Yemekteyiz değilde gezenbillir yiyenbilir etkinliği demek istediniz herhalde yemekteyizdekilerin işi yemek yapmak değil birbirleriyle kavga etmek biz aksine gezenbilircilerle kampta hoşca vakit geçirdik yemeğimizi suyumuzu paylaştık bizde eksik kalan malzemeleri tamamladık kısacası akşamın ayazı bizim yüreğimizinsıcaklığını hiç soğutamadı. :-\caneroz' Alıntı:Yemekteyiz programına dönmüş burası bir anda
Sağol Volkancım afiyet olsun artık kamplardan geri kalmazsın önce dersler.Volk' Alıntı:teşekkürler Adnan abi Faruk amcanın yaptığı yemekler gerçekten çok lezzetliydi.
sizin yemekler de öyle yediğim sarıkanatın tadı hala damağımda
ayrıca gönderdiğiniz meyve tabağı için de teşekkürler ince ruhlu birisiniz.
mezeci_67' Alıntı:Yemekteyiz değilde gezenbillir yiyenbilir etkinliği demek istediniz herhalde yemekteyizdekilerin işi yemek yapmak değil birbirleriyle kavga etmek biz aksine gezenbilircilerle kampta hoşca vakit geçirdik yemeğimizi suyumuzu paylaştık bizde eksik kalan malzemeleri tamamladık kısacası akşamın ayazı bizim yüreğimizinsıcaklığını hiç soğutamadı. :-\
Teşekkürler Caner bey.caneroz' Alıntı:Yanınızda olup o ortamı sizlerle paylaşamadım ama fotoğraflardan bile anlamak mümkün ortamdaki dostluğu, sıcaklığı ve paylaşımı. Ben sadece lezzeti fotoğraflara yansıyan yemekleri görünce doğaçlama yemekteyiz demiş bulundum. Yoksa o programı bende sevmiyorum.
Saygılar
mezeci_67' Alıntı:İlerleyen saatlerde tekrar dükkana döndük Eren'de donmamış rakı varmış sağolsun bizim rakı keyfimizi yarım bırakmadı
sağolasın Eren :-*
MKG' Alıntı:Sevgili Arkadaşlar ;
Sizlerle birlikte olmak benim için her zaman olağanüstü bir keyiftir, bu kamp etkinliğinin planlanması ve gerçekleştirilmesi husunda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim,
Bolu Off-Road grubunun bizlere gösterdeği misafirperverliğe ayrıca teşekkür ederim,
Selam ve Sevgilerimle,
MKG