Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,693
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GEZENBİLİR 2012 KIŞ KAMPI KATILIM LİSTESİ

01- Efe Karaismailoğlu, 2 kişi + 14 yaşında oğlum , İstanbul, 4 çeker, Cuma gecesi gidiyoruz
02- Murat Albayrak 2 kişi + 14 yaşında oğlum , Kdz Ereğli H.Oto, Cuma gecesi gidiyoruz
03- Ender KURUTLU 2 KİŞİ , Istanbul, 4 çeker, cumartesi sabah
04- Funda Erhan Kişi sayısı belli değil ( Müridlerimin katılımına bağlı ) Cuma gecesi geliyoruz ...
05- Adnan Akgün 2 kişi + ? Kdz Ereğli 4 çeker cumartesi sabah.

Etiketler
mezeci_67' Alıntı:

01- Efe Karaismailoğlu, 2 kişi + 14 yaşında oğlum , İstanbul, 4 çeker, Cuma gecesi gidiyoruz
02- Murat Albayrak 2 kişi + 14 yaşında oğlum , Kdz Ereğli H.Oto, Cuma gecesi gidiyoruz
04- Funda Erhan Kişi sayısı belli değil ( Müridlerimin katılımına bağlı ) Cuma gecesi geliyoruz ...
06- MKG 2 kişi Ankara

Sevgili Efe ve Murat bu sene de cabalariniz icin cok tesekkurler, siz baslatmayinca olmuyor.. :smiley: :smiley:
Cok karli ve adina yakisir bir kis kampi yapacagimiz kesin gibi gozukuyor..
Ben ve Arda kampta olmak icin sabirsizlikla bekliyoruz, bir aksilik cikmassa biz yine cuma ogle saatlerinde kamp yerinde olmayi ve atesi yakmayi planliyoruz.
ufukozcelik@yahoo.com 0532-7128201
gorusmek uzere.
Ufuk

06- MKG 2 kişi Ankara
07- Ufuk Özçelik 2 kişi Ankara 4 çeker cuma akşam.

Konuyu dağıtmamayım ama Adnan abiyi görmüşken buradan bir itiraf :smiley:
Adnan abi büyüksün :eek:
Telefonda söylediğin istiridye mantarını aradım buldum. Lezzeti konusunda söylediklerine ilaveten, yemede yanında yat ;)

camouflage' Alıntı:
Konuyu dağıtmamayım ama Adnan abiyi görmüşken buradan bir itiraf :smiley:
Adnan abi büyüksün :eek:
Telefonda söylediğin istiridye mantarını aradım buldum. Lezzeti konusunda söylediklerine ilaveten, yemede yanında yat ;
[/quote

Birader İstiridye mantarı Sizin memleketten bize geliyor sefasını biz sürüyoruz şimdi aklıma güzel fikir getirdin güveçte ciğerin yanındada olur yani dimi soğukta bol baharatlı acılı. ::smiley: :'(

Gecen sene kamp alaninda en karli yerdeydi cadirimiz ama bu sene herkesin bu sansi olacak gibi.. :smiley:

IMG_5224.jpg

mezeci_67' Alıntı:

06- MKG 2 kişi Ankara
08- Mehmet Emin Aydın 2 Kişi Ankara

06- MKG 2 kişi Ankara
08- Mehmet Emin Aydın 2 Kişi Ankara

schweps' Alıntı:
Merhabalar,
Eski kamp alanına alışmıştık. Yukarı çıkarken, çoluk çocuğu da Termal Otele bırakıyordum, iyi oluyordu.
Artık bu sene Abant otellerinden birinde konaklayacaklar.

Şenol Bey
Abant kenarındaki otellerde yarıyıl tatili sebebiyle yer bulamazsınız büyük ihtimalle.........9 Aralıkta kaldığım yeri tavsiye ederim..........
Abant'a gelmeden bir önceki köy olan DERECEÖREN KÖYÜ içinde Abant manzara evleri .................Cemil Piknik diye de biliniyor............Gayet güzel konforlu ve kaloriferli........... TEL. 0374 2371020-2371049
www.cemilpiknik.com
www.abantmanzaraevleri.com

sitelerinden araştırabilirsiniz......Gitmeden önce yer ayırtın.....Mesela bu hafta sonu için yer yoktu...........

Selamlar

Merhaba arkadaşlar

Çok güzel bir kamp alanı seçmişsiniz........Teşekkürler.......
Bir konuya dikkatinizi çekmek isterim.........
Kamp alanının girişindeki kütük evin önünde 9 Aralık gecesi çadırlı kamp yapmak istedim.....Fakat gece bol miktarda köpek ziyaretime geldi...........Ben de vazgeçtim kamptan ve yukarıda yazdığım pansiyonda kaldım..........
Başıboş köpekler bazen can sıkıcı olabiliyor............

Bilgilerinize

tommycan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar

Çok güzel bir kamp alanı seçmişsiniz........Teşekkürler.......
Bir konuya dikkatinizi çekmek isterim.........
Kamp alanının girişindeki kütük evin önünde 9 Aralık gecesi çadırlı kamp yapmak istedim.....Fakat gece bol miktarda köpek ziyaretime geldi...........Ben de vazgeçtim kamptan ve yukarıda yazdığım pansiyonda kaldım..........
Başıboş köpekler bazen can sıkıcı olabiliyor............

Bilgilerinize

Cumartesi gecesi bizim çadırın yanına da köpekler geldi. Çöpleri karıştırıp gittiler. Kalabalık olacağımız için bizim kampa yaklaşmazlar. Yaklaşanı da kovalarız artık. :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri