Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 475
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,012
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

bu görüntüler bolu aladağ görüntülerimi diyeceğim ama

Etiketler

aralarda konuşuldu mu farkedemedim ama tek konaklama durumu çadır mı? Pansiyon, otel, ev vs yok mu?
10 kat çadır üstüste kursanız ben donarım kesin..
Gelmeyi düşünüyorum ama çadırda kalma şansım yok malesef.

esra kamp bölgesinde öyle bir yer yok ama dersen gece termal kaplıcalarına inerim o kolay :smiley:)

eftaLYa' Alıntı:
aralarda konuşuldu mu farkedemedim ama tek konaklama durumu çadır mı? Pansiyon, otel, ev vs yok mu?

Esra hanım merhaba,

Tek konaklama şeklimiz çadır olacaktır.Kamp alanına yaklaşık 4-5 km ileride orman işletmesinin evleri mevcuttur.Burada konaklamanız mümkün 2 yıl önce kalmıştım geceliği 30 tl idi şu an rakkamı bilemiyorum. Fakat bunun için orman işletme müdürlüğünden izin almanız gerekiyor.

Saygılarımla,
Murat ALBAYRAK

4x4 araçla kamp yerine gidebiliyoruz değilmi?, Aracı alternatif olarak düşünüyorum da..

Saygılar,

Çadırda kalmam imkansız. Çadırım 3 mevsim. uyku tulumunda uyuyamıyorum. 3 kat termal giyip üstüme 5 kat battaniye alsam yine donarım ben. Kendimi biliyorum. Yazın kamp yaparken 1 yorgan 2-3 battaniye götürüyorum diyeyim, gerisini siz hesaplayın.

Ünal termal kaplıca da konaklamak için otel pansiyon vs var mı? Sen geliyormusun Bolu'ya? Belli oldu mu?

bişmiyorumki esra daha aslında antalya var kafamda aynı tarihlerde serkan ve hakanda yuvacığa cağırdılar karar veremedim olması cuma yuvacık c.tesi pazar bolu gibi bişe yapabilirim ve evet pansiyonda var otelde kamp alanına yakın

deeperdiver' Alıntı:
4x4 araçla kamp yerine gidebiliyoruz değilmi?, Aracı alternatif olarak düşünüyorum da..

Saygılar,

Asfalt yoldan kamp alanı arası düz bir yol.Kar kalınlığının fazla olması 4x4 araçlarda sıkıntı yaratmayacaktır.Binek araçlar için alternatifimiz eğer kar kalınlığı fazla olur kamp alanına gidemezse orman işletme müdürlüğü önüne bırakılacaktır.

eftaLYa' Alıntı:
Çadırda kalmam imkansız. Çadırım 3 mevsim. uyku tulumunda uyuyamıyorum. 3 kat termal giyip üstüme 5 kat battaniye alsam yine donarım ben. Kendimi biliyorum. Yazın kamp yaparken 1 yorgan 2-3 battaniye götürüyorum diyeyim, gerisini siz hesaplayın.

Ünal termal kaplıca da konaklamak için otel pansiyon vs var mı? Sen geliyormusun Bolu'ya? Belli oldu mu?

Esra hanım kamp alanıyla termal otel arası 29 km dir.Zaman olarak 30 dk sürmektedir.Kış şartlarını düşünürseniz 45 dk olarak değerlendirebilirsiniz.

eftaLYa' Alıntı:

Esra'cım:

hem pansiyon hem otel 29 km aşağıd var ; ormanın tesiside var belki onlarla konuşularak 3-4 km yakında da kalınabilir, yalnız ancak orada konuşulabilir.

eftaLYa' Alıntı:

esra hanım merhaba anladğım kadarıyla aldağ gölü kenarında çadır kurulacak orada bongalowlar var ayrıca göle 1-2 km uzaklıkta orman işletmenin evleri var.izci kampı var.izci kampında kalmaya izin verirlermi bilmiyorum bungalow ve orman işletme evleri hizmet veriyormu onu da bilmiyorum.öğrenmeye çalışacağım
saygılar

merhabalar
daha önce hiç böyle çadır kamp yapmadığım için birkaç sorum olacaktı.yanımda ne getirmem gerkiyor.özellikle gece uyurken üşümemek için ne getirmeliyim
teşekkürler

selam herkese, bende Esra hanım gibi resimlerinizle yetineceğim, bol bol resim çekip paylaşırsanız sevinirim
kamp ateşi yakıp etrafında meşhur kara demlikte bir bardak çay da benim yerine içersiniz, saırım tadına doyulmaz
bir aklisik çıkmadan, eğlenir, sağlıklı bir şekilde dönersiniz, görüşmek üzere,,, :smiley: :smiley: :smiley:

merhaba sanıyorumki aldağ bölgesine ve tepelere kar yağdı.bolu yerel televizyonu aladağ bölgesinde kar var diyor.ve 2 gündür şehirde tepelere yağmış karın soğukluğu vuruyor.hava da bizden yana sanırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri