Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 475
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,014
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Volk' Alıntı:
Efe abi merhaba verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
bot lafuma şu model var

http://www.ayaklarasenlik.com/urun.php?u=1072&uad=lafuma-erkek-bot-vercors-water-proof-outdoor-ayakkabi

ayrıca gore-tex kumaşlı askeri postal var.hangisi daha sıcak tutar bilemeyeceğim ama lafumalar şehiriçinde bile hareketsizken üşütüyor.

termal içlik var.tozluk kayak pantolonu filan yok.içlik üstüne de kamuflaj giymeyi düşünüyorum.

Botlar biraz zayıf kalabilir. Postal konusunu bilmiyorum. Tekrar söylüyorum. Su geçirmezlik önemli. Havalar yağışlı her ikisini de Cumaya kadar dene. Birine karar ver. Çoraplarını kalın tut. Bir ince bir kalın çorabı üstüste giy. Daha iyi. Yedek çorabı unutma. Diğer malzemeni Mustafa abiyle çözüyorsun zaten.

Etiketler

arkadaşlar benim 3 mata birde uyku tulumuna ihtiyacım olacak mustafa abi bana 2 adet getirecek asma hala eksiğim var

cidowsky' Alıntı:
arkadaşlar benim 3 mata birde uyku tulumuna ihtiyacım olacak mustafa abi bana 2 adet getirecek asma hala eksiğim var

Çiğdem, anladığım kadarıyla arkadaş getiriyorsun. Kış kampı tecrübeleri var mı? Uygun kıyafet ve ekipmanları var mı? Hava çok soğuk olacak. İyice anlattın mı?

Akşam yemekleri geliyor galiba.
;D

Kuzu almanıza gerek yok sanırım.

merhaba termos , sandalye filan da yok bende
bir de gündüzleri ne yapılacak trekking filan?
not:bugün şehirde hava soğuk ve sisliydi tepeleri siz düşünün :D

Nerden geliyor hocam akşam yemekleri?

TezzMertek' Alıntı:
Akşam yemekleri geliyor galiba.
;D

Kuzu almanıza gerek yok sanırım.

on durum:

1- Efe + Sinem + Ege 3 kişi İstanbul-Sarıyer (Mistubishi L200) Cuma Günü
2- ERTÜRK 3 Kişi Ankara-(Fiat-Tipo 2 x 4) Cuma günü öğleden sonra ordayım (inşallah)
3- ÇİĞDEM 1 kişi (şimdilik) ANKARA (tabanvay) cuma akşam 8 gibi boludayım inşallah
4- Hakan Eker- 1 kişi İstanbul-Pendik.....(Binek oto)
5- Murat&Oya&Berk Albayrak 3 kişi KDZ Ereğli Cuma Günü
6- MKG 2 kişi Ankara
7- Adnan Akgün 1 kişi(şimdilik) Kdz Ereğli.( Suzuki Vitara) Cuma Günü
8- Ayça (Sukuşu) 1 kişi İstanbul Cumadan
9- Funda Erhan 1 kişi İstanbul Cumadan (Ford focus)
10- Eren BALABAN 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
11- Murat AYÜNAL 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
12- İlker BULCA 1 kişi Ankara (Jeep CJ-5)
13- Şenol & Alp Eşiyok, Senol Ayyıldız 3 kişi Kdz.Ereğli (Vitara) Muhtemelen cts günü
14- Güven Özdemir&Bülent Cebeci 2 kişi Kdz Ereğli ( Partner Tepee ) Cuma Günü
15- Tolga Şefik ÖZER 2 kişi (şimdilik) İstanbul-Üsküdar (Muhtemelen Cumadan)
16- Senem&korcan,orçun Büyük ihtimalle katılacaklar Ankara cumartesi
17- Reha Yurdakul 2 kişi İstanbul
18- Sedat Açıl 1 kişi İstanbul
19- Mehmet Ali Yücesan 1 kişi İstanbul
20-Ufuk Ozcelik 2 kisi Ankara suzuki vitara- cumadan
21- Ender Kurutlu & Nihan ERKAN 4 kişi İstanbul LR
22- Bora Aygül 1 kişi Bolu ( VW )
23- Selda Özakman 2 kişi Bolu cumadan
24-Seyhan Karaca&Alper Uluiş 2 kişi İst-Anadolu yakası Cumartesi
25-Volkan Çağlar 1 kişi Bolu (Cumartesi)
26-Mehmet Can 1 kişi İstanbul (Range Rover)
27-Samim Düzen 1 kişi Bolu - zj
28-Yaşar Uzun 1 kişi Bolu - vitara
29-Erkan Çimen 1 kişi Bolu - vitara
30-İrfan Bilgin 1 kişi Bolu - cj
31-İsmail Pulatlı 1 kişi Bolu - cj
32-Salim Erkul + Levent bey 2 kişi İstanbul - Mercedes G jeep, Cuma

toplam 53 kişi oldu çok güzel olacak :D

Bir aydır süren dualarımız kabul oluyor gibi.

haritatahminkucukgun1.jpg

haritatahminkucukgun2.jpg

haritatahminkucukgun3.jpg

haritatahminkucukgun4.jpg

haritatahminkucukgun5.jpg

selamlar herkese, kalabalık bir katılımcı olmuş, kampın harika geçeceği eğlenceli geçeceği belli, artık 1 tane ateş yakmazssınız
1 ateş 53 kişiyi etrafına toplayamaz, herhalde, 3 tane yakarsınız, hamsiler ızgrada, muhlamalar kaşık kaşık uzayıp gider, kara demlikte çay fokurdar, hele karda yağırsa tam kış kampı olur, bol bol resim çekerseniz ve paylaşırsanız çok memnun oluruz, resimlerinize bakarak, gitmiş kadar olalım, katılan gezenblilir fertlerine iyi yolculuklar, iyi eğlenceler diliyorum,

Efe bence bu öneri değerlendirilmeli :smiley:

pardon mustafa bey , kamp eğlencesi konusunda tavsiyede bulunmak haddime düşmez tabiki, ama sadece anlık da olsa içimden geçenleri paylaşmak istedim kampta nasıl eğleneceğinzi, tecrübeli olarak, sizler daha iyibilirsiniz, yazılanları okudukça arkadaşların heyecanını paylaşıyorum, bu eğlencenizi resimliyerek, paylaşırsanız memnun oluruz görüşmeküzere

aahhkatibim_34' Alıntı:
pardon mustafa bey , kamp eğlencesi konusunda tavsiyede bulunmak haddime düşmez tabiki, ama sadece anlık da olsa içimden geçenleri paylaşmak istedim kampta nasıl eğleneceğinzi, tecrübeli olarak, sizler daha iyibilirsiniz, yazılanları okudukça arkadaşların heyecanını paylaşıyorum, bu eğlencenizi resimliyerek, paylaşırsanız memnun oluruz görüşmeküzere

Sevgili Öznur ;

Kış kampları çok keyiflidir ancak yeterli donanım yoksa, zihinsel olarak hazır değilseniz bir de üstüne kamp ateşinizde sönerse vay halimize :smiley: aklımdan geçeni sizin mesaj da görünce hemen size hak verdim :smiley: sağlık ve güvenlik içinde gidip gelmek için arkadaşlarımız elinden geleni yapıyorlar, hep birlikte resim ve videoları sizlere aktarmak için gayret göstereceğiz , selam, sevgiler

haklısınız Mustafa bey, elbette yeterli donanımın olacka, sizi takdirettim kendi donanımınızın yanında diğer arkadaşları da düşünüyorsnuz, uyku tulumu çadır , ve diğer araç ve gereçlerinizi paylaşıyorszunuz,
içimden kamp ateşi hiç birzaman sönmez, adliyede çalışıyorum, ve adalet bakanlığının belil yerledre tesisleri car, Erdek ocaklardada tesisleri vardı, 15 gün kamp adı altında kalırdık şimdi özelleştirildi, 2005 yılında gitmiştim,, diğer kalanlarla çok eğlenceli vakitler geçirdik, son gece madem adı kamp tam kamp olsun ateş yakalım sahilde dedik, yanımızda Savcı hanım da vardı, plajda şezlongları kenara çektik, ateş yaktık, 2 tanede gitarist sanatçı bulduk, toplandı herkesçoluk çoçcuk, çevrede eğlence yerlerien gelenler bile birasını alıp bizim yanımıza gled.i , ateş karşı kıyıdan bile gözürünce jandarma geldi, ric aettik savcı hnımdakonuşunca çokbüyük olmamak şartıyla kabul etmişti,ateş söndükçe şezlongu kırdık, sabaha kadar ateşyandı, sabahın ilk ışıklarına kadar kimseyerindrenkalkmadı çokeğlenceliydi şimdi kamp ateşi deyince o anım aklıma geldi.
köyde büyüdüm, hep evden dıışarıda bahçede dere kenarında yemek yerdik, yağmurlu havadad çay veya fındık toplardık, üşüyşünce ısınmakiöçin ateş yakardık, yağmur birazdan diner eve gitmeye geek yok diye bahçede ateşin etrafnıda kurlanırdık, soğan zeytinekmek, ve kararmış bir demliğimiz vardı orda çay demlerdik,, tabi ben çoküşüdüğüm için ateşin yanından kalkamazdım, o günler aklıma geldi, ksura bakmayın kaptırmışım kendimi, öncelikle kazasız, sıkıntısızbirşekilde gidin gelin,

MKG' Alıntı:
Efe bence bu öneri değerlendirilmeli :smiley:

Abi, arkadaşımız Karadenizli anlaşılan. Muhlama diyor, çay toplardık diyor, hamsiyi ızgaraya koyuyor. Ama böyle olmazki. Hamsiyi Adnan getirecek de, muhlamayı kim yapacak? :D

Şaka bir yana ateş konusunda haklı olabilir. Bakacağız artık. Ama yine de tek ateş daha iyidir. Daha yakın otururuz, içiçe iki halka yaparız. Muhabbet daha koyu olur. :smiley:

iyi akşamlar Efe bey evet karadenizin en sonundan Hopa lıyımı, lazuk anlıyacağın, hamsi , mıhlama, karalahana, şu an kimin evine gitsen yiyeceğin ilk yemektir, memurum adliyede çalışıyorum, o nedenle cşehir dışı etkinliklerinize pek katılma imkanım olmuor, hafta içi pek birşey yapamıyorum, hafta sonu işte ev işleri, yemek çamaşır, 2 erkek kardeşimel kalıorum, yardımcı oluyorlaronlarda ama pek vrimli oluyor illede benim elimin değmesi gerekiyor, yazın katıldım siteye, cumhuriyet kortejine katılmıştım, kadıköy deki, katılımcılar gerçekten çok sıcak kanlıydı eminim diğer üyelerde öyledir, kortejien başından geriye doğrusıralmış araçlara bakarak yüüdüm herkes gülümseyerek merhaba deyip kendini tanıtıyordu, çekinerek gelmiştim kimseyi tanımıyorum diye ama, herkarşılaştığım kişi sanki yıllardır tanıyormuşum gibi selamlayıp gülümseyerek karşıladı çok hoşuma gitmişti, eminim kidiğer üye arkadaşlarda böyledir, ve etkinliklerde herkesin birbirine yardımcı olacağını ve çok keyifli ve eğlenceli geçeceğinden eminim, miretkinliğinize denk gelirsem yaparız inallah mıhlamayı görümeküzere,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri