acemi offroadçu
Yalnız seni seveni sevmek sevgi değil alışveriştir
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)
sellçuk' Alıntı:Ömrümü yediler herkeze teşekkür bize yok sen kalırsın gene derede yüzme bilmiyosan öğrensen iyi olur haberin olsun .
Mavi unimog sahibi,abime teşekkür ederim bizi kasada babaneye götürdüğü için.
Emeği geçen herkeze tekrar teşekkürler, umarım eğitici,öğretici olmuştur bazı araçlarda çeki demiri bile yoktu bir çok insan eksiklerini görmüş olduu.
abi valla koltuk denen yer fenaydı. siz rahat rahat geçtiniz tabi ben normal olarak saplandım. çıkmaya çalışırkende egzozun borusu çıktı bi ara. araba cj gibi ses çıkarıyodu. sağolsun uğur abi söktü aldı beni ordan. çok zevkliydi ya yine yapalımwranglercem' Alıntı:yaa koltuk 3 ve 4 grupta ne olmus ogle savas alanı gıbı . festıvalı kacırdık valla. esas orda mangalı yakacaktık fatıh abi
wranglercem' Alıntı:işin gercegı oralar guzeldı ama hava kararınca 8 de gerı ordan donmeyı dusunmek bıle urberttı beni
fatihoz66' Alıntı:yukarıdan en son inen araç bendim önümde tuncay vardı araçlarımız çalışmıyordu hava iyice kararmıştı etrafı hafif bir sis kaplamıştıki (sanki korku filmi anlatıyorum) inan cem kuşların sesi harikaydı