılsamda ekilsemde bir yolunu bulup geleceğim oraya. Telsizlerle oynarız hiç sorun değil, hatta erken gidersem şayet anteni diker bir yere sizden aprs mesajları beklerim. =)

COMPETUS' Alıntı:
Etkinliğe katılamamanız üzücü.Sağlık olsun Burak bey.

2013 Kış Kampında görüşmek dileğiyle...

Sagolun Murat Bey,
Bu donem boyle gececek sanirim. Genc delikanliyi dort gozle bekliyoruz.
Saglikla gelsin.
Sonra kamplara kaldigiiz yerden devam edecegiz. ;)

Bizim burası Kartalkaya gibi evin önünde 60-70cm kar oldu. Mangalı yaktık üzerinede sucukları koyduk.

100_2821.jpg

100_2832.jpg

100_2864.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri