Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 210
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,720
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

Fotolar çok hoş.Sorunsuz ve keyifli bir keşif yapmanıza sevindim arkadaşlar...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

şekerşey0606' Alıntı:
Fotolar çok hoş.Sorunsuz ve keyifli bir keşif yapmanıza sevindim arkadaşlar...

gelseydin keşke ışıl çok eğlenceli bir gün geçirdik:smiley:)belki çamur bulamadık ama eğlence süperdi:smiley:

.com' Alıntı:
Yorum yapmayacağım ama şu diyalog süperdi

"Şeyyyy Komutanım Biz Aşağıya Güvenli Bir Şekilde İniş Yapıyoruz Şimdi"

Anlayan anlar

Bu arada bir kısım medya tarafından tehditler almaktayım yazabiliteni bitirir parmaklarını kırarım falan diyenler var ama özgür basın susturulamaz hiç bir baskı bizi yıldıramayacak biz doğru bildiğimizi hep yazacağız sesimiz heç titremeyecek ;D ;D ;D ;D

:smiley:))))))) birde kabul etmiyorlar indikten sonra vay öyleydi vay böyleydi:smiley:))))

Valla bu gezide üç kişiyi hiç unutmayacağım

Görevine bağlı sorumluluk sahibi Orman Muhafaza Memuru Ahmet Bey

Karizmatik Tonguç Üstteğmen

ve tabiki

Sevecen sıcak kanlı Okşan :D :D :D

az kaldı az, 2 hafta içinde geliyorum ben de aracımı alıp :smiley:

Kerim Hocamızın fotoğrafları bu kadarcık mı Necmi Abi, hadi devam et yüklemeye :smiley:

90 resim daha upload ediyorum bitince onları da paylaşmaya devam edeceğim

Kerim Hocamı aldım geldim zaten resim çekilsin diye yoksa baktımki jartiyerle şemsiyeli fotoğrafçılardan bize hayır yok tabiki bu arada kerim hocanın jpeg formatındaki resimlerini ilk etapta yayınlıyorum ötekilerin işlemden geçmesi gerekiyor ve onlar maalesef alp kardeşimde

Bu arada etkinliği Google da arattığınızda ilk satırda çıkıyoruz, sadece ''Kızılcahamam Soğuksu Off-Road'' yazın ilk sırada bizim etkinliğimiz ve Gezenbilir çıkıyor, çok hoş bir duygu bunu yaşamak :smiley:

ceranus' Alıntı:
Bu arada etkinliği Google da arattığınızda ilk satırda çıkıyoruz, sadece ''Kızılcahamam Soğuksu Off-Road'' yazın ilk sırada bizim etkinliğimiz ve Gezenbilir çıkıyor, çok hoş bir duygu bunu yaşamak :smiley:

hadi "offroad" kelimesi neyse de, "Kızılcahamam Soğuksu" yazarsanız da ilk sayfada 8. sırada çıkıyorsunuz, o daha önemli bence. :smiley:

Onur, evet o da çok önemli , her zaman, hep birlikte, hep ilk sayfada olalım arama motorlarında :smiley:

meltemtolga' Alıntı:
gelseydin keşke ışıl çok eğlenceli bir gün geçirdik:smiley:)belki çamur bulamadık ama eğlence süperdi:smiley:

Meltem haksızlık etme ben bir ara aracınızda bir kaç çamur damlası görmüştüm :D :D :D

meltemtolga' Alıntı:
Birdahaki sefere inşallah canım ;)

bu başlık vesilesi ile, ZJ almam için yardımcı olan Necmi Abi'ye (.com) teşekkürü bir borç bilirim :smiley:

Adamcağız çabalıyor ben de gezilere gelebileyim diye :p :D

.com' Alıntı:
Meltem haksızlık etme ben bir ara aracınızda bir kaç çamur damlası görmüştüm :D :D :D

(müsadenizde Necmi Abi diyeceğim size).. onu tolga eliyle sürdü abi hava vermek için:smiley:))))))))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR