Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 210
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,794
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

Teşekkürlere başlamışken devam edeyim....

Zerrinciğim,tüm sıkıntılarına rağmen yanımızda olduğun,düzenli ve sistemli bir etkinlik düzenlendiğin için saol canım....

Alpciğim,kolunun sarılı ve ağrılı olmasına aldırmadan yaptığımız gezi için teşekkür ederim....

AAAmir( ;) ) ve Kezban,kuzenime yol arkadaşı olduğunuz çin teşekkürler,tabiii Melissa'yı da unutmamak lazım,çekimlerde çok emeği geçti onun....

Meltem,Tolga,Hakan,Can,Can ,Eren,Kerem,Dilek Hala ve kuzenler ayrı ayrı teşekkür ederim,güzel bir bayram günü geçirdim sayenizde....

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

ceranus' Alıntı:
Keşke gelseydin Ufuk, Hakan anlattığı zaman tüh diyeceksin emin ol :smiley: Daha fotoğrafları söylemiyorum bak ;D
GEZENBİLİR,i ufuk,lar işgal etti,adaşlarım birlikten güç doğar. ;) :D

ferdane gül' Alıntı:
Ya aşkolsun,kendin demediğin halde önceki etkinliklerde hep foton var,daha ne olsun ;) ,eee birde benim resmimi çekermisin desen ne olacaktı kimbilir ;) ....Ama genede fotocundan bende çok memnun kaldım ,çok teşekkürler ederim bu vesile ile kendisine....Laptop sapasağlam eve geldi duyurulur :D ...

Aslında itiraf etmem gerekirse laptoptan ümüdimi kestiğim için içinden kurtarabildiğim kadar fotoğrafı kurtarayım diye çekmiştim yolda yakıt ikmali sırasında resimleri ama yanıldım bu güzeldi

Ayrıca Ferdane aşkolsun yaaa iyiki bir takıldık hemmen kızmışsın bak bu kadar kızacağını bilsem daha çok kızdırırdım ;D ;D ;D

Şöyle Erciyes Eteklerinde bol mangallı bol yeşil cadı ilacı şeysi li bol soğuklu donmalı bir kamp etkinliği olsa da üşüsek :D :D :D

.com' Alıntı:
Şöyle Erciyes Eteklerinde bol mangallı bol yeşil cadı ilacı şeysi li bol soğuklu donmalı bir kamp etkinliği olsa da üşüsek :D :D :D

Yesil haric guzel olur :smiley: :smiley: :smiley:

Bu durumda ne yapalım bizde beyaz süt şeysi içerik ama kaynak aslan olacak :D :D :D

Bu

keşif

gezisine

katılamadığımızdan

bayramı

zehir

ettiniz

bizlere

:( :( :( :( ,,,,,,,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR