Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,693
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, Ben de yeni bir üye olarak bu kış kamp organizasyonunuza katılmak istiyorum.Umarım bizi de aranıza kabul edersiniz.

Şimdiden hepinize çok teşekkürler.

Etiketler
Merhaba Efe Abi,

Öncelikle bizim için giriştiğiniz zahmetlerden dolayı teşekkür ederim. Güzel bir kamp olacağa benziyor ve bu sene de geçen seneki gibi arkadaşlarımızla kampınıza geleceğiz. sayımız belli olunca listeye yazılırız.

Hafif takıntılı bir radyo amatörü olarak başlıkta iletişim için frekans belirlenmediğini fark ettim ve bu fırsattan istifade ederek ortamı doldurma gereği duydum.

Geçen sene hatırladığım kadarı ile 3 amatör vardı sahada. bu sene sen ve Güncel ile tahminimce 5-6 oluruz umarım. Fakat yine de en çok PMR telsizlerin kullanıldığını fark etmek elde değildi. Bu neden ile Esas olarak bir PMR Frekansının belirlenmesinin uygun olacağını düşünüyorum.

PMR Kanalı 05 alt ton 35 'i bu gezide kullanalım.
Amatörler için bu PMR kanalının karşılığı 446.055 MHZ ve 225.7 HZ Tone Squelch olacaktır.
Ayrıca Amatörler için 145.500 MHZ standardını kullanabiliriz.
CB için FM 05 kanalı standart sanıyorum forumda.

Ben her iki frekanstada dinlemede olacağım. Kampta görüşmek dileği ile.

TA1ALP

tuncabaran' Alıntı:
Merhaba, Ben de yeni bir üye olarak bu kış kamp organizasyonunuza katılmak istiyorum.Umarım bizi de aranıza kabul edersiniz.

Şimdiden hepinize çok teşekkürler.

Aramıza hoşgeldiniz. Listeye adınızı, kaç kişi, nereden, nezaman ve nasıl geleceğinizi yazar mısınız?

Selamlar
Efe

Alpercim,

Özledim seni. Nerelerdesin?

Haberleşme subayımız :smiley: olarak verdiğin bilgileri buraya tekrar yazıyorum.

PMR Kanalı 05 alt ton 35 'i bu gezide kullanalım.
Amatörler için bu PMR kanalının karşılığı 446.055 MHZ ve 225.7 HZ Tone Squelch olacaktır.
Ayrıca Amatörler için 145.500 MHZ standardını kullanabiliriz.
CB için FM 05 kanalı standart sanıyorum forumda.

Bu kampta bizim telsizleri de biraz kurcalarız. Ben şahsen bıraktığın yerdeyim :(. Telsizimle katetmem gereken çok yol var. Yardımın lazım.

Selam ve Sevgilerimle
Efe

cartop' Alıntı:
GEZENBİLİR 2012 KIŞ KAMPI KATILIM LİSTESİ

01- Efe Karaismailoğlu, 2 kişi + 14 yaşında oğlum , İstanbul, 4 çeker, Cuma gecesi gidiyoruz
02- Murat Albayrak 2 kişi + 14 yaşında oğlum , Kdz Ereğli H.Oto, Cuma gecesi gidiyoruz
03- Ender KURUTLU 2 KİŞİ , Istanbul, 4 çeker, cumartesi sabah
04- Funda Erhan Kişi sayısı belli değil ( Müridlerimin katılımına bağlı ) Cuma gecesi geliyoruz ...
05- Adnan Akgün 2 kişi + ? Kdz Ereğli 4 çeker cumartesi sabah.
06- MKG 2 kişi Ankara
07- Ufuk Özçelik 2 kişi Ankara 4 çeker cuma akşam.
08- Mehmet Emin Aydın 2 Kişi Ankara
09- Kadir Tunca (Tommycan) 2 Kişi+2 (?) İstanbul Binek oto Perşembe olabilir

İlginiz için teşekkür ediyorum.
Taksim Abant Palace'ta yer yokmuş ancak Büyük Abant Otelinden henüz bir geri dönüş olmadı, umutluyum.

tommycan' Alıntı:
Şenol Bey
Abant kenarındaki otellerde yarıyıl tatili sebebiyle yer bulamazsınız büyük ihtimalle.........9 Aralıkta kaldığım yeri tavsiye ederim..........
Abant'a gelmeden bir önceki köy olan DERECEÖREN KÖYÜ içinde Abant manzara evleri .................Cemil Piknik diye de biliniyor............Gayet güzel konforlu ve kaloriferli........... TEL. 0374 2371020-2371049
www.cemilpiknik.com
www.abantmanzaraevleri.com

sitelerinden araştırabilirsiniz......Gitmeden önce yer ayırtın.....Mesela bu hafta sonu için yer yoktu...........

Selamlar

GEZENBİLİR 2012 KIŞ KAMPI KATILIM LİSTESİ

01- Efe Karaismailoğlu, 2 kişi + 14 yaşında oğlum , İstanbul, 4 çeker, Cuma gecesi gidiyoruz
02- Murat Albayrak 2 kişi + 14 yaşında oğlum , Kdz Ereğli H.Oto, Cuma gecesi gidiyoruz
03- Ender KURUTLU 2 KİŞİ , Istanbul, 4 çeker, cumartesi sabah
04- Funda Erhan 2 Kişi +? İstanbul Binek oto. Cuma gecesi geliyoruz ...
05- Adnan Akgün 2 kişi + ? Kdz Ereğli 4 çeker cumartesi sabah.
06- MKG 2 kişi Ankara
07- Ufuk Özçelik 2 kişi Ankara 4 çeker cuma akşam.
08- Mehmet Emin Aydın 2 Kişi Ankara
09- Kadir Tunca (Tommycan) 2 Kişi+2 (?) İstanbul Binek oto Perşembe olabilir

Selamlar

Sitede menümü değişti benmi yerine bakamadım bilmiyorum ama gezenbilirin artık geleneksel sayabileceğimiz bolu kış kampı duyurusunu okuyunca vücut kimyam degişti adrenalin seviyem yükseldi. :smiley:
Geçen seneki kampa çok gelmek istememe rağmen hanım çocuklar mırın ve kırın gelemedim uğrayamadım bile, şimdi sizler için belkide sinir bozucu olacak soruya gelicem.
kamp yeri milli park içinde tahsisli çadır kamp alanı olduğuna göre çadırlara elektirik veriliyormu ? 4 kişilik 4 mevsim 1 çadır + kamp malzemesi tedarik eder birde ufo ayarlarım, aksi halde çadırı kurmadan dönme ihtimalimiz çok yüksek. yada bunlarla uğraşacağıma şimdiden bir otelde boş yer arayıp rezervasyon yaptırmamımı tavsiye edersiniz.

saygılar.

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Sitede menümü değişti benmi yerine bakamadım bilmiyorum ama gezenbilirin artık geleneksel sayabileceğimiz bolu kış kampı duyurusunu okuyunca vücut kimyam degişti adrenalin seviyem yükseldi. :smiley:
Geçen seneki kampa çok gelmek istememe rağmen hanım çocuklar mırın ve kırın gelemedim uğrayamadım bile, şimdi sizler için belkide sinir bozucu olacak soruya gelicem.
kamp yeri milli park içinde tahsisli çadır kamp alanı olduğuna göre çadırlara elektirik veriliyormu ? 4 kişilik 4 mevsim 1 çadır + kamp malzemesi tedarik eder birde ufo ayarlarım, aksi halde çadırı kurmadan dönme ihtimalimiz çok yüksek. yada bunlarla uğraşacağıma şimdiden bir otelde boş yer arayıp rezervasyon yaptırmamımı tavsiye edersiniz.

saygılar.

Kamp alanında elektrik panoları gördük. Fakat panolara elektrik verecek adamı göremedik. Malum bu kamplar daha ziyade bahar ve yaz ayları için var. Allahın kara kışında diz boyu kar üstünde kamp atacak bizden başka ekzantrik adam olmadığı için elektrik olmayabilir ;D. Fakat bunu da araştıralım. Sen yine de otel alternatifini değerlendir derim. Elektrik olma ihtimali zayıf. İnşallah bu sene çok güzel bir kamp olacak.

Arkadaşlar zaten Abant'taki oteller çok pahalı.
Abant yolunda çok güzel pansiyonlar, butik oteller, kiralık villalar vs var. Eğer o civarda konaklamak isteyen olursa yardımcı olurum.

Bu sabah araç -13 gösterdi, Abant esmez ayazı yoktur ama soğugu çoktur :smiley:
Gerçi listedekilerin hepsi tecrübeli abilerimiz :smiley:

ict3055' Alıntı:
Arkadaşlar zaten Abant'taki oteller çok pahalı.
Abant yolunda çok güzel pansiyonlar, butik oteller, kiralık villalar vs var. Eğer o civarda konaklamak isteyen olursa yardımcı olurum.

Aynen katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri