Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)
Yok Necmi abi tehdit etmeye rütbeleri yetmez zaten ;D ;D senin ve arkadaşların sayesinde telsiz muhabbetini kabul etmek zorunda kaldılar.O yüzden fazla üstelemedim.Oturduğum yerde hala gülüyorum ;D Orman muhafaza memuru Ahmetin anonsuyla çokta acele edilmeden yapılan iniş ve kendine güvenen ses tonu gitti ve bu sefer yerini titreyen,anlaşıldı komutanım,biz güvenli iniş için hareket ediyoruz diyen titreyen,paniklemiş ses tonu aldı ;D ;D ;DTabi bunları arkadaşların affına sığınarak ve eğlence maksadıyla yapıldığı için deşifre ediyorum.Görüldüğü üzere emir demiri kesebiliyormuş.Zerriniciğimin cevabı manidardı;biz güvenli iniş için hareket ediyoruz yani gecikirsek bize kızmayın,aslında anında inmek isteriz ama güvenli olsun diye yavaş geliyoruz ;D ;D ;D.com' Alıntı:Vicdan yaptım çantayı ters çevirip silkeledim ve Alp kardeşim için bir kaç resim daha buldum ve upload ediyorum azzzzzz sonraaaaaaa
Ve
Tongucum Üsteğmenim bu telsiz diyaloğunu bu kadar yüzeysel geçmemek lazım diyorum yoksa bir kısım medya seni de mi tehdit etti![]()