Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 210
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,752
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

.com' Alıntı:
Vicdan yaptım çantayı ters çevirip silkeledim ve Alp kardeşim için bir kaç resim daha buldum ve upload ediyorum azzzzzz sonraaaaaaa

Ve

Tongucum Üsteğmenim bu telsiz diyaloğunu bu kadar yüzeysel geçmemek lazım diyorum yoksa bir kısım medya seni de mi tehdit etti ;)
Yok Necmi abi tehdit etmeye rütbeleri yetmez zaten ;D ;D senin ve arkadaşların sayesinde telsiz muhabbetini kabul etmek zorunda kaldılar.O yüzden fazla üstelemedim.Oturduğum yerde hala gülüyorum ;D Orman muhafaza memuru Ahmetin anonsuyla çokta acele edilmeden yapılan iniş ve kendine güvenen ses tonu gitti ve bu sefer yerini titreyen,anlaşıldı komutanım,biz güvenli iniş için hareket ediyoruz diyen titreyen,paniklemiş ses tonu aldı ;D ;D ;DTabi bunları arkadaşların affına sığınarak ve eğlence maksadıyla yapıldığı için deşifre ediyorum.Görüldüğü üzere emir demiri kesebiliyormuş.Zerriniciğimin cevabı manidardı;biz güvenli iniş için hareket ediyoruz yani gecikirsek bize kızmayın,aslında anında inmek isteriz ama güvenli olsun diye yavaş geliyoruz ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

34Hakan' Alıntı:
Yok Necmi abi tehdit etmeye rütbeleri yetmez zaten ;D ;D senin ve arkadaşların sayesinde telsiz muhabbetini kabul etmek zorunda kaldılar.O yüzden fazla üstelemedim.Oturduğum yerde hala gülüyorum ;D Orman muhafaza memuru Ahmetin anonsuyla çokta acele edilmeden yapılan iniş ve kendine güvenen ses tonu gitti ve bu sefer yerini titreyen,anlaşıldı komutanım,biz güvenli iniş için hareket ediyoruz diyen titreyen,paniklemiş ses tonu aldı ;D ;D ;DTabi bunları arkadaşların affına sığınarak ve eğlence maksadıyla yapıldığı için deşifre ediyorum.Görüldüğü üzere emir demiri kesebiliyormuş.Zerriniciğimin cevabı manidardı;biz güvenli iniş için hareket ediyoruz yani gecikirsek bize kızmayın,aslında anında inmek isteriz ama güvenli olsun diye yavaş geliyoruz ;D ;D ;D

Alp aslında bir şeyler çıtlattı zerrinin iç sesleri konusunda aslında bu konuyu başka bir başlık altında tartışmakta fayda var diye düşünüyorum mesela şöyle bir şey olabilir ki bu benim değil tamamen Alpin fikriydi "Yusufcuk Vadisi Operasyonu" niye bilmem ama sanki yakışıyor gibi bu başlık bu olaya :D :D :D

.com' Alıntı:
Alp aslında bir şeyler çıtlattı zerrinin iç sesleri konusunda aslında bu konuyu başka bir başlık altında tartışmakta fayda var diye düşünüyorum mesela şöyle bir şey olabilir ki bu benim değil tamamen Alpin fikriydi "Yusufcuk Vadisi Operasyonu" niye bilmem ama sanki yakışıyor gibi bu başlık bu olaya :D :D :D
Hazır Alp demişken abi,önce çocuğa elma şekeri verip sonrada bi tokat vurup geri almak gibi olmasın ama öncelikle tek koluyla gayet başarılı bir şekilde ve güvenle off road yaptığı için Alpciğimi can-ı gönülden tebrik etmek istiyorum.Bu yusufçuk böceği oradaki tüm çam ağaçlarında yuvalanmıştı sanırım ;D ;D lakin Alpin kendiside,her ne kadar telsiz anonslarından duyulmasada,arkadaşların anlatımına göre herkeslerden fazla yusuf yusuf demiş ;D Alıntı : Ya şimdi inince neden tek kolla araç kullandın derlerse !!!! Ruhsatı sorarlarsa kim kullandı bu aracı derlerse !!!!! Ne yapacağız şimdi !!! eee Alpciğim bu meşhur ustanın bal ve kaymağını üstüne sinide bol yağlı salatasını ve sobanın üstünde çıtır çıtır kızarttığın mis gibi bazlama ekmeğiyle enfes köfteleri yemeye ,ikram muzları yemeye ve güzel kızların peçeteye telefon yazıp gömlek cebine koymalarına benzemiyor ;D ;D ;D

34Hakan' Alıntı:
Hazır Alp demişken abi,önce çocuğa elma şekeri verip sonrada bi tokat vurup geri almak gibi olmasın ama öncelikle tek koluyla gayet başarılı bir şekilde ve güvenle off road yaptığı için Alpciğimi can-ı gönülden tebrik etmek istiyorum.Bu yusufçuk böceği oradaki tüm çam ağaçlarında yuvalanmıştı sanırım ;D ;D lakin Alpin kendiside,her ne kadar telsiz anonslarından duyulmasada,arkadaşların anlatımına göre herkeslerden fazla yusuf yusuf demiş ;D Alıntı : Ya şimdi inince neden tek kolla araç kullandın derlerse !!!! Ruhsatı sorarlarsa kim kullandı bu aracı derlerse !!!!! Ne yapacağız şimdi !!! eee Alpciğim bu meşhur ustanın bal ve kaymağını üstüne sinide bol yağlı salatasını ve sobanın üstünde çıtır çıtır kızarttığın mis gibi bazlama ekmeğiyle enfes köfteleri yemeye ,ikram muzları yemeye ve güzel kızların peçeteye telefon yazıp gömlek cebine koymalarına benzemiyor ;D ;D ;D

İstek parçası isteyebiliyormuyuz mesela Müzeyyen Senar dan Bülbülüm Altın Kafeste olabilirmi isteyeceğimiz parça aslında varya mevsim tam av mevsimi her ne kadar konumuzla ilgili olmasa da balık avlamak da bir doğa sporu sayıldığı için hatırlatmak istiyorum arkadaşlar sazan için çok uygun bir mevsimdeyiz bu mevsimde kullanacağımız yem falan yok hatta oltaya bile gerek yok koyuyorsunuz şöyle yavruağızı renkli bir naylon kovayı suyun kenarına bunu gören sazanlar teker teker zıplıyorlar ama dikkat edeceğiniz bir olay var bu arada mutlaka bülbülüm altın kafeste parçası yayınlanmalı diyorum bana bu av tiyolarını yılların eskitemediği eski Orman Muhafaza Memuru Ahmet abi ile karizmatik komutan Tonguç Üstteğmen söyledi Benzinci DJ i Okşan 98 de tasdik etti ;D ;D ;D

Eren hayirdir :smiley: :smiley: ne isin var o tarafda yahu :smiley: :smiley: :smiley:

Evet Resimler Alp için geliyor ve bir kez daha geçmiş olsun diliyorum kendilerine

_IMG0226.jpg

_IMG0227.jpg

_IMG0228.jpg

_IMG0229.jpg

_IMG0230.jpg

_IMG0231.jpg

_IMG0143.jpg [/center]
[/quote]

Geçmiş olsun Alp. Ne oldu koluna ?

Arkadaşlar Merhaba,
Not: (Amir yazıyor)

bu etkinlik için hepinize teşekkür ederim,
Kerim Hoca'nın aracını konvoy olarak geri getirmeseydik bu kadar eğlenemezdik herhalde, bunun için de Kerim Hoca'ya ayrıyeten teşekkür etmek lazım.

bu arada Okşan benim telefon Numaramı da almış bu konu ile ilgili tedirginliğimi de bildiririm.

biraz dan resimleri de göndermeye çalışacağım.

erenin arabasını kurtarmaya çalışırken videosunu çektiğimi zanediyordum lakin salak bir yanıma denk gelmiş çekememişim ;D ;D özellikle Alp ve Eren'den özürdilerim.

Gidemeyenler için de bir kaç güzel manzara resmi koyuyorum evet arkadaşlar benden bu kadar demeyi çok isterdim ama öteki makinede de var bir miktar resim ve hatta video ancak bir sorun var o makinedeki kartta bir sorun var ondaki dökümanı yarın kurtarmayı deneyeceğim eğer o da olursa bir miktar daha gözünüzü yoracağımdan ötürü şimdiden özür dilerim

Merhaba,
Not: Kezban yazıyor

Necmi Abi iyi akşamlar,
Okşan'ı deşifre edecekmiyiz, elimizde deliller var, once sana sormak istedim.

.com' Alıntı:
İstek parçası isteyebiliyormuyuz mesela Müzeyyen Senar dan Bülbülüm Altın Kafeste olabilirmi isteyeceğimiz parça aslında varya mevsim tam av mevsimi her ne kadar konumuzla ilgili olmasa da balık avlamak da bir doğa sporu sayıldığı için hatırlatmak istiyorum arkadaşlar sazan için çok uygun bir mevsimdeyiz bu mevsimde kullanacağımız yem falan yok hatta oltaya bile gerek yok koyuyorsunuz şöyle yavruağızı renkli bir naylon kovayı suyun kenarına bunu gören sazanlar teker teker zıplıyorlar ama dikkat edeceğiniz bir olay var bu arada mutlaka bülbülüm altın kafeste parçası yayınlanmalı diyorum bana bu av tiyolarını yılların eskitemediği eski Orman Muhafaza Memuru Ahmet abi ile karizmatik komutan Tonguç Üstteğmen söyledi Benzinci DJ i Okşan 98 de tasdik etti ;D ;D ;D
Çok bereketli bir av sezonuydu.İlk gezide istek parçasını tekrar yayınlayacam.Kimbilir belkide kekliği düz ovadada avlayabiliriz ;D ;D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF4066.jpg

DSCF4068.jpg

DSCF4070.jpg

DSCF4073.jpg

DSCF4076.jpg

Bayramı keşif gezisinde geçirdiniz ne mutlu sizlere. Mümkün olsaydı bizde katılacaktık, çok nadir görüşme imkanımız olan arkadaşlarımız ile program yaptığımız güne denk geldi maalesef keşif gezisi.

Bir dahaki sefere artık,.

Selamlar,

.com' Alıntı:
Vicdan yaptım çantayı ters çevirip silkeledim ve Alp kardeşim için bir kaç resim daha buldum ve upload ediyorum azzzzzz sonraaaaaaa
Abicim senin çantanın dibi yok anlaşılan ;DNerede satılıyorsa bizde alalııımmmmm :smiley:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF4077.jpg

DSCF4078.jpg

DSCF4081.jpg

DSCF4086.jpg

DSCF4087.jpg

kezban ganjavi' Alıntı:
Merhaba,
Not: Kezban yazıyor

Necmi Abi iyi akşamlar,
Okşan'ı deşifre edecekmiyiz, elimizde deliller var, once sana sormak istedim.

Kezban eğer deşifre etmezsek Amir gitti gider ben söyleyim sen direk deşifre et ablam ben arkandayım olmadı nazar değmesin diye topuklarına kurşun dökeriz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR