Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 210
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,752
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

meltemtolga' Alıntı:
(müsadenizde Necmi Abi diyeceğim size).. onu tolga eliyle sürdü abi hava vermek için:smiley:))))))))))

İşte burada detayı gözünden kaçırmışsın o çamurları tolga sürmedi alpin tekerlerinden sıçradı

Not: Bu arada nasıl hitap etmek istiyorsan edebilirsin sorun yok

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

Biraz daha resim kalmış çantanın dibinde onlar da geliyor :D :D :D

_IMG0002.jpg

_IMG0008.jpg

_IMG0031.jpg

_IMG0033.jpg

_IMG0034.jpg

_IMG0035.jpg

_IMG0038.jpg

_IMG0041.jpg

_IMG0042.jpg

.com' Alıntı:
İşte burada detayı gözünden kaçırmışsın o çamurları tolga sürmedi alpin tekerlerinden sıçradı

Not: Bu arada nasıl hitap etmek istiyorsan edebilirsin sorun yok

abi ben uyumuşum orda ya ondan sanırım:smiley:))))))

Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçi

Ben de ne zamandır sesini değiştireyim diyordum arabanın Harley Davidson gibi bağırsın diyodum, sağolsun Tonguç komutanın emriyle bedavadan hallettik bir ağaç kütüğüyle :D (Bakınız: Videdaki son gelen beyaz Suzuki)

Cidden güzel oldu ama ya :p

meltemtolga' Alıntı:
"Tonguç Komutan'ın Anonsu"ndan sonraki ilk görüntüler:smiley:)))))))))))))))))))))))))))

th_PICT1248.jpg

Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçi

UnderWater' Alıntı:
Ben de ne zamandır sesini değiştireyim diyordum arabanın Harley Davidson gibi bağırsın diyodum, sağolsun Tonguç komutanın emriyle bedavadan hallettik bir ağaç kütüğüyle :D (Bakınız: Videdaki son gelen beyaz Suzuki)

Cidden güzel oldu ama ya :p

ozaman Tonguç Komutan'a hepimiz teşekkür borçluyuz:smiley:))))

Kesinlikle :smiley:

Tonguç komutanıma ve geziye katılan herkese çok teşekkürler, çok güzel bir gün geçirdik..

Nice böyle keşif yolculuklarına diyorum :smiley:

Bundan sonraki şöyle karlı olursa tadından yenmez ama ;)

Oh oh ne güzel eğlenmişsiniz öyle darsı diğer gezenbilir ekiplerine.
Alp Bey geçmiş olsun.

UnderWater' Alıntı:
Kesinlikle :smiley:

Tonguç komutanıma ve geziye katılan herkese çok teşekkürler, çok güzel bir gün geçirdik..

Nice böyle keşif yolculuklarına diyorum :smiley:

Bundan sonraki şöyle karlı olursa tadından yenmez ama ;)
Arkadaşlar bende sizlere teşekkür ediyorum.Tüm ekip olarak pozitif olduğumuz için eğlence zirve yaptı.En yakın zamanda tekrarlayalım,bakarsınız yeni tiplemelerle başka arkadaşlarında yüreğine indiririz ;D ;D ;D

Son resimler Ferdanenin ve tabiki tamamiyle offroad ve doğa sporlarına uygun özel üretim Jartiyerli şemsiyesinin :D :D :D

Not Fotoğraflar için Kerim Hocama (Kendisi benim de öğretmenim olur) teşekkür ederim çekmesi ondan upload benden

Vicdan yaptım çantayı ters çevirip silkeledim ve Alp kardeşim için bir kaç resim daha buldum ve upload ediyorum azzzzzz sonraaaaaaa

Ve

Tongucum Üsteğmenim bu telsiz diyaloğunu bu kadar yüzeysel geçmemek lazım diyorum yoksa bir kısım medya seni de mi tehdit etti ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR