Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,656
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

Ben çok az fotoğraf çektim. O da sadece yürüyüş sırasında. Çoğu da iyi çıkmamış.

DSCN0002.jpg

DSCN0004.jpg

DSCN0012.jpg

Etiketler

Yürüyüşümüzün kaydı aşağıdadır. 11,5 km ve 3s50dk

Picture 9.jpg

süper bir kamp, süper fotoğraflar ve süper bir paylaşım. emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Selam ben burdaki albüm kısmına ekledim bi hayi birazcık daha var amma sizi bıktırmak istemem bunlarla yetinin çok fazla birey ve dönüş yolu fotosu eklemedim bi kaç tane daha ekleyeceğim kişi fotografı diğerlerini erenciğim size cd ye çekerim ok videolarda var onları bi ara yüklerim artıkın

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=Galeri

Harika ortamda çektiği fotoğrafları bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.

ben de katılmak istiyorum bu tür etkinliklere....

arkadaşlar çok güzel bi etkinlik olmuşş.fotolarda çok harika.paylaşım için teşekkürler.. ;)

arkadaşlar harıka bir kamp olmuş hepınızı kutlarım gitme imkanlarımız zor olsada yazdıklarınızdan ve fotolardan sankı ordaymışız gibi olduk teşekkürler

o ortamdaki bir bardak çayın yeri bile hiç bir şeye değişmez.

doğanın ortasında açık büfe ; harikasınız hepinizin eline sağlık

Sevgili Vahap, Migrant ve Erhan

Mesajlarınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki etkinlikte aramızda görmek isteriz.

Selamlar,

Efe

davetiniz için teşekkürler ; benim aracım uzun süredir bakımda olduğu için katılamamıştım ; kısmet olursa bir dahaki geziye katılmak istiyorum

merhaba
benim ilk kampımdı ve çok güzel geçti.doğru insanlarla gitmişim onu öğrendim.yemekler enfesdi özellikle adnan hocamın yemekleri söylendiği kadar güzelmiş.
gezenbilir gerçekten çok büyük ve sımsıcak bir aile.insanların samimiyetine doyum olmuyor.herkese bu keyfi ve paylaşım dolu etkinliği yaşamasını tavsiye ederim.
herkese teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR