Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 588
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,371
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Yürki gecmiş olsun kurtarmışsın canavarı senden önce bende girdim babaanneye ilk giren gurup biziz

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

hurdacı balığa çıkarsa

eksper oto balığa çıkar
DSC00081.jpg

oltaya takılan balık büyüktür
DSC00084.jpg

al dostum tekneye.
DSC00082.jpg

üç çeker
DSC00110.jpg

dört çeker üç çekeri çeker
DSC00114.jpg

yetmedi, birazda iman kuvvetiyle iterler devreye girer
DSC00115.jpg

tuncay ben sana tekrar teşekkür etmek istiyorum...gösterdiğin çabandan ve yardım etme arzundan dolayı..allah razı olsun...

DSC00078.jpg

seni çok sevdik lada...
DSC00079.jpg

DSC00103.jpg

ağzından dumanlar çıkarak gelen ejderha. alev çıkaramıyor malum ortamda epey su ve çamur vardı.
DSC00107.jpg

çıkarsam ben çıkarım denemeleri
DSC00108.jpg

tuncaaayy' Alıntı:
ne demek rica ederim ;)
Evet aynen o yardım etme istegi kurtarma çabası yabana atılamaz çok teşekkür ederim tuncay abi saol yardımların için

D i s c o v e r e r' Alıntı:
1.grubun hiç resmi yok mu yaw? 1-14 arası araç resimleri nerede?

Sen 13 ben 14 tüm. Grubun sonu fotolara denk gelmemiş :(

Gerçi bir kaç kare çıkar nasılsa en azından. LR leri temsilen bizim dışımızda listede olmayan bir RR gördüm sadece. Onu da fotolarda göremiyorum. Şimdilik gönüllerdeki yerimizle yetinalim, fotolardaki değil ...

Tatli rekabet er yerde var :smiley::smiley: Gruplar arasinda bile ....:smiley:

herşey harikaydı resimler güzel cikmiş şimdi bakım zamanı gelecek gezılere

pancarmotorcu' Alıntı:
biz birinci gurubun arabalarını çok çamurlu göremedik aynı yollardan geçmedikmi acaba biz ikinci guruptuk resimleri gönderdik sizlerdende resimleri bekliyoruz

usta biz parkuru otobanda gider gibi gecince fazla resim cekemedik ama var bir kac resm gene onlarıda yükliycem şurdan bir su gecişi videosu birinci guruptan ara sıcak olarak

th_MOV03135.jpg

gezide emeği geçen, katılımda bulunan üylere, bir jeep dolusu bize ekmek ve galete getiren hakan kumbasar beye ;) teşekkürlerimizi borç biliriz, katıldığım en kalabalık ve aktiviteli geziydi, bu kalabalığa rağmen herşey mükemmeldi, tekrarının nasip olması dileğiyle sevgiler ve saygılarımızı sunarız.
expres ve expres2 ;) (bu arada unimog kullanan kuzenimin yetişmesi gereken önemli bir hususdan dolayı jyrki ye yardım elini uzatamadığından dolayı kendisinden özür dileriz)

concrete' Alıntı:
Sen 13 ben 14 tüm. Grubun sonu fotolara denk gelmemiş :(

Gerçi bir kaç kare çıkar nasılsa en azından. LR leri temsilen bizim dışımızda listede olmayan bir RR gördüm sadece. Onu da fotolarda göremiyorum. Şimdilik gönüllerdeki yerimizle yetinalim, fotolardaki değil ...
Ben demiştim ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR