Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 210
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,794
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

Hocam hayırdır yaw aşkolsun bir etkinlik daha düzenleriz panzehir olur aşkolsun :D :D :D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

Şaka bir yana çok maceralı, heyecanlı, arızalı, yoldan sapmalı vedeee çok keyifli bir gezi olmuş helaaaaaal sizlere. Darısı hepberaber birdahaki sefere.

Selamlar,

Necmi baba büyüksün be. En kısa zamanda tekrarını yapalım tabiiki. Ancak sende mutlaka ZJ ile geleceksin ok ?

Bu arada bir arkadaşıma da ZJ bakıyoruz. Bugün Akgün Aydın a uğradık. Necmi senin bildiğin temiz 97 veya 98 varmı ?

Pardon konuyu dağıtmayalım Necmi baba, sadece var ya da yok de, pm den haberleşelim var ise, nerede ise ,,,, .

Zakof' Alıntı:
Bu arada bir arkadaşıma da ZJ bakıyoruz. Bugün Akgün Aydın a uğradık. Necmi senin bildiğin temiz 97 veya 98 varmı ?

Bir arkadaşıma daha bakıyorum geçenlerde vardı bir tane satılmış çok da temizdi ama bu aralar çıkar yine malum vergi zamanı aklımda olsun ben sana haber veririm

Bu arada arkadaşlar da şahittir dönüşte otoparkta zj mi öptüm dedim bir daha seni hiç bir yerde bırakmayacağım bu arada hocam parkur güzel aslında bir nokta hariç standart araçlar hiç zorlanmaz gezilebilir o gün otuz km kadar yol yaptık orman içinde çok da güzel oldu ama yanımıza mutlaka Orman korucusu Ahmet ve Üstteğmen Tongucu da alalım derim ben :D :D :D

.com' Alıntı:
Bu arada arkadaşlar da şahittir dönüşte otoparkta zj mi öptüm dedim bir daha seni hiç bir yerde bırakmayacağım bu arada hocam parkur güzel aslında bir nokta hariç standart araçlar hiç zorlanmaz gezilebilir o gün otuz km kadar yol yaptık orman içinde çok da güzel oldu ama yanımıza mutlaka Orman korucusu Ahmet ve Üstteğmen Tongucu da alalım derim ben :D :D :D
;D ;D ;D

Kızmak mı emin ol en sakin ve kızmayan yanımı görüyorsun ;) ...

Dostluğun ve şakaların için saol :smiley: ....

Ankara Gezenbilir Grubu nazar boncuğunu ihmal etmemeli derim ...... :D

nazar boncu?u.jpg

Tahtaya vurayım hiç batıl itikatımız yoktur :D :D :D

İlgilendiğin için şimdiden teşekkürler Necmi bey,

Bizim ZJ ler gerçekten alışkanlık yapıyor. Bir kere kullandınmı bir daha başka araca binmek istemiyorsun , hatta her koltuğa oturuşunda ilk oyuruyormuş gibi heyecan ve zevk veriyor bu makinalar.

Selamlar,

Ferdanecim, iltifatların için çok teşekkür ediyorum, Ankara Grubumuz son derece duyarlı ve dikkatli bir grup olduğu için başarılarımız öne çıkabiliyor, ben de hepinize katkılarınız için teşekkürler ediyorum :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Zerrinciğim,tüm sıkıntılarına rağmen yanımızda olduğun,düzenli ve sistemli bir etkinlik düzenlendiğin için saol canım....

ben hala daha yazamadım buraya :smiley: gezi çok zevkliydi arkadaşlar, farklı bir etkinlik oldu, teşekkürler :smiley: yukarıdayken iyi panikledik jandarma gelmiş diye, bir dahakine gerçeği gelince de inmeyiz herhalde :D

bende sadece bir kaç foto var, ama manzara güzel :smiley:

IMG_2796.jpg

IMG_2799.jpg

.com' Alıntı:
Bir arkadaşıma daha bakıyorum geçenlerde vardı bir tane satılmış çok da temizdi ama bu aralar çıkar yine malum vergi zamanı aklımda olsun ben sana haber veririm

kulağım çınladı :p

Selam,
Herkese çok teşekkürler...

Maalesef benim sanal keyfim yok bugünlerde...
O yüzden "şimdilik sadece" Necmi abinin ve Kerim hocanın benim bilgisayara attıkları fotoları yükleyeceğim...

Kerim hoca' nın objektifinden,
nef formatından convert edip, benim laptopta olduğu için yüklenmemiş olanlardan ayıklayabildiklerim bunlar.
İkinci kez yüklenmiş olanlar varsa kusura bakmayın. Umarım eksikte yoktur....

Bendeki görseller ve paylaşımların sonra....

Saygılar...

Kerim Hoca' nın objektifinden. Sağol hocam, ellerine sağlık...

_IMG0147.jpg

_IMG0206.jpg

_IMG0223.jpg

_IMG0225.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR