Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,662
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

Çiğdem arkadaşım, yazdıklarını okudukça keşke keşke deyip duruyorum, kampta aldığın zevki bizede yansıtıyorsun, elbette açık havada yenen soğan ekmek bile lezzetli gelir, eminim muhlamada lezzetli olmuştur, birde patates pişirseydiniz közde, tereyağı ve kaşar peynirle Kumpir yapıp yeseydiniz o da lezzetli olurdu, ,yemeklerin hepsi harika görünüyordu, 120 kiloyum herhale bir 10 kilo daha alır dönerdim,
maalesef öğlen tatiliimiz bittti, istemiyerek kapatıyorum, (Müdüre hanımın gözleri üzerimde)herkese kolay gelsin,

Etiketler

Arkadaşlar çok güzel organize olunmuş bir gezenbilir etkinliğini geride bıraktık. Katılanların da gördüğü üzere oldukça emek verilerek hazırlanmış bir organizasyondu.
Herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, alınan izinler, hazırlanan yürüyüş parkuru koordinatları, yöre halkına katkıda bulunmak için satılan ve orada kullanılan ürünler,
odun temini ve daha bir sürü ince ayrıntı .......
Bu etkinlikte emeği geçen, katılan, herkesin yüreğine sağlık (Bu hava şartlarında çadırlı kış kampı düzenlemek her babayiğidin harcı değildir)

Çok güzel bir gezi olmuş.Katılmak isterdim ama aracım arzalı olduğu için katılamadım.Bir daha ki sefere görüşmek umuduyla...BAY

cidowsky' Alıntı:
erene murata ilkere yolculuk sırasında bana katlandıkları için teşekkürler

estafurullah Çiğdem'cim, o nasıl söz...
asıl ben sana teşekkür ediyorum çadırını benimle paylaştığın için...

Birkaç foto da benden
Not: tarihler yanıltmasın. Fotoğraf makinemde tarih ayarlamayı unutmuşum.

[attachment=1]

PIC_0011.jpg

PIC_0018.jpg

PIC_0024.jpg

PIC_0025.jpg

Merhaba sevgili gezenbilirler,

Harika bir kampı geride bıraktık ve sıra fotoğraflarda tabii ki, ben de kendi halimde yakaladığım kareleri sizlerle paylaşmak üzere aşağıdaki linki ekliyorum. Etkinliği gerçekleştiren herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Görüşmek üzere! :D

http://www.flickr.com/photos/mihr-i/sets/72157623282875882/

Mustafa Kemal Abicim cep sobaları için ayrıc teşekkür ederiz; Kıbrıs konyağı da ayrı bir güzeldi aklımızın bir köşesin de kaldı

IMG00080-20100124-1221.jpg

IMG00081-20100124-1221.jpg

IMG00082-20100124-1221.jpg

IMG00083-20100124-1223.jpg

IMG00084-20100124-1223.jpg

Affınıza sığınarak itiraf ediyorum pazar günü öğlen menüsünde ymek için hanıma yptırdığım kış kamplarının vazgeçilmezi kabak tatlısını çıkarmayı unuttum (cevizli) benle beraber tekrar yapıldığı yere geldi. :mad: :-* :'(

21012010(002).jpg

Kamp yerine geliş ve yiyenbilir başladı Murat çadırı kurarken bende yemek işine başladım. ;) :D :'(

100_1488.jpg

100_1490.jpg

100_1493.jpg

100_1494.jpg

100_1495.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri