Gezenbilir Antakya; Amanoslar Kartalalanı Kazıklı Yaylası Offroad Gezisi (14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,357
Ynt: Gezenbilir Antakya; Amanoslar Kartalalanı Kazıklı Yaylası Offroad Gezisi (14 Mart 2010)

yaşar bey;
hiçbir haftayı boş geçmiyorsunuz.

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Antakya; Amanoslar Kartalalanı Kazıklı Yaylası Offroad Gezisi (14 Mart 2010)

Bari bizim de çorbada tuzumuz bulunsun. Hatıra olur.
Fotolar, kendi aracımla İLK ve de SON OFF-Road gezimde co-pilotum olma cesaret ve fedakarlığını gösteren sevgili İsmet'ten.
Gezi sonunda Gandalf'ı da yanıma alıp, Eyüp Camiinde off-road'a TÖVBE ettim.

1- Sayın, sevgili, değerli rehber ve liderimiz Yaşar Bey abimiz olmasa bu geziler bu kadar güvenli ve keyifli ASLA olamaz !

[attachment=1]

2- İki hafta önce taşkın yapıp geçit vermeyen dereyi geçtik ya, keyfimiz yerinde.

[attachment=2]

3- Sevgili Kenan'ın kara panteri. Böylesine yükseltme ve alt koruma olunca hendeklerin otoyoldan farkı yok.

[attachment=3]

4- Recep İvedik, 2. filminde seçkin bir topluluğa karşı yapacağı konuşmasına şöyle başlar:
"Hepiniz ip gibi dizilmişsiniz ! Efendi olun, adam olun LAN !"
(Sözüm meclisden dışarı, hiçkimse alınmasın LÜTFEN !)

[attachment=4]

5- Bu yaşta, hem çobanlık hem yanlızlık,
Dağlarda, tepelerde, yaylalarda tek başına,
Sağlıklı-mutlu yaşa Mustafa Bey Amca...

[attachment=5]

Resim 011.jpg

Resim 013.jpg

Resim 038.jpg

Resim 046.jpg

Resim 051.jpg

Cenk Hocam ister gandalfı al yanına istersen kudüste tövbe-i istiğfar et farketmez. Bu İLK ve SON biraz iddialı bir iddia :D ayrıca bu forumda yazılanlar 24 saat geçtikten sonra silinemiyor ve tarihin sayfaları arasında yerini alıyor. İsterseniz bu İLK ve SON ifadesini biraz yumuşatsak diyorum. Hani beşerdir şaşar sonra birileri dağda taşta görür :D :D gelir yazar buraya...

Sayın off-road liderim, Yaşar Bey Ağabeyciğim,
Söylediklerinizde, genelleme açısından haksız sayılmazsınız AMA söyleyenin soyadı BABAYİĞİT olunca o iddialı laf boş yere söylenmemiştir.
Emin olun 1000 düşünülüp, 1 söylenir.

Benim SUZUKI yükseltme + alt koruma + BF Goodrich T/A all terrain olmadan bu parkurlarda zorlanır.
Yeni aldığım Pirelli Scorpion ATR M+S (mud + snow) karda, buzda, çamurda, beni üzmedi AMA o iri-sivri, taşlık-kayalık alanlara da dayanamaz.
Orjinal 225/65R 17 ebadında BF ve benzeri desenli A/T piyasada yok.
Bu ithal Pirelli Scorpion ATR'leri bulabildiğim için kendimi şanslı sayıyorum.

Dikkat ederseniz "kendi aracım ile ilk ve de son kez katıldığım OFF-road ....." dedim.
Karlı, buzlu, toprak, küçük çakıl, hatta haifif çamur YOLlarda yapacağınız (ON-Road) gezilere katılabilirim. Bu OFF-Road sayılmaz.
OFF-Road gezilerinizde ise amatör fotoğrafçınız olarak kabul ederse yine sevgili Kenan'ın yanında yerimi alırım.

Yaşar Hocam ve Erhan Hocam, sizlerin Hatay'da olmanız, biz şehir hayatının stresli trafiğine takılmış insanlar için büyük bir şans. Yabancı diller öğrenmek için harcadığımız onca zamanın, ufacık bir parçasını doğanın dilini öğrenmeye ayırdığımdan beri, kendimi daha zinde ve mutlu hissediyorum. Herşey için çok teşekkürler... Erdinç Ediboğlu
Fotoğraflar, anlatım mükemmel.

reel eksen' Alıntı:
Yabancı diller öğrenmek için harcadığımız onca zamanın, ufacık bir parçasını doğanın dilini öğrenmeye ayırdığımdan beri, kendimi daha zinde ve mutlu hissediyorum

Erdinç Bey keşke bizim çocuklarımız da okulu okulda öğrenip eve hiç ödev getirmeyip hafta sonlarını dersanelerde hayatlarının hiç bir safhasında gereli olmayacak saçma test soruları çözerek geçireceklerine doğanın dilini öğrenip onu hayata uygulasalar diyeceğim ama bu iş için 1500 sene falan lazım bize

Bu arada arabadaki sorunları mustafa usta sizin keseyi üzmeden haletmiş fiyatı duyunca küçük dilimi yuttum o kadar işi o paraya yaptırmak harika bir şey.

Bu hafta bir yere gidelim mi desem ekipten ses gelir mi ki ?

yasarergun' Alıntı:
Bu hafta bir yere gidelim mi desem ekipten ses gelir mi ki ?
Üzerinde gidelecek zemin nasıl diye sorayım hemen. Geçtiğimiz hafta sonundaki gibi ise, ben gelemem TÖVBE ettim. Günah olur ;)

daha çok asfalt çok az yerde stabilize zemin vardı muhtemelen orası da asfalt olmuştur

2 ya da 3 çok yüzlek su geçişi

süper bir manzara

daha kuzeyde bir yer

gruptan bahsedilen yeri gören yok (ben hariç)

Ortam, hava gerginleşince, Yaşar Bey benimki de dahil bazı mesajları silmiş anlaşılan ;D

Mustafa Usta dediğiniz gibi sağolsun çok uygun fiyata ve kaliteli işler yaptı. Erhan Hocanın da çok emeği geçti, değişikliklerin ve yöntemlerin ana fikri Erhan Hoca'ya aitti.
Bu hafta sonu şehir dışından gelecek misafirlerimizi çevlik ve arsuza götürmeyi planlıyoruz Aliye ile. Arsuza da çevlik tarafından geçeriz diye düşünüyoruz. Sizlerle tanıştıktan sonra, her aktivite de bir parça doğa eklemeye çalışıyoruz. Ama diğer hafta sonu 28 Mart Pazar günü aktivite olursa ve bir aksilik çıkmazsa Biz ve Rasim'ler katılırız Yaşar Hocam.

BRAVEHEART' Alıntı:
Ortam, hava gerginleşince, Yaşar Bey benimki de dahil bazı mesajları silmiş anlaşılan ;D

Hocam ortamı germenin bir anlamı yoktu o nedenle müdahale gerekti

reel eksen' Alıntı:
Mustafa Usta dediğiniz gibi sağolsun çok uygun fiyata ve kaliteli işler yaptı. Erhan Hocanın da çok emeği geçti, değişikliklerin ve yöntemlerin ana fikri Erhan Hoca'ya aitti.
Bu hafta sonu şehir dışından gelecek misafirlerimizi çevlik ve arsuza götürmeyi planlıyoruz Aliye ile. Arsuza da çevlik tarafından geçeriz diye düşünüyoruz. Sizlerle tanıştıktan sonra, her aktivite de bir parça doğa eklemeye çalışıyoruz. Ama diğer hafta sonu 28 Mart Pazar günü aktivite olursa ve bir aksilik çıkmazsa Biz ve Rasim'ler katılırız Yaşar Hocam.

Çevlikten arsuza giderseniz çok seversiniz problem olacak bir yer yok ama bana kalsa çevlikten arsuza kadar geçmek yerine kale köye kadar gidip dönmek daha iyi çünkü sonraki yol çok yorucu ve antakyaya dönmek için 150 km kadar araba kullanmak gerekiyor bence gereksiz ama siz bilirsiniz ya da iskenderunda programınız varsa o ayrı konu tabi

yasarergun' Alıntı:
Hocam ortamı germenin bir anlamı yoktu o nedenle müdahale gerekti
İyi de hocam, ortamı biz mi gerdik. Kenan ile oturuyorduk da, mesajların silinmesine müteessir olduk, Yaşar Bey'e sitem edelim dedik.

İlk yorumlarımı buraya yapmıştım, ne demokratik bir siteymiş ki anında yok edilmiş. Gerici hiçbir şey de yoktu bence ama siz bilirsiniz. O zaman şöyle diyeyim; geziniz çok soft ve çok güzel olmuş, tebrikler. Ha bir de Yaşar Hocam, her övene bir cevap yazıp teşekkür ederken bana tek harf bile yazmamanız sonucu üzüldüğümü belirtmeliyim..

VerEliniParis' Alıntı:
İlk yorumlarımı buraya yapmıştım, ne demokratik bir siteymiş ki anında yok edilmiş. Gerici hiçbir şey de yoktu bence ama siz bilirsiniz. O zaman şöyle diyeyim; geziniz çok soft ve çok güzel olmuş, tebrikler. Ha bir de Yaşar Hocam, her övene bir cevap yazıp teşekkür ederken bana tek harf bile yazmamanız sonucu üzüldüğümü belirtmeliyim..

:smiley:

yazdım

sevgili arkadaşım hele bir bakının etrafa yazılanları okuyun
alışırsınız ve alışınca siz de seversiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR