KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)
.com' Alıntı:
Yorum yapmayacağım ama şu diyalog süperdi
"Şeyyyy Komutanım Biz Aşağıya Güvenli Bir Şekilde İniş Yapıyoruz Şimdi"
Anlayan anlar
Bu arada bir kısım medya tarafından tehditler almaktayım yazabiliteni bitirir parmaklarını kırarım falan diyenler var ama özgür basın susturulamaz hiç bir baskı bizi yıldıramayacak biz doğru bildiğimizi hep yazacağız sesimiz heç titremeyecek ;D ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)
Kerim Hocamı aldım geldim zaten resim çekilsin diye yoksa baktımki jartiyerle şemsiyeli fotoğrafçılardan bize hayır yok tabiki bu arada kerim hocanın jpeg formatındaki resimlerini ilk etapta yayınlıyorum ötekilerin işlemden geçmesi gerekiyor ve onlar maalesef alp kardeşimde
Bu arada etkinliği Google da arattığınızda ilk satırda çıkıyoruz, sadece ''Kızılcahamam Soğuksu Off-Road'' yazın ilk sırada bizim etkinliğimiz ve Gezenbilir çıkıyor, çok hoş bir duygu bunu yaşamak
ceranus' Alıntı:
Bu arada etkinliği Google da arattığınızda ilk satırda çıkıyoruz, sadece ''Kızılcahamam Soğuksu Off-Road'' yazın ilk sırada bizim etkinliğimiz ve Gezenbilir çıkıyor, çok hoş bir duygu bunu yaşamak