Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,674
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

bir sonraki kis kampi ne zaman, dort gozle bekliyoruz

bolu 3.jpg

bolu 9.jpg

bolu 11.jpg

bolu 10.jpg

Etiketler

Fotoğrafların hepside çok güzel, orada olmanızın keyfini, yiyenbilir olmanızı, Gezenbilir Ailesi olmanızı çok güzel yansıtıyor, muhteşemsiniz, ellerinize sağlık.

Bir arkadaşımız sormuş kampın devamı ne zaman diye ikinci bir kış kampını organize edelim, benim işlerimde bitmiş olur rahat rahat katılabilirim ..

ceranus' Alıntı:
Fotoğrafların hepside çok güzel, orada olmanızın keyfini, yiyenbilir olmanızı, Gezenbilir Ailesi olmanızı çok güzel yansıtıyor, muhteşemsiniz, ellerinize sağlık.

Bir arkadaşımız sormuş kampın devamı ne zaman diye ikinci bir kış kampını organize edelim, benim işlerimde bitmiş olur rahat rahat katılabilirim ..

bu sefer evdekiler beni keser zerrin abla :D
şaka bir yana gerçekten dolu dolu 2 gün geçirdik.

Tam bana göre bir kamptı, kaçırdık. Zerrin hanımdan çok katılımlı bir kış kampını organize etmesini istiyoruz. Geçen yılki Baysal Otel kampı muhteşemdi. Biraz daha kar yağar da karın keyfini çıkarırız.

Wintercamping031-2.jpg [attachment=1]

cartop' Alıntı:
Tam bana göre bir kamptı, kaçırdık. Zerrin hanımdan çok katılımlı bir kış kampını organize etmesini istiyoruz. Geçen yılki Baysal Otel kampı muhteşemdi. Biraz daha kar yağar da karın keyfini çıkarırız.

Wintercamping031-2.jpg [attachment=1]

Bolu'da olsun yine gelirim :D

Emin Abi, geçen yıl yaptığımız gibi Kartalkaya'ya gidelim yeniden, Şubatın sonu ya da Martın başına bir kış kampını organize edelim :smiley:

cartop' Alıntı:

Volkan, Kartalkaya olacak yine bu yıl katılırsın sen de..

Ayrıca okul tatilinde Ankara Anıtkabir etkinliğimize de katılırsın belki, linkimizi biliyorsundur ama ben bir kere daha veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46453.0

Volk' Alıntı:
Bolu'da olsun yine gelirim :D

Kartalkaya çok uygun, geçen sene yaptığımız kış kampına yakın zaten. Yalnız mart ayı derken karlar erimiş olmasınmı ? Şubatın son haftası olursa iyi olur.
ceranus' Alıntı:
Emin Abi, geçen yıl yaptığımız gibi Kartalkaya'ya gidelim yeniden, Şubatın sonu ya da Martın başına bir kış kampını organize edelim :smiley:

Ayrıca okul tatilinde Ankara Anıtkabir etkinliğimize de katılırsın belki, linkimizi biliyorsundur ama ben bir kere daha veriyorum

ceranus' Alıntı:

Zerrin Abla merhaba
haftaya ankaradayım ama perşembe günü döneceğim sanırım.orada bulunduğum tarihler arasında ankara'da bir etkinlik olsa da katılsam diye düşünüyorum ancak hem ulaşım sorun olur benim için hem izin alması.inşallah birdahaki seneye katılırım Anıtkabir ziyaretine

arkadaşlar biraz geç oldu ama... etkinliğe katılan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum...fotolar ve paylaşımlar çok güzel, inşallah diğer etkinliklerde görüşmek ümidiyle...

Ayrıca Funda'ya kuymak ve fotolar için ayrıca teşekkür ederim...Adnan abiyle görüştüm kendisine çırak olarak kabul edecek...her etkinlikte mutlaka bekliyoruz....

sayyıldız' Alıntı:
Herkese merhaba,

Öncelikle kampı düzenleyen ve kampa katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Soğuk havaya rağmen sıcak sohbet ve arkadaşlıkların olduğu güzel bir kamptı. Adnan abiye özellikle teşekkür ediyorum, sadece hazırladığı yemek ve mezeler için değil, sıcaklığı ile tüm kampı ısıttığı için. Çok fazla fotoğraf çekmedim ama çektiğim fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..

teşekkürler...
Şenol hoşgeldin ilk mesajın hayırlı olsun .

http://picasaweb.google.com/senolayyildiz/GEZENBILIRBOLUALADAGGOLETIKISKAMPI2324OCAK2010#

ceranus' Alıntı:

Zerrin hanım şubat ayının 13-14,20-21,27-28 günlerinde bir şöför ve bir co-pilot olarak her türlü arazi şartında 2 kişi olarak emir ve görüşlerinize hazırız.Bu arada yıllık iznim sebebiyle Sünnet gölü,Akçakoca ve Amasra'ya gitmeyi planlıyoruz.Nerede kalınır, ne yenir,neler yapılır? Sizden bilgi almak isterim.

güzel bir kamp olmuş keşke antalya faaliyeti ile çakışmasaydı :( bende katılmak istiyordum

fotoğrafların devamını bekliyoruz

altug onaran' Alıntı:
güzel bir kamp olmuş keşke antalya faaliyeti ile çakışmasaydı :( bende katılmak istiyordum

fotoğrafların devamını bekliyoruz

Evet Altuğ bende üzüldüm katılamadığıma , aynı haftaya denk gelmiş iki gezi, keşke çakışmasaydı.

Katılan , paylaşan herkese teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR