Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)
Soft parkurmu

arkadaşlar bugün baya baya offroad yaptık herşey ama herşey süperdi..
Sabah anadolu yakasında toplandıktan sonra konvoy olarak buluşma noktasına gittik görüntü muhteşemdi

bütün araçlar yanyana dizilmiş herkes birbirinle sohbete koyulmuştu buluşma noktası çok iyi ayarlanmıştı tüm araçlar ve davetliler çok rahat bir şekilde konuçlanmışlardı.
Bu organizasyonda geziyi düzenleyen engin abiye tüm katılımcılar adına teşekkür ederim ,organizasyon mükemmeldi. toplanma alanı , geçilicek eteplar,yiyenbilir bölümü ve en son babaanne yokuşuna gidiş herşey ayarlanmıştı ,tekrar engin abiye ve çağrı aliye bugünü bizlere yaşatmalarındaki çabalarından dolayı çok teşekkür ederim.
toplanma yerinde hareket saati yaklaştıkça bir hareketlenme başladı mustafa abi ,uğur abi gözetiminde araçlar sınıflandırıldı ,donanımlı araçlarla standart araçlar birleştirilerek 15 li guruplar halinde araçlar numaralandırılıp sıraya konularak guruplar teker teker harekete geçti, herkes tüm gezi boyunca sırasına sadık kalarak hareket etti .
Hareketten ilk 3 km den sonra bir taş ocağından ormana girerek hafif bir parkurdan sonra su geçişi yapıldı bu etap çok keyifliydi,daha sonra bir rampa çıkışı yapıldı bu çıkışlarda süper keyifliydi, oradan çıktıktan sonra çok citti bir etaba girildi , burada neredeyse 1. guruptan sonraki tüm araçlar citti şekilde performans gösterip çamurla cebelleşti

11.30 gibi girilen etaptan ben neredeyse 14.30 gibi çıktım .Benim gurup no 3 sıra no 33 idi ben o etaba geldiğimde daha 20 li sıradakiler etebı geçmeye çalışıyorlardı.epey bir cebelleşme sonunda araçlar tek tek o eteptanda çıkıp genel alana gelindi yiyenbilir için, süper bir yiyenbilirden sonra yaklaşık 16.30 gibi istiyen araçlar babaanne yokuşuna gittmek için harekete geçildi , benim yanımda misafirlerim olduğu için çocuklarınıda annelerine bıraktıkları için çocuklarını almamız gerektiği için biz son etaba gidemedik ama o etepta baya sıkı geçmiştir heralde katılanlar anlatırlar

tekrar bu gezide emeği geçen tüm dostlara abilerimize çok teşekkür ederim herkes mükemmel şekilde gezenbilire yakışır bir gezi çıkarttı ,tüm katılımcılarla en kısa zamanda görüşmek üzere . şu an bir yandan resimleri yüklüyorum en kısa zamanda onlarıda koyucam