Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,660
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

Suzi sahra mutfağı açıldı.

100_1496.jpg

100_1498.jpg

100_1501.jpg

100_1502.jpg

100_1503.jpg

Etiketler

Adnan Bey, sizi tebrik ediyorum. Ben daha önce kamp alanlarında böyle bişey hiç görmedim.

Cumartesi sabah Ertürk le beraber sabah kahvaltısını hazırlamaya giriştik diğer tarafta Funda ve Ayça mıhlama yapmakla meşguldü mıhlamanın tadı hala damağımda teşekkürler ellerinize sağlık..

100_1511.jpg

100_1512.jpg

100_1514.jpg

aslanahmet' Alıntı:
Adnan Bey, sizi tebrik ediyorum. Ben daha önce kamp alanlarında böyle bişey hiç görmedim.
Hakan bey bizim kamplar hep böyle..
Cumartesi günü Şenol hocam öğlen kamp yerindeyiz deyince yemek hazırlığı başladı mantı ve güveçte tavuk. ;) :D :'(
Arkası yarın.

100_1515.jpg

100_1516.jpg

100_1517.jpg

100_1519.jpg

100_1520.jpg

Herkese merhaba,

Öncelikle kampı düzenleyen ve kampa katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Soğuk havaya rağmen sıcak sohbet ve arkadaşlıkların olduğu güzel bir kamptı. Adnan abiye özellikle teşekkür ediyorum, sadece hazırladığı yemek ve mezeler için değil, sıcaklığı ile tüm kampı ısıttığı için. Çok fazla fotoğraf çekmedim ama çektiğim fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..

teşekkürler...

http://picasaweb.google.com/senolayyildiz/GEZENBILIRBOLUALADAGGOLETIKISKAMPI2324OCAK2010#

mihriban hanım bu fotoğraflar siizn çektiklerinizmi benjamin(button) ;D arkadaşımızın çektiklerini koymadınızmı buraya bi kaç foto var benjaminin makinede onları ne zaman alırız

Mihriban hnm merhaba,
Fotoğraflarda gözüken plastik kızağı nereden temin ettiniz acaba?

mihri' Alıntı:
Merhaba sevgili gezenbilirler,

Harika bir kampı geride bıraktık ve sıra fotoğraflarda tabii ki, ben de kendi halimde yakaladığım kareleri sizlerle paylaşmak üzere aşağıdaki linki ekliyorum. Etkinliği gerçekleştiren herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Görüşmek üzere! :D

http://www.flickr.com/photos/mihr-i/sets/72157623282875882/

Adaş ilk mesajın hayırlı olsun,
Hoşgeldin.

sayyıldız' Alıntı:
Herkese merhaba,

Öncelikle kampı düzenleyen ve kampa katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Soğuk havaya rağmen sıcak sohbet ve arkadaşlıkların olduğu güzel bir kamptı. Adnan abiye özellikle teşekkür ediyorum, sadece hazırladığı yemek ve mezeler için değil, sıcaklığı ile tüm kampı ısıttığı için. Çok fazla fotoğraf çekmedim ama çektiğim fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..

teşekkürler...

http://picasaweb.google.com/senolayyildiz/GEZENBILIRBOLUALADAGGOLETIKISKAMPI2324OCAK2010#

şenol bey o kızak funda hanımın onlar getirmişti bizde sefasını sürdük pazar günü

Şenol bey,

Kızağı bauhaustan almıştım. Bolu dönüşte yolda çocuklarını kaydıran aileye hediye ettim . Dün yiğenlerim için tekrardan almaya bauhausa gittiğimde bir firmanın hepsini aldığını sadece kozyatağı bauhausta 2 tane kaldığını söylediler yakınsa size, vakit kaybetmeyin gerçekten harika bir kızak ve fiyatıda bedavaydı 19,90 TL :smiley::smiley:

funda hepsi gittiyse üzülmüşsündür bulamadıgına ben ankarada bulursam alayım sana

Teşekkür ederim Çiğdem.
Ben kendi kızağımı dün yaptırdım levha imalat edince:smiley::smiley: Açıkcası aldığım kızaktan daha güzel kayıyor dün gece denemesini yaptık Aladağda kara doyamamıştım :smiley::smiley::smiley:

oohh valla bu mükemmel olmuş valla nasıl bişey oldu merak ettim bana da sölersen bende sanayideyim yaptırabilriim gayet iyi bi fikir en azından yakın yerlere elmadağa felan gidip kayarız :D bi fotografını çek ekle siteye

:smiley:Tavsiyem hurda malzemeden levha çeken bir firadan al orjinal çok sert oluyor. çok basit aslında levhanın ön kısmından tutacak için delik açıp elini açıtmayacak bir ip bağlıyorsun yer kaplamıyor. Ben sana getiriyim 6 şubatta:smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR