Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 210
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,794
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

yukardaki ve aşağıdaki bir kaç fotoğrafta gördüğünüz gibi çelik çekme halatını kımse paylaşamıyor, tartışanlar bile var.

[attachment=1][attachment=3][attachment=2][attachment=4][attachment=5]

DSCF4210.jpg

DSCF4211.jpg

DSCF4212.jpg

DSCF4214.jpg

DSCF4215.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF4216.jpg

DSCF4217.jpg

DSCF4219.jpg

DSCF4220.jpg

DSCF4221.jpg

DSCF4222 nolu resimde yerde görünen naylon poşet çöp değildir,
Ferdane'nin kuzeni Kerim'in ayakkabıları çamur olmasın diye oraya bilerek konuldu.

DSCF4228.jpg

DSCF4229.jpg

DSCF4230.jpg

DSCF4231.jpg

DSCF4232.jpg

DSCF4233.jpg

DSCF4234.jpg

DSCF4237.jpg

DSCF4238.jpg

DSCF4240.jpg

[attachment=1][attachment=2]
taplamda 136 foto gönderdim sanırım yeter,
bu etkinliğin devamını bekliyoruz.

DSCF4263.jpg

DSCF4264.jpg

Çok güzel yerler teşekkürler.

Kezban fotoğraflar harika olmuş ellerine sağlık

Ferdane ile zaten ödeştik ben onun bir sürü resmini koydum özellikle jartiyerli şemsiyesiyle :D :D :D

arsamax' Alıntı:
Gerçekten çok güzel bir keşif gezisi olmuş, fotolar çok güzel. Doğa gerçekten muhteşemi harika yerler ama zannedersem çok sert off road yapmamışsınız. Bu keşif gezisinin normal gezisi ne zaman yapılacak, merakla bekliyoruz...

Evet evett... Keşfettiğiniz yerlere fotoğraflardan bakmak çok güzel ama bizi de götürün oralaraaaa....

.com' Alıntı:
Ferdane ile zaten ödeştik ben onun bir sürü resmini koydum özellikle jartiyerli şemsiyesiyle :D :D :D
Teşekkürler :mad: Necmi abi,saolasın ;) ....

Güzel gezi olmuş
resimler için teşekkürler gitmiş kadar olduk...

Necmi Abi,
sizin fotoğraflar da çok güzel olmuş,

Beğenmene sevindim baktım ferdaneden bana hayır yok gezi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan özel profesyoneller buldum ama ne yalan söyleyim sizin araç reklam çekimi gibi çıkmış bir de canın aracı eee o kadarda ayrıcalığı olsun dimi ama :D :D :D

Hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar, tüm karelerde çok güzel olmuş :smiley: Yalnız bir kişinin elinde video kamera gördüğümü hatırlıyorum, videolarıda bekliyoruz acilen :smiley:

Güzel gezi olmuş, katılmak isterdim doğrusu. :'(

eee keşif tamam gerçeğini ne zaman yapıyoruz. ;D

.com' Alıntı:
Beğenmene sevindim baktım ferdaneden bana hayır yok gezi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan özel profesyoneller buldum ama ne yalan söyleyim sizin araç reklam çekimi gibi çıkmış bir de canın aracı eee o kadarda ayrıcalığı olsun dimi ama :D :D :D
Ya aşkolsun,kendin demediğin halde önceki etkinliklerde hep foton var,daha ne olsun ;) ,eee birde benim resmimi çekermisin desen ne olacaktı kimbilir ;) ....Ama genede fotocundan bende çok memnun kaldım ,çok teşekkürler ederim bu vesile ile kendisine....Laptop sapasağlam eve geldi duyurulur :D ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR