Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 588
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,314

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Soft parkurmu :D arkadaşlar bugün baya baya offroad yaptık herşey ama herşey süperdi..
Sabah anadolu yakasında toplandıktan sonra konvoy olarak buluşma noktasına gittik görüntü muhteşemdi ;) bütün araçlar yanyana dizilmiş herkes birbirinle sohbete koyulmuştu buluşma noktası çok iyi ayarlanmıştı tüm araçlar ve davetliler çok rahat bir şekilde konuçlanmışlardı.
Bu organizasyonda geziyi düzenleyen engin abiye tüm katılımcılar adına teşekkür ederim ,organizasyon mükemmeldi. toplanma alanı , geçilicek eteplar,yiyenbilir bölümü ve en son babaanne yokuşuna gidiş herşey ayarlanmıştı ,tekrar engin abiye ve çağrı aliye bugünü bizlere yaşatmalarındaki çabalarından dolayı çok teşekkür ederim.
toplanma yerinde hareket saati yaklaştıkça bir hareketlenme başladı mustafa abi ,uğur abi gözetiminde araçlar sınıflandırıldı ,donanımlı araçlarla standart araçlar birleştirilerek 15 li guruplar halinde araçlar numaralandırılıp sıraya konularak guruplar teker teker harekete geçti, herkes tüm gezi boyunca sırasına sadık kalarak hareket etti .
Hareketten ilk 3 km den sonra bir taş ocağından ormana girerek hafif bir parkurdan sonra su geçişi yapıldı bu etap çok keyifliydi,daha sonra bir rampa çıkışı yapıldı bu çıkışlarda süper keyifliydi, oradan çıktıktan sonra çok citti bir etaba girildi , burada neredeyse 1. guruptan sonraki tüm araçlar citti şekilde performans gösterip çamurla cebelleşti :D 11.30 gibi girilen etaptan ben neredeyse 14.30 gibi çıktım .Benim gurup no 3 sıra no 33 idi ben o etaba geldiğimde daha 20 li sıradakiler etebı geçmeye çalışıyorlardı.epey bir cebelleşme sonunda araçlar tek tek o eteptanda çıkıp genel alana gelindi yiyenbilir için, süper bir yiyenbilirden sonra yaklaşık 16.30 gibi istiyen araçlar babaanne yokuşuna gittmek için harekete geçildi , benim yanımda misafirlerim olduğu için çocuklarınıda annelerine bıraktıkları için çocuklarını almamız gerektiği için biz son etaba gidemedik ama o etepta baya sıkı geçmiştir heralde katılanlar anlatırlar :D
tekrar bu gezide emeği geçen tüm dostlara abilerimize çok teşekkür ederim herkes mükemmel şekilde gezenbilire yakışır bir gezi çıkarttı ,tüm katılımcılarla en kısa zamanda görüşmek üzere . şu an bir yandan resimleri yüklüyorum en kısa zamanda onlarıda koyucam ;)

Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

sizleri tanıdığıma çok sevindim , çok bol resim olucak haberiniz olsun , organizasyonda emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim.

bendede bir kaç foto var bende onları yakın zamanda buraya yükleyeceğim.gezenbilir sitesiyle tanışmam daha yeni yaklaşık 2-3 hafta oldu.vede bu gittiğim ilk offroad gezisiydi.bu geziyi kaçıranlar için gerçekten çok üzgünüm.:(
site sakinlerine parkurda bizlere yardımcı olan abilerimize vede arkadaşlarıma çok teşekkur ederim,bir dahaki geziyi sabırsızlıkla bekliyorum.

:-*Muhteşem bir gezi ve organizasyondu. Herkese buradan memnuniyetimi ve teşekkürlerimi bildiririm

çok güzel bir gezi olmuş kaçırdığımıza çok üzüldüm fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz....

http://img14.imageshack.us/img14/4205/75927877.jpg ya bir türlü yükleyemedim buradan bakabilirsiniz :smiley:

ya da buradan :smiley: http://www.fotokritik.com/1576452

geziyi organize edenere ve katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. mükemmel bir geziydi. :D

Çok kalabalık,yorucu,kırıcı ve zevkliydi bence, hasar alanlara geçmiş olsun emeği geçenlere teşekkürler fotoları ayıklayınca atıcam artık çok yorgunum valla.

Çok güzel bir gezi olmuş emeği geçenlerin emeğine sağlık.

kazasız belasız mükemmek bi gün geçirmemize vesile olan tüm arkadaşlara teşekkürler ergican abi cagrı kardeşimize ugur abimize çok teşekkür ederiz geyet zevkli bi gezi oldu düzenli ekip ruhu ile doğaya karşı mücadele kazanan taraf olmak güzel
bu arada resimler ve özllikle sudan geçiş vdeolarını bekliyoruz arkadaşlar
ben etegimdekileri bu an itibari ile dökerim. :smiley:

Arkadaşlar emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Çok zorlu (benim için), çok eğitici, çok eğlenceli bir gezi oldu.

İşte günün videosu...
th_MOV00014.jpg

Benim açımdan unutulmaz güzellikte bir gezi oldu sanaldaki dostlukları reale taşıyıp dostlar ile bir arada aynı çamura bulanıp aynı kereye gülümsemek harika idi emeği geçenlere sonsuz teşekkürler...
Makinama takılan bir kaç kare.. videolar paylaşım sitesinde onay almasını bekliyorum.. ;)

sany1303.jpg

sany1305.jpg

sany1313.jpg

sany1320.jpg

sany1325.jpg

sany1319.jpg

sany1329.jpg

sany1327.jpg

sany1337.jpg

sany1335.jpg

sany1339.jpg

sany1343.jpg

soft bir parkur demişlerdi :D

benim yol lastikli şehir disco su bu parkurda dağılırdı gelsem kesin, bu canavarlar bile zaiyat verdiğine göre
:smiley:

ne araba be 3 teker bile gidiyor galiba aks gitti geçmiş olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

SON KONULAR

Geri