Gezenbilir Antakya; Amanoslar Kartalalanı Kazıklı Yaylası Offroad Gezisi (14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,358
Ynt: Gezenbilir Antakya; Amanoslar Kartalalanı Kazıklı Yaylası Offroad Gezisi (14 Mart 2010)

Yaşar Bey, son geziden bugüne, göz açıp kapayıncaya kadar 17 gün geçmiş. Bir sonraki akvitenin ne zaman gerçekleştrilmesi düşünülüyor ACABA?
Bu arada Osmaniye-Gaziantep off-road gruplarının birlikte yaptıkları gezide aracınızı göremedim. OYSA katılmayı çok arzu ettiğinizi biliyorum.
Katılamayışınız UMARIM bir aksilik neticesinde olmamıştır.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Antakya; Amanoslar Kartalalanı Kazıklı Yaylası Offroad Gezisi (14 Mart 2010)

Sevgili arkadaşlar,
16 nisandan itiibaren Antakyadayım kısmetse. Uyarsa planladığınız geziye bir hafta sonra çıkalım derim ama uymaz ise canınız sağolsun birdahakine birlikte oluruz.

Yaşar hocam,
yeni telsiz hayırlı olsun. Sendeki telsize ne oldu çalışmadı mı yoksa? Bana verdiğin telsiz duruyor daha.Anten için bir aparat lazımdı hatırlarsan,Ankaradayken istersen nereden alınacaksa alayım

BRAVEHEART' Alıntı:
Yaşar Bey, son geziden bugüne, göz açıp kapayıncaya kadar 17 gün geçmiş. Bir sonraki akvitenin ne zaman gerçekleştrilmesi düşünülüyor ACABA?
Bu arada Osmaniye-Gaziantep off-road gruplarının birlikte yaptıkları gezide aracınızı göremedim. OYSA katılmayı çok arzu ettiğinizi biliyorum.
Katılamayışınız UMARIM bir aksilik neticesinde olmamıştır.

Cenk Hocam o hafta sonu şehirdışında erteleme imkanım olmayan ve mutlaka yapılması gereken bir iş vardı o nedenle çok istesem de Osmaniye buluşmasına gidemedim ama gelecek hafta inşallah bir biryerlere gideriz
totipotent' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar,
16 nisandan itiibaren Antakyadayım kısmetse. Uyarsa planladığınız geziye bir hafta sonra çıkalım derim ama uymaz ise canınız sağolsun birdahakine birlikte oluruz.

Hocam iki hafta üstüste gitmeyeceğiz diye bir kural var mı ki ? :D

o cb telsizleri iptal ettik çok daha güzel ve pratik bir çözüm buldum daha doğrusu Sağolsun Şükrü Bey var o buldu gelince görüşür isteyenlere birer tane ısmarlarız

totipotent' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar,
Sevgili Totipotent, yolunu gözlüyoruz. Sayılı gün çabuk geçer. Gezilerde beni co-pilotun olarak kabul edersen, ben de doğa fotoğraflarına ağırlık verebilirim artık.

asem spor' Alıntı:
Erdinç kardeşim,rica ederim.
ayrıca bu projektörleri araştıralım...bende belki 4 tane alırım.
bu üst çubuklar,ı bugun tam sağlamlarım...çünkü tam sağlam olmazsa can güvenliğini tehlikeye atar..bu konuda risk almak istemiyorum.sağlamlığından emin olmadan.üstüne kafes bagajı koymayacam. bittiğinde güzel bişey olacak inşallah..

Erhan Hocam, Atatürk Caddesinde, birlikte iken aldığın üst bagaj taşıma aparatlarını gördüm, çok iyi iş çıkarmışsın, sağlam olmuş, hayırlı olsun Erhan Hocam.

Bu arada pazartesi iki farklı tip toplam 4 adet projektör taktıracağım, performansına bakalım, sana ve gruptan isteyen olursa duruma göre takarız.

yasarergun' Alıntı:
Erdinç Bey ben bir tane telsiz aldım haftaya test ederiz ona göre severseniz birer tane de size getirmek mümkündür

Yaşar Hocam, siz uygun diyorsanız, haftaya ben de alırım

Elinize sağlık hocam güzel olmuş .. Mustafa amcanın gaffur pijaması da ayrı bir güzellik ;D

reel eksen' Alıntı:
Erhan Hocam, Atatürk Caddesinde, birlikte iken aldığın üst bagaj taşıma aparatlarını gördüm, çok iyi iş çıkarmışsın, sağlam olmuş, hayırlı olsun Erhan Hocam.

Bu arada pazartesi iki farklı tip toplam 4 adet projektör taktıracağım, performansına bakalım, sana ve gruptan isteyen olursa duruma göre takarız.
Erdinç bey tesekkür ederim.sağlamlık testinide hafta sonu yaptım...şimdi rahat olarak kullanabiliriz..

yasarergun' Alıntı:
Kesinlikle uygun istanbuldan toptan siparişle gelebilir

Merhabalar Yaşar Hocam ve Gezenbilir Üyeleri,

geçtiğimiz cuma günü eşim ile, bir konserde Dr.İsmet Bey ve Eşiyle karşılaştık. 11 Nisan 2010 Pazar günü, köy yollarından, E5 ve asfalt kullanmadan Karamağara gezisinin, Tabipler Odası seçimi ve üniversite sınavı dolayısıyla, 18 Nisan 2010 Pazar günü yapılıp yapılamayacağını sordular. Aliye, İsmet Bey'in eşini de davet etti, Yenge Hanım biraz yürüyüş eklerseniz gezilerinize ben de katılırım dedi :smiley:

Ne dersiniz Arkadaşlar?

Erdinç kardeşim,tarih olarak farketmez benim için 2 geziden birine gidebilirim...

reel eksen' Alıntı:
Merhabalar Yaşar Hocam ve Gezenbilir Üyeleri,

geçtiğimiz cuma günü eşim ile, bir konserde Dr.İsmet Bey ve Eşiyle karşılaştık. 11 Nisan 2010 Pazar günü, köy yollarından, E5 ve asfalt kullanmadan Karamağara gezisinin, Tabipler Odası seçimi ve üniversite sınavı dolayısıyla, 18 Nisan 2010 Pazar günü yapılıp yapılamayacağını sordular. Aliye, İsmet Bey'in eşini de davet etti, Yenge Hanım biraz yürüyüş eklerseniz gezilerinize ben de katılırım dedi :smiley:

Ne dersiniz Arkadaşlar?

Cumartesi yapsak geziyi ne dersiniz ? çünkü pazar öğleden sonra desek yine uymaz bu sene sınav 10 da başlıyor. 12 40 da bitecek ancak uyarsa öğlesen sonra gidelim güneş 7 den sonra batıyor o ihtimal de değerlendirilebilir.

bir de karamağaraya gideceğimiz yoldan daha önce geçildi mi ?

ben bir ara harbiyeden yukarı döverden geçen yoldan geçmeye kalktım erdoğan beyle birlikte ama yol biryerde sel nedeniyle 1.5 metre derinliğinde yarılınca geri döndük. Alternatif yollardan açık olanlardan kılavuzluk edecekler varsa ve yolun açık olduğundan yakın zamanda yolu geçip emin olmuşlarsa gideriz karamağara süper olur.

10-Nisan Cumartesi veya 11-Nisan Pazar benim için uygun AMA Cumartesi'de karar kılınırsa en kısa zamanda öğrenmem, Cumartesi yapmayı planladığım pazar alış-verişimi hafta içine kaydırmak açısından iyi olur. AYRICA bu kez Yaşar Bey veya ksd'nin aracında eller serbest vaziyette, amatör fotoğraçınız olarak bulunmayı arzu ediyorum.

Arkadaşlar son karar üniversite sınavından dolayı bu hafta 10 Nisan 2010 Cumartesi sabah erken (06:00) toplanalım şeklinde ama rota konusunda eğer karamağaraya gidilecekse kimin liderlik edeceği konusunu açıklığa kavuşturalım bir de asfalt dışına çıkılacaksa yolun daha önce geçilmiş olması gerekir. Listeyi burada oluşturalım

1. Yaşar Ergün Suzuki X-90 Co pilot (ve hatta mümkünse pilot) olarak Cenk Hocamı davet etmek istiyorum

1. Yaşar Ergün - Cenk Babayiğit- Suzuki X-90
2. Kenan Dolapçıoğlu - İsmet Melek - Alper Asım - GVitara

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR