Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 588
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,518
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

:smiley:

HelperMan.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Offroad virüsü bulaşmışken,çamurlarıyla da tanışmama vesile olan ,aracında misafir eden,sofrasında ağırlayan Serkan Kuyumcu kardeşime ve gruptaki arkadaşlara sonsuz teşekkürler...İnşallah kendi aracımla dahil olacağım günlerde gelir.. ;) ;) ;)

GetAttachment[1].jpg

günün kurtarıcısı tuncay arkadaşımızıda unutmamak gerek koltukdan araçların yarısını vinçledi
vincine emegine saglık arkadaşım tekrar görüşecegiz bunu saymayız

öncelikle co-pilotum Çağrı_ali ye ardından tüm arkadaşlara kucak dolusu teşekkürler. tekrar görüşmek dileğiyle...

devam edersek tüm parkuru hiç kalmadan 4x2 bitiren yunus abiye babaannede aşağı atlayan cesur emre abiye bizleri babaanneye kadar kasasında götüren mehmet abinin kuzenine ve ismini saymadığım bütün arkadaşlara binlerce kez teşekkür ederim... ayrca yurkiye de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorumm.

herkesin vinçlenmesinde çekilmesinde emeği geçen selçuk abiye her zamanki gib geziye renk katan ergun abiye ve bana her zaman gaz veren müziğimden tek rahatsız olmayan mithatcan a teşekkürler

ve eklemeyi unuttuklarım var renkli kişiliğle apo dayıya bizlere her zaman yal gösteren ergican abiye ve her zamanki gibi benim orada da kahrımı çeken nesim ustama teşekkürlerimi sunarım

44 kapı numaralı benım kanatsız kurtarıcı meleğim mehmet'e çok teşekkur ederim.sohbetini vede yardımlarını esirgemediği için.vede bizim oralardaki tabiriyle bize analık yapan vede karnımızı doyuran ali abiye.sohbeti vede muhabbeti ile günümüze renk katan mithatcan kardeşime,vede ergican ve murat (baskanjeep) abime,ekibi düzenleyen vede bizi tecrubeleriyle yalnız bırakmayan butun abilerimize vede arkadaslarımıza teşekkürü bir borç bilirim.bu yazdıklarımın resımlerıde en kısa zamanda yuklenecektır.bu geziden sonra daha rahat kırabılecegım bır araba toplama ısı aklıma daha cok yatmaya basladı sankı :smiley:)) acaba bende zehirleniyormuyum neee :smiley:))

abi bi dakika sıra sıra yazıyorum

her zaman ateş yakmak iiçin bize çıra getiren cem abiye benim action yapmama her zaman kızan ateş abiye yine 4x2 ile aramızda olan selim abiye taa karşılardan gelen ve LRları temsil eden güven abiye teşekkür ederim ve arka kapısından içeri su giren fatih abiye teşekkürler...

sellçuk' Alıntı:
Ömrümü yediler herkeze teşekkür bize yok :( sen kalırsın gene derede yüzme bilmiyosan öğrensen iyi olur haberin olsun :D:D.
Mavi unimog sahibi,abime teşekkür ederim bizi kasada babaneye götürdüğü için.
Emeği geçen herkeze tekrar teşekkürler, umarım eğitici,öğretici olmuştur bazı araçlarda çeki demiri bile yoktu bir çok insan eksiklerini görmüş olduu.

selçuk kardeşime teşekkür ederim :D :D

bize analık yapan karnımızı doyuran ali abiye :smiley: kangalının yemeği bende herzaman hazır haberın olsun unutma:smiley:

Herkesin çamura doyduğu bir gezi olduğu için sevindim ..Kurallara uyulan düzenli bir gezi olunca keyifli geçiyor tabi ufak tefek aksaklıklar işintuzu biberi arada kaynıyor kadı kızındaki kusur gibi birşey diyebiliriz bunlara ..katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum... Ve tezgaha 3,5 umun yanına dönüyorum ;D

bol camurlu,keyıflı cok guzel bır gezı olmus.paylasım ıcın tesekkurler,ellerınıze saglık... :smiley:

wranglercem' Alıntı:
yaa koltuk 3 ve 4 grupta ne olmus ogle savas alanı gıbı . festıvalı kacırdık valla.:smiley: esas orda mangalı yakacaktık fatıh abi
abi valla koltuk denen yer fenaydı. siz rahat rahat geçtiniz tabi:D ben normal olarak saplandım. çıkmaya çalışırkende egzozun borusu çıktı bi ara. araba cj gibi ses çıkarıyodu. sağolsun uğur abi söktü aldı beni ordan. çok zevkliydi ya yine yapalım:smiley:

wranglercem' Alıntı:
işin gercegı oralar guzeldı ama hava kararınca 8 de gerı ordan donmeyı dusunmek bıle urberttı beni

yukarıdan en son inen araç bendim önümde tuncay vardı araçlarımız çalışmıyordu hava iyice kararmıştı etrafı hafif bir sis kaplamıştıki (sanki korku filmi anlatıyorum) inan cem kuşların sesi harikaydı

fatihoz66' Alıntı:
yukarıdan en son inen araç bendim önümde tuncay vardı araçlarımız çalışmıyordu hava iyice kararmıştı etrafı hafif bir sis kaplamıştıki (sanki korku filmi anlatıyorum) inan cem kuşların sesi harikaydı

abi ben o karanlıkta dönerken çamurdan frenlerim tutmuyodu ve jantların içi çamur dolu feci şekilde balans yaparak geldim eve taa göztepeye 50km hızla geldim:smiley:

Videoları yükleme fırsatı buldukça paylaşmaya çalışıyorum.. ;) ;)

http://www.dailymotion.com/user/feroza777/video/x8mb9b_vitara4x4_auto

http://www.dailymotion.com/user/feroza777/video/x8m110_4x4-off-road_auto

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR